Mrb arkadaşlar ayın 9 unda Ovülasyon testi yapmaya başladım ve 12 sinde çift çizgiyi gördüm.11-12 ve 14 ünde birliktelik oldu 2-3 gün sonra göğüslerimde hafif bir ağrı başladı Reglime 10 gün kalada sol Kasıkta ağrı başladı arada sağda da oluyor ama hafif ağrılar geceleri bel ağrım oluyor akıntım yok Ovülasyon testinde gebelik olduğunda çift çizgi olduğunu okumuştum bende 8 gün kala yaptım ama tek çizgi çıktı Bu ne demek yani hamile degilmiyim benimle aynı durumu Yaşayan var mı kızlar cvp verirseniz sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi yaptım negatif hamile degil miyim ?
- Konu Sahibi Venusbenn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah hamileyimdir aynı regl belirtilerim var ama8 gün çok erken çıkmaz testte. Ne hamilesin diyebiliriz ne de değilsin.Biraz daha sabretmelisin .
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Ovulasyon testinde çift çizgi çıkmıstı benim.ama adet oldum:/İnşallah hamileyimdir aynı regl belirtilerim var ama
Hadi ya yumurtlamadan sonra sürekli pozitif çıkanlar olmuş ve hamile olduklarını öğrenmişlerOvulasyon testinde çift çizgi çıkmıstı benim.ama adet oldum:/
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Bilmiyorum. Benimki de böyle sonuçlandı.Hadi ya yumurtlamadan sonra sürekli pozitif çıkanlar olmuş ve hamile olduklarını öğrenmişler
Hayırlısı o zamn ne diyelim diğer aylara inşallah derizBilmiyorum. Benimki de böyle sonuçlandı.
- 5 Haziran 2015
- 52
- 23
- 8
- 44
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Ben gecen ay ovulasyon testi ile gebe olduğumu sanmıştım. Değilmişim.gebelik testi al.benim gb hayal kırıklığı yaşama.Merhaba ben de bu ay ovülasyon testi yaptım. 11 gün oldu çift çizgiyi göreli ve calışmaları yapalı. Adetime 4 gün var. Ve meraktan ölüyorum. Ovülasyon testi yapsam mantıklı olur mu? 4 gün nasıl sabredeceğim. Ayyyyy
- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
Bende ilk kez gecen ay ovulasyon testi yaptim adetime 6 gun kala erken gebelik testi yaptim cikmadi dedim kesin adet olucam ertesi gun yani 5 gun kala normal test yaptim silik cikti ve ben şok hemen kan vermeye gittim 24.40 cikti adetim yaklastikca yaptim hep pozitif adete 1 gun kala 121.6 cikti kanda ilk denemede tuttu 2 gun daha bekle bir test yap benimde 13. Gunu pozitif cikti ovulasyondaMerhaba ben de bu ay ovülasyon testi yaptım. 11 gün oldu çift çizgiyi göreli ve calışmaları yapalı. Adetime 4 gün var. Ve meraktan ölüyorum. Ovülasyon testi yapsam mantıklı olur mu? 4 gün nasıl sabredeceğim. Ayyyyy
- 24 Eylül 2015
- 48
- 17
- 3
- 35
Merhaba bende adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama çok fazla gebelik belirtim var bende mi normal test alıp yapsam vallahi şu erken olanlara hiç güven olmuyorBende ilk kez gecen ay ovulasyon testi yaptim adetime 6 gun kala erken gebelik testi yaptim cikmadi dedim kesin adet olucam ertesi gun yani 5 gun kala normal test yaptim silik cikti ve ben şok hemen kan vermeye gittim 24.40 cikti adetim yaklastikca yaptim hep pozitif adete 1 gun kala 121.6 cikti kanda ilk denemede tuttu 2 gun daha bekle bir test yap benimde 13. Gunu pozitif cikti ovulasyonda
- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
Bende hic belirti yoktu halada oyle aman aman belirtim yok 5+1 oldum tabi en iyisi adet gunu yapilmasi ama supheleniyorsan yap insallah hamilesindirMerhaba bende adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama çok fazla gebelik belirtim var bende mi normal test alıp yapsam vallahi şu erken olanlara hiç güven olmuyor
- 24 Eylül 2015
- 48
- 17
- 3
- 35
tamam canım ben bat gününü bekliyim zaten bugün bitti geriye 1 gün kaldı pazar günü bat günüm o günde gelmezse yaparım testi artıkBende hic belirti yoktu halada oyle aman aman belirtim yok 5+1 oldum tabi en iyisi adet gunu yapilmasi ama supheleniyorsan yap insallah hamilesindir
Burdan okuduğum kadarıyla onunla öğrenen çok olmuş dene bakalım ben denedim negatif çıktı ve hamile degilim bMerhaba ben de bu ay ovülasyon testi yaptım. 11 gün oldu çift çizgiyi göreli ve calışmaları yapalı. Adetime 4 gün var. Ve meraktan ölüyorum. Ovülasyon testi yapsam mantıklı olur mu? 4 gün nasıl sabredeceğim. Ayyyyy
- 5 Haziran 2015
- 52
- 23
- 8
- 44
Merhaba bende adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama çok fazla gebelik belirtim var bende mi normal test alıp yapsam vallahi şu erken olanlara hiç güven olmuyor
Ben dayanamadim ve testi yaptim, 2. Cizgi cikmadi ... Ama olsun umidimi kaybetmeyecegim.
Sen adet oldun mu ya da kac gun var?
Çok sabirsizim ben ya, 3 gun kaldi. Net cevap almaya :)) Saymak da istemiyorum ama tutamiyorum kendimi :)
- 5 Haziran 2015
- 52
- 23
- 8
- 44
Allah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin, Darısı başıma tatlımBende ilk kez gecen ay ovulasyon testi yaptim adetime 6 gun kala erken gebelik testi yaptim cikmadi dedim kesin adet olucam ertesi gun yani 5 gun kala normal test yaptim silik cikti ve ben şok hemen kan vermeye gittim 24.40 cikti adetim yaklastikca yaptim hep pozitif adete 1 gun kala 121.6 cikti kanda ilk denemede tuttu 2 gun daha bekle bir test yap benimde 13. Gunu pozitif cikti ovulasyonda
İnşallah hamilesindir belirtin var mı pekiAllah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin, Darısı başıma tatlım
Benim regl belirtim vardı sol ve sağda ağrı akıntım yoktu test yaptım negatif çıktı Gününde geldi zaten bakalım bu ay ne olacak Ovülasyon testine başladım yineİnşallah hamilesindir belirtin var mı peki