- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.581
Aklimda olacak canim tesekkur ederimİlkmiş daha ya :) Zaten umudun olsun.Perşembw gecesi öZellikle dilek namazı kılınmasını tavsiye ederim.Dualar kabul oluyor
Canm keşke kan testi yaptrsaydın en azından aklından acabalar gderdi inş adet olmazsınKizlar adet olacam galiba kasiklarim cok agriyor
Negatif cikacak eminim canim o yuzden gitmiyorumCanm keşke kan testi yaptrsaydın en azından aklından acabalar gderdi inş adet olmazsın
Negatif çıkmicakkk yarın da test yapcakmısım yoksa haftaya mı brakcaksınNegatif cikacak eminim canim o yuzden gitmiyorum
Esim arkadasini doktora goturuyor benide gotur tahlil yaptirayim dedim yok dediNegatif çıkmicakkk yarın da test yapcakmısım yoksa haftaya mı brakcaksın
Esim arkadasini doktora goturuyor benide gotur tahlil yaptirayim dedim yok dediNegatif çıkmicakkk yarın da test yapcakmısım yoksa haftaya mı brakcaksın
O da negatif görmekten sıkıldı galiba ya keşke götürseEsim arkadasini doktora goturuyor benide gotur tahlil yaptirayim dedim yok dedi
Bu yaptığın testleri gösterdin mi sen bi de duruyosa şuan ki halinin fotosunu atsana bakalım kuruyunca nasıl gözüküyoEsim arkadasini doktora goturuyor benide gotur tahlil yaptirayim dedim yok dedi
Aynen ben uzuluyorum agliyorum diyede cani sıkılıyorO da negatif görmekten sıkıldı galiba ya keşke götürse
Dun yaptigimi attim bu sabah ama hayalet gibiydi zaten bugunki yanimda dur atayim canimBu yaptığın testleri gösterdin mi sen bi de duruyosa şuan ki halinin fotosunu atsana bakalım kuruyunca nasıl gözüküyo
Erkenden test mi yapıyorsunuz?Bu Ovulasyon testi baya garanti yunurtlamadan sonra 15. Gün kanama oluyor.Olmazsa da hamilesin demek.Gün geçtiyse yapılması lazımO da negatif görmekten sıkıldı galiba ya keşke götürse
Can'ım hayırlısı olsun ama sen ayın 24 ü gibi test yapmıştın ve koyu diyordun.Sanırım 25 İ gibi yumurtladın değerlendirdin mi o günleri?7 8 İ gibi adet olman gerekiyor bence.Ustteki gebelik testi cizgi sanki yok olmus alttaki ovulasyonu simdi yaptim
Benim adetim duzensizlesmeye baslamisti ben o yuzden ovulasyon testi kullandim ancak butun adet belirtilerim var ama olmuyorum bilemiyorum o yuzdenErkenden test mi yapıyorsunuz?Bu Ovulasyon testi baya garanti yunurtlamadan sonra 15. Gün kanama oluyor.Olmazsa da hamilesin demek.Gün geçtiyse yapılması lazım
Yok canim o yumurtlamadan sonra yine koyu cikmisti onu sormustum arkadaslaraCan'ım hayırlısı olsun ama sen ayın 24 ü gibi test yapmıştın ve koyu diyordun.Sanırım 25 İ gibi yumurtladın değerlendirdin mi o günleri?7 8 İ gibi adet olman gerekiyor bence.
5 6 güne kadar olabilirsin.Pko yok Degil mi sende ya da kilo alımın oldu muBenim adetim duzensizlesmeye baslamisti ben o yuzden ovulasyon testi kullandim ancak butun adet belirtilerim var ama olmuyorum bilemiyorum o yuzden
Adete 3 kala yapmistim o zaman koyu cikmisti yineCan'ım hayırlısı olsun ama sen ayın 24 ü gibi test yapmıştın ve koyu diyordun.Sanırım 25 İ gibi yumurtladın değerlendirdin mi o günleri?7 8 İ gibi adet olman gerekiyor bence.
Evlendikten sonra kilo aldim ama 10 kilodan fazla vermisim surekli tartiliyorum5 6 güne kadar olabilirsin.Pko yok Degil mi sende ya da kilo alımın oldu mu
Bende pko var o da çok etkilemişti adetim düZensizleşti.Şimdi kilo verdim 35 günde olmaya başladım.Belki kilo verimi de etkileyebilir.Bel bölgesinin ince olmasına gayret göster yumurtalar o bölgede çünkü.Evlendikten sonra kilo aldim ama 10 kilodan fazla vermisim surekli tartiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?