• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ovülasyon testi yardım acilll 🥸

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elf0633

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
242
129
53
28
Kızlar testlerimi atıyorum size aslında bugün 14. Gün pik bugün yapar diye düşünmüştüm ama dün mü pik yaptı yani yardım lütfeeeen

Eklentiler

• 7820A540-E05C-40CF-9E4D-C89607C09B80.jpeg
    7820A540-E05C-40CF-9E4D-C89607C09B80.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 55
Dün yumurtlama . Bugün çatlama olmuş.. bugünü ve yarınıda değerlendirin mutlaka 🌹🌹🌹

Canım benim de 13. gün çok koyu renkliydi. O gün ilişki olmadı. 12. ve 14. günlerde ilişki oldu. Hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim şu anda. Yani 24 saat önce ve 24 saat sonra. Bugün ilişki olursa hamile kalabilirsin ve erkek olma şansı yüksek. Fakat yumurtan çoktan ölmüş de olabilir, yaşa göre kiloya göre falan bazılarında sadece 6 saat kadar canlı kalabiliyor, Bazılarında 24 saat canlı kalıyor. 12. günde de ilişki olduysa çok yüksek ihtimal hamile kalabilirsin.

Bugünü değerlendir ve kalçana yastık koy, uzunca bi süre yat. Sabaha kadar duş alma, hatta 24 saat duş alma.

Dünü değerlendirdik bugün de silik çıktı yani yumurtlama oldumu
O zaman sperm kalitesi bugün düşer. Üst üste günlerde erkek boşaldığı zaman zor oluyor adamlar için. Fakat riske atmak istemiyorum dersen, adam da genç ve istekliyse tekrar bugün de değerlendir. Fakat dün değil bugün yapsaydın daha kaliteli sprem gelirdi. Dünkü spremler de duş almadıysan hala canlıdır ama kız olma ihtimali yüksek olur.

O zaman sperm kalitesi bugün düşer. Üst üste günlerde erkek boşaldığı zaman zor oluyor adamlar için. Fakat riske atmak istemiyorum dersen, adam da genç ve istekliyse tekrar bugün de değerlendir. Fakat dün değil bugün yapsaydın daha kaliteli sprem gelirdi. Dünkü spremler de duş almadıysan hala canlıdır ama kız olma ihtimali yüksek olur.
Neye göre kız olduunu anladınız veya erkek ?

Canım benim de 13. gün çok koyu renkliydi. O gün ilişki olmadı. 12. ve 14. günlerde ilişki oldu. Hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim şu anda. Yani 24 saat önce ve 24 saat sonra. Bugün ilişki olursa hamile kalabilirsin ve erkek olma şansı yüksek. Fakat yumurtan çoktan ölmüş de olabilir, yaşa göre kiloya göre falan bazılarında sadece 6 saat kadar canlı kalabiliyor, Bazılarında 24 saat canlı kalıyor. 12. günde de ilişki olduysa çok yüksek ihtimal hamile kalabilirsin.
Ben 12. Günüde 13 . Günüde değerlendirdim sperm kalitesiz olursa zaten gebelik oluşmaz diye biliyorum

Yani kız veya erkek olma durumu neye göre belirleniyor

Dün sabah yaptık zaten bir gün geçmiş oldu üzerinden ayrıca , sperm kalitesinin düşmesi ne gibi durumlarla sonuçlanır 🥹

Yani kız veya erkek olma durumu neye göre belirleniyor
Spermler kadın vücuduna girer girmez ortada canlı bir yumurta varsa erkek kromozomuna sahip spermlerin dölleme şansı daha yüksek oluyor çünkü onlar daha hızlı hareket ediyor. Vakit geçtikçe erkek kromozomuna sahip spermler erkenden ölüyor, geriye yavaş ve uzun yaşayan kadın kromozomuna sahip spermler kalıyor. Yani 24 saat sonra sadece kadın kromozomu taşıyan spermler canlı kalıyor ve onlar yumurtayı döllüyor. Bu kanıtlanmış bilimsel bir gerçek.

Eğer 12 ve 13'ü değerlendirdiyseniz bugün yapmayın. Dinlensin adam. Yarın yani 15. günü değerlendirebilirsiniz ama o gün canlı bir yumurta olmayacaktır. Çoook düşük bir ihtimal. Yumurta dün atılmış, bugün hala canlıdır ve döllenirdi ☺️ Günleri iyi saymışsınız, gelecek ay da aynı şekilde olacaktır. Bu ay tutmamışsa gelecek ay dediğim gibi yap, 12 ve 14 yeterli senin için. Bu ay tutar inşallah, Allah hep hayırlısını versin.

Son 2 test 20 Kasım ve 21 kasıma ait çatlama oldu fakat yine koyulasmaya başladı bu arka arkaya yumurtlama olma ihtimali varmı sizce
IMG_20221121_163748.jpg

Ablacım hem sağdan hem soldan yumurta atmışsın. Tekrar ilişkiye gir. İkiz olur.

Eğer 12 ve 13'ü değerlendirdiyseniz bugün yapmayın. Dinlensin adam. Yarın yani 15. günü değerlendirebilirsiniz ama o gün canlı bir yumurta olmayacaktır. Çoook düşük bir ihtimal. Yumurta dün atılmış, bugün hala canlıdır ve döllenirdi ☺️ Günleri iyi saymışsınız, gelecek ay da aynı şekilde olacaktır. Bu ay tutmamışsa gelecek ay dediğim gibi yap, 12 ve 14 yeterli senin için. Bu ay tutar inşallah, Allah hep hayırlısını versin.
Yani bizim için bugün yapmakta sıkıntı yok tek tüp tıkalı olduğu için her durumu göze aldık sperm kalitesi düşükte olsa deneriz sonuçta bugün çatlama olmuş yukardaki arkadaşların dediği gibi

Yani bizim için bugün yapmakta sıkıntı yok tek tüp tıkalı olduğu için her durumu göze aldık sperm kalitesi düşükte olsa deneriz sonuçta bugün çatlama olmuş yukardaki arkadaşların dediği gibi
Dünkü ovülasyon testindeki koyu renk lh hormonundaki artışı yakalamış. LH hormonundaki artıştan 24-36 saat sonra yumurta tüpe atılıyor. Buna çatlama deniyor. Bugün yumurta tüpe girdi ve şu anda canlı. Dünkü spremlerden dişi olanlar hala senin rahminde ve canlı. Onlardan birisi döllerse muhtemelen kızın olacak. Bugün de ilişkiye girersen hamile kalma şansın çok yüksek. Fakat erkek 3 gün üst üste sperm attığı için bugün cansız sperm atacaktır muhtemelen. Sen gönlünü ferah tut acele etme. Yengeç burcu mu doğurmak istiyosun 😂

Dünkü ovülasyon testindeki koyu renk lh hormonundaki artışı yakalamış. LH hormonundaki artıştan 24-36 saat sonra yumurta tüpe atılıyor. Buna çatlama deniyor. Bugün yumurta tüpe girdi ve şu anda canlı. Dünkü spremlerden dişi olanlar hala senin rahminde ve canlı. Onlardan birisi döllerse muhtemelen kızın olacak. Bugün de ilişkiye girersen hamile kalma şansın çok yüksek. Fakat erkek 3 gün üst üste sperm attığı için bugün cansız sperm atacaktır muhtemelen. Sen gönlünü ferah tut acele etme. Yengeç burcu mu doğurmak istiyosun 😂
Hayır tüplerim tıkalı ve yapışıklık ameliyat ı olduğum için acele etmem gerekiyor ameliyat la açıldı tek tüpüm tekrar kapanmadan olsun istiyoruz , bu korunmadığımız 4.ay

Back