V Venusbenn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 462 92 28 39 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Venusbenn #41 Visalakshi_asli .!.: Canım bankacıyım. Stresin olmaması mümkün değil Genişletmek için tıkla... anlıyorum canım Allah yardımcımız olsun
Visalakshi_asli .!.: Canım bankacıyım. Stresin olmaması mümkün değil Genişletmek için tıkla... anlıyorum canım Allah yardımcımız olsun
eceezgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 9.066 5.689 398 17 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Venusbenn #42 birsey sorucam kızlar adetimin günü 13 mayıstı 4 gun gecıktı dün test yapotım ovülasyon testı vardı evde ikinci çizgi silik cıktı adet donemı veya oncesi ikinci çizgi silik çıkar mı normalde hamıle olmasak da yoksa ıkıncı cızgı hıc olmaz mı
birsey sorucam kızlar adetimin günü 13 mayıstı 4 gun gecıktı dün test yapotım ovülasyon testı vardı evde ikinci çizgi silik cıktı adet donemı veya oncesi ikinci çizgi silik çıkar mı normalde hamıle olmasak da yoksa ıkıncı cızgı hıc olmaz mı
V Venusbenn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 462 92 28 39 18 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Venusbenn #43 Mrb canm silik bir çizgi olabiliyor gebelik testi yap sen hamileysen çıkar zaten
Evrenden torpilli Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2016 4 1 1 40 11 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Venusbenn #44 Ben bu ay ikinci kez ovalüasyonda koyu çizgi gördüm. bata 5 gün varken ikinci çizgi yine silikleşti. Noldu yani şimdi anlamış değilim
Ben bu ay ikinci kez ovalüasyonda koyu çizgi gördüm. bata 5 gün varken ikinci çizgi yine silikleşti. Noldu yani şimdi anlamış değilim