- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.861
Canm valla bnde utanırdım yerinde olsam ama mecbur öyle yapılıyo galiba bu ay olmazsa bnde gitcem hormon testi için kilo verme basıl gdiyo bakalımKiz nasil korku sarsi icimi anlatamam sana ya elim ayagim bosaldi temizlik yapiyordum biraktim isi gucu oturdum
Hiç sormaBen hormon testi yaptirmistim adetin 3. Gunu yapilir o dedi ve cagirdi gidecem bakalim adetliykende alttan muayene edebilirmis ama cok utaniyorum valla
Yagdan gitmeye baslamis kilo yagi yakmam daha iyiymis kilo vermek cok daha kolay olabilirmis bu arada eltim ikinciye hamileymis gicik gicik gecti karsima hamileyim 3 aylik diye konustuCanm valla bnde utanırdım yerinde olsam ama mecbur öyle yapılıyo galiba bu ay olmazsa bnde gitcem hormon testi için kilo verme basıl gdiyo bakalım
Ortuyu biliyorumda canim yinede utaniyorum ya neyse artik yapacak bisey yokHiç sormaBende beklemiyordum. Ama adetliyim falan dedim olsun zaten oyle bakıcaz dedi. Hiç endişelenme zaten 2 dk sürmüyor. Üzerinde örtü oluyor. Elbiseyle gidersen dahada rahat olur
Hormon tahlili yaptı karnimdan baktı ama hiç birşey giremiyorum diye alttan muayene etti sonra. Belki idrar sıkışık olursa karnından bakar. Ama alttan muayene daha iyi olurPeki neler istemisti sizden alttan muayene filan oldunuzmu
Anladim tesekkur ederim canimHormon tahlili yaptı karnimdan baktı ama hiç birşey giremiyorum diye alttan muayene etti sonra. Belki idrar sıkışık olursa karnından bakar. Ama alttan muayene daha iyi olur
Ayyy inanmıyorum canm sende hamile kalcakson inşallah hiç bozma moraliniYagdan gitmeye baslamis kilo yagi yakmam daha iyiymis kilo vermek cok daha kolay olabilirmis bu arada eltim ikinciye hamileymis gicik gicik gecti karsima hamileyim 3 aylik diye konustu
Hayir yani ben eltimi niye kiskanayim onu anlamiyorum yani aileyiz biz tabiki sevinirimde hareketi beni sinir ettiAyyy inanmıyorum canm sende hamile kalcakson inşallah hiç bozma moralini
Biliyor mu durumlrı o yüzdrn mi yaptı senceHayir yani ben eltimi niye kiskanayim onu anlamiyorum yani aileyiz biz tabiki sevinirimde hareketi beni sinir etti
İllaki kayinvalidem soylemistir agzinda bakla islanmazBiliyor mu durumlrı o yüzdrn mi yaptı sence
HORMON tahlili olur 3. gün uygun daha çok.Alttan muayene daha iyi benim hep öyle oldu.alışman lazım 20 30 kere alttan muayene olmuşumdur ben.onu bırak kürtaj oldumBen hormon testi yaptirmistim adetin 3. Gunu yapilir o dedi ve cagirdi gidecem bakalim adetliykende alttan muayene edebilirmis ama cok utaniyorum valla
Bende oldumda alttan muayene ama adetliyken ayri bi utanc gibi geldi bana yaHORMON tahlili olur 3. gün uygun daha çok.Alttan muayene daha iyi benim hep öyle oldu.alışman lazım 20 30 kere alttan muayene olmuşumdur ben.onu bırak kürtaj oldum
Kist var mı bakıcak.Adetliyken baktırdım ben de.Hem de hormon tedtiBende oldumda alttan muayene ama adetliyken ayri bi utanc gibi geldi bana ya
Bende polikistik over var canim alttan muayenede gormustu onudaKist var mı bakıcak.Adetliyken baktırdım ben de.Hem de hormon tedti
Bende de var ya tahlillerden çıkmıştı benimBende polikistik over var canim alttan muayenede gormustu onuda
O yuzden tekrar alttan bakmaz diye dusundum adetli adetliBende de var ya tahlillerden çıkmıştı benim
Kist kaldı mı diye tahlillerle doğrulayacak.Pko ol veya olma alttan bakmak en garanti en iyi yok zaten.Alış bence.O yuzden tekrar alttan bakmaz diye dusundum adetli adetli
Tedavi süresince hep alttan muayene olacagimi soylemisti zaten bana allahtan örtüler ve ultrasonu yerlestiren hemsireler varKist kaldı mı diye tahlillerle doğrulayacak.Pko ol veya olma alttan bakmak en garanti en iyi yok zaten.Alış bence.
Canım sen iki kere gebe kalmıştın bişey sorcam bir sürü blirti var ama en garip gelen akıntı şekli bu zamana kadar adet öncesi hep sarıya yakın akıntım olmuştu bu ay özellikle iki gndür bembeyaz akıntım var böyle iplik iplik gbi nasıl anlatsam bilemedim bi anda geliyo kaşıntı ve ya koku yok kılcal damar gbi resmen ama beyazKist kaldı mı diye tahlillerle doğrulayacak.Pko ol veya olma alttan bakmak en garanti en iyi yok zaten.Alış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?