Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Ovülasyon testi yardım acilll 🥸
- Konu Sahibi elf0633
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2022
- 781
- 282
- 33
- 27
Evet sanırım dünmüş
Kızlar testlerimi atıyorum size aslında bugün 14. Gün pik bugün yapar diye düşünmüştüm ama dün mü pik yaptı yani yardım lütfeeeen
Dünü değerlendirdik bugün de silik çıktı yani yumurtlama oldumuEvet sanırım dünmüş
- 20 Nisan 2022
- 280
- 179
- 33
Aaa dünü değerlendirdik bugünüdemi değerlendirmelymişiz ay çok teşekkür ederim testi aldım ama asla yorumlamaya dair bilgim yokDün yumurtlama . Bugün çatlama olmuş.. bugünü ve yarınıda değerlendirin mutlaka
- 20 Nisan 2022
- 280
- 179
- 33
Evet yumurtlama günü, çatlama günü ve sonrasındaki bir iki gün daha değerlendirilir.. rica ederimAaa dünü değerlendirdik bugünüdemi değerlendirmelymişiz ay çok teşekkür ederim testi aldım ama asla yorumlamaya dair bilgim yok
Canım benim de 13. gün çok koyu renkliydi. O gün ilişki olmadı. 12. ve 14. günlerde ilişki oldu. Hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim şu anda. Yani 24 saat önce ve 24 saat sonra. Bugün ilişki olursa hamile kalabilirsin ve erkek olma şansı yüksek. Fakat yumurtan çoktan ölmüş de olabilir, yaşa göre kiloya göre falan bazılarında sadece 6 saat kadar canlı kalabiliyor, Bazılarında 24 saat canlı kalıyor. 12. günde de ilişki olduysa çok yüksek ihtimal hamile kalabilirsin.
O zaman sperm kalitesi bugün düşer. Üst üste günlerde erkek boşaldığı zaman zor oluyor adamlar için. Fakat riske atmak istemiyorum dersen, adam da genç ve istekliyse tekrar bugün de değerlendir. Fakat dün değil bugün yapsaydın daha kaliteli sprem gelirdi. Dünkü spremler de duş almadıysan hala canlıdır ama kız olma ihtimali yüksek olur.Dünü değerlendirdik bugün de silik çıktı yani yumurtlama oldumu
Neye göre kız olduunu anladınız veya erkek ?O zaman sperm kalitesi bugün düşer. Üst üste günlerde erkek boşaldığı zaman zor oluyor adamlar için. Fakat riske atmak istemiyorum dersen, adam da genç ve istekliyse tekrar bugün de değerlendir. Fakat dün değil bugün yapsaydın daha kaliteli sprem gelirdi. Dünkü spremler de duş almadıysan hala canlıdır ama kız olma ihtimali yüksek olur.
Ben 12. Günüde 13 . Günüde değerlendirdim sperm kalitesiz olursa zaten gebelik oluşmaz diye biliyorumCanım benim de 13. gün çok koyu renkliydi. O gün ilişki olmadı. 12. ve 14. günlerde ilişki oldu. Hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim şu anda. Yani 24 saat önce ve 24 saat sonra. Bugün ilişki olursa hamile kalabilirsin ve erkek olma şansı yüksek. Fakat yumurtan çoktan ölmüş de olabilir, yaşa göre kiloya göre falan bazılarında sadece 6 saat kadar canlı kalabiliyor, Bazılarında 24 saat canlı kalıyor. 12. günde de ilişki olduysa çok yüksek ihtimal hamile kalabilirsin.
Yani kız veya erkek olma durumu neye göre belirleniyorO zaman sperm kalitesi bugün düşer. Üst üste günlerde erkek boşaldığı zaman zor oluyor adamlar için. Fakat riske atmak istemiyorum dersen, adam da genç ve istekliyse tekrar bugün de değerlendir. Fakat dün değil bugün yapsaydın daha kaliteli sprem gelirdi. Dünkü spremler de duş almadıysan hala canlıdır ama kız olma ihtimali yüksek olur.
Dün sabah yaptık zaten bir gün geçmiş oldu üzerinden ayrıca , sperm kalitesinin düşmesi ne gibi durumlarla sonuçlanırO zaman sperm kalitesi bugün düşer. Üst üste günlerde erkek boşaldığı zaman zor oluyor adamlar için. Fakat riske atmak istemiyorum dersen, adam da genç ve istekliyse tekrar bugün de değerlendir. Fakat dün değil bugün yapsaydın daha kaliteli sprem gelirdi. Dünkü spremler de duş almadıysan hala canlıdır ama kız olma ihtimali yüksek olur.
Spermler kadın vücuduna girer girmez ortada canlı bir yumurta varsa erkek kromozomuna sahip spermlerin dölleme şansı daha yüksek oluyor çünkü onlar daha hızlı hareket ediyor. Vakit geçtikçe erkek kromozomuna sahip spermler erkenden ölüyor, geriye yavaş ve uzun yaşayan kadın kromozomuna sahip spermler kalıyor. Yani 24 saat sonra sadece kadın kromozomu taşıyan spermler canlı kalıyor ve onlar yumurtayı döllüyor. Bu kanıtlanmış bilimsel bir gerçek.Yani kız veya erkek olma durumu neye göre belirleniyor
Eğer 12 ve 13'ü değerlendirdiyseniz bugün yapmayın. Dinlensin adam. Yarın yani 15. günü değerlendirebilirsiniz ama o gün canlı bir yumurta olmayacaktır. Çoook düşük bir ihtimal. Yumurta dün atılmış, bugün hala canlıdır ve döllenirdi Günleri iyi saymışsınız, gelecek ay da aynı şekilde olacaktır. Bu ay tutmamışsa gelecek ay dediğim gibi yap, 12 ve 14 yeterli senin için. Bu ay tutar inşallah, Allah hep hayırlısını versin.
- 18 Mayıs 2022
- 148
- 191
- 23
- 27
Yani bizim için bugün yapmakta sıkıntı yok tek tüp tıkalı olduğu için her durumu göze aldık sperm kalitesi düşükte olsa deneriz sonuçta bugün çatlama olmuş yukardaki arkadaşların dediği gibiEğer 12 ve 13'ü değerlendirdiyseniz bugün yapmayın. Dinlensin adam. Yarın yani 15. günü değerlendirebilirsiniz ama o gün canlı bir yumurta olmayacaktır. Çoook düşük bir ihtimal. Yumurta dün atılmış, bugün hala canlıdır ve döllenirdi Günleri iyi saymışsınız, gelecek ay da aynı şekilde olacaktır. Bu ay tutmamışsa gelecek ay dediğim gibi yap, 12 ve 14 yeterli senin için. Bu ay tutar inşallah, Allah hep hayırlısını versin.
Dünkü ovülasyon testindeki koyu renk lh hormonundaki artışı yakalamış. LH hormonundaki artıştan 24-36 saat sonra yumurta tüpe atılıyor. Buna çatlama deniyor. Bugün yumurta tüpe girdi ve şu anda canlı. Dünkü spremlerden dişi olanlar hala senin rahminde ve canlı. Onlardan birisi döllerse muhtemelen kızın olacak. Bugün de ilişkiye girersen hamile kalma şansın çok yüksek. Fakat erkek 3 gün üst üste sperm attığı için bugün cansız sperm atacaktır muhtemelen. Sen gönlünü ferah tut acele etme. Yengeç burcu mu doğurmak istiyosunYani bizim için bugün yapmakta sıkıntı yok tek tüp tıkalı olduğu için her durumu göze aldık sperm kalitesi düşükte olsa deneriz sonuçta bugün çatlama olmuş yukardaki arkadaşların dediği gibi
Hayır tüplerim tıkalı ve yapışıklık ameliyat ı olduğum için acele etmem gerekiyor ameliyat la açıldı tek tüpüm tekrar kapanmadan olsun istiyoruz , bu korunmadığımız 4.ayDünkü ovülasyon testindeki koyu renk lh hormonundaki artışı yakalamış. LH hormonundaki artıştan 24-36 saat sonra yumurta tüpe atılıyor. Buna çatlama deniyor. Bugün yumurta tüpe girdi ve şu anda canlı. Dünkü spremlerden dişi olanlar hala senin rahminde ve canlı. Onlardan birisi döllerse muhtemelen kızın olacak. Bugün de ilişkiye girersen hamile kalma şansın çok yüksek. Fakat erkek 3 gün üst üste sperm attığı için bugün cansız sperm atacaktır muhtemelen. Sen gönlünü ferah tut acele etme. Yengeç burcu mu doğurmak istiyosun