Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz nasil korku sarsi icimi anlatamam sana ya elim ayagim bosaldi temizlik yapiyordum biraktim isi gucu oturdum
Canm valla bnde utanırdım yerinde olsam ama mecbur öyle yapılıyo galiba bu ay olmazsa bnde gitcem hormon testi için kilo verme basıl gdiyo bakalım

Ben hormon testi yaptirmistim adetin 3. Gunu yapilir o dedi ve cagirdi gidecem bakalim adetliykende alttan muayene edebilirmis ama cok utaniyorum valla
Hiç sorma Bende beklemiyordum. Ama adetliyim falan dedim olsun zaten oyle bakıcaz dedi. Hiç endişelenme zaten 2 dk sürmüyor. Üzerinde örtü oluyor. Elbiseyle gidersen dahada rahat olur

Canm valla bnde utanırdım yerinde olsam ama mecbur öyle yapılıyo galiba bu ay olmazsa bnde gitcem hormon testi için kilo verme basıl gdiyo bakalım
Yagdan gitmeye baslamis kilo yagi yakmam daha iyiymis kilo vermek cok daha kolay olabilirmis bu arada eltim ikinciye hamileymis gicik gicik gecti karsima hamileyim 3 aylik diye konustu

Yagdan gitmeye baslamis kilo yagi yakmam daha iyiymis kilo vermek cok daha kolay olabilirmis bu arada eltim ikinciye hamileymis gicik gicik gecti karsima hamileyim 3 aylik diye konustu
Ayyy inanmıyorum canm sende hamile kalcakson inşallah hiç bozma moralini

Ben hormon testi yaptirmistim adetin 3. Gunu yapilir o dedi ve cagirdi gidecem bakalim adetliykende alttan muayene edebilirmis ama cok utaniyorum valla
HORMON tahlili olur 3. gün uygun daha çok.Alttan muayene daha iyi benim hep öyle oldu.alışman lazım 20 30 kere alttan muayene olmuşumdur ben.onu bırak kürtaj oldum

Kist kaldı mı diye tahlillerle doğrulayacak.Pko ol veya olma alttan bakmak en garanti en iyi yok zaten.Alış bence.
Canım sen iki kere gebe kalmıştın bişey sorcam bir sürü blirti var ama en garip gelen akıntı şekli bu zamana kadar adet öncesi hep sarıya yakın akıntım olmuştu bu ay özellikle iki gndür bembeyaz akıntım var böyle iplik iplik gbi nasıl anlatsam bilemedim bi anda geliyo kaşıntı ve ya koku yok kılcal damar gbi resmen ama beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…