Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum erkekler için keçiboynuzu pekmezide çok faydalıymış
Canım bn pekmez tediriyofum eşime ama bn kndimden şüpheleniyorum yumurtam sağlıklı glişmiyo mu dye adet günüm çok düzenli bnm normalde he bu arada bgün bat mıydı senin

Canım bn pekmez tediriyofum eşime ama bn kndimden şüpheleniyorum yumurtam sağlıklı glişmiyo mu dye adet günüm çok düzenli bnm normalde he bu arada bgün bat mıydı senin
Evet cnm bekliyorum hala daha gelmedi benimde düzenlidir aslında ama bende devamlı enfeksiyon oluyor 3 ay önce doktor fitil verdi kullandım 1 ay geçti tekrar başladı soğan kürü iyi geliyormuş diye duydum

Evet cnm bekliyorum hala daha gelmedi benimde düzenlidir aslında ama bende devamlı enfeksiyon oluyor 3 ay önce doktor fitil verdi kullandım 1 ay geçti tekrar başladı soğan kürü iyi geliyormuş diye duydum
İnşallah gelmez canım ya bu enfeksiyon nasıl anlaşılıyo ki baya bi kişi de var galiba test mi yaptırmamız lazım öğrenmek için

Kızlar ben bu ay soğan kürü yapcam eşim içinde keçiboynuzu kürü bu ay da böyle deneyeyim diyorum

Bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum erkekler için keçiboynuzu pekmezide çok faydalıymış
Ben bu ay 5 gün yaptim sogan kurunu oyle içilmeyecek gibi de degil pekmezide yaptim zaten bi o umudum var biraz yoksa cift cizgi olmadan denedik Alllah yazdiysa diye umut ediyorum sogan kuru sebep olur insallah diye

Ben bu ay 5 gün yaptim sogan kurunu oyle içilmeyecek gibi de degil pekmezide yaptim zaten bi o umudum var biraz yoksa cift cizgi olmadan denedik Alllah yazdiysa diye umut ediyorum sogan kuru sebep olur insallah diye
İnşallah cnm allah hayırlısıysa hepimize nasip etsin benim galiba yine tutmadı bugün bat günüm alt tarafımda tuhaf ara ara giren ağrılar var 3-4 gündür gögüs uçlarım inanılmaz hassas tişört bile canımı acıtıyor tam adet öncesi belirtilerim mevcut bat a 6 kala erken gebelik testide negatif çıktı

Bgün yapmadın mı canım test ben olsam yapardım hemen bnm bi gün önceden lekelenmem oldu bi gün snra adet hayr bazen dzenli olmadı da snir ediyo bari iki gün geç gelseydi de umut etseydim diyorum bu kadar düzenli olması da sinir bozucu

Cnm heray test yapıp o tek çizgiyi görmek psikolojimi çok bozdu 3 gün gecikmeden test yapmamaya karar verdim zaten çok düzenlidir şimdiye kadar en fazla 3 gün gecikmem olmuştur o yüzden 3 gün gecikmeden yapmıycam

Benimde gecikmeye baslayinca göğüs ağrım oluyodu bu ay erken başladı nerdeyse bir haftadir göğüslerime dokunamıyorum insallah gebelik belirtisidir hic ağrım sızım yok benim

Benimde gecikmeye baslayinca göğüs ağrım oluyodu bu ay erken başladı nerdeyse bir haftadir göğüslerime dokunamıyorum insallah gebelik belirtisidir hic ağrım sızım yok benim
Benim sancılarım bi geliyor patlıcak gibi sonra gidiyor yine geliyor anlam veremedim ben olacaksam olayım da adet yarın beklemekten çok sıkıldım çünkü

Kızlar liste yapalım ovulasyon sogan kuru ve keçiboynuzu kullananlarin isimlerimizi yazip bat gunlerini yazalim bakalim kim kac ayda hamis olcak hangimizde ise yaricak ne dersiniz?

Kızlar liste yapalım ovulasyon sogan kuru ve keçiboynuzu kullananlarin isimlerimizi yazip bat gunlerini yazalim bakalim kim kac ayda hamis olcak hangimizde ise yaricak ne dersiniz?
Ben yapıcam soğan kürünü regl i bekliom cnm ama aç karnına içiliomuş kokusu fln nasıl içebilcekmiyim emin değilim

Ben yapıcam soğan kürünü regl i bekliom cnm ama aç karnına içiliomuş kokusu fln nasıl içebilcekmiyim emin değilim
Canim onun yapılışına göre yaptın mı içebilirsin bi keresinde ben denemek istemiştim koydum soğanı suyun içine kaynadi kaynadi kaynadi hic icemedim afedersin midemi çıkarttı. Sonra burda okudum karar verdim tereddüt ettim yapamam o yaşadığımdan sonra . Sonra baktim ilk başta yanlış yapmışım. Suyu kaynatıp soğanı icine atıp 5 dakika kaynatiyosun sonra ılımaya bırakiyosun burnunu turup ictinmi sudan hiç bir farki yok tadi ama burnun açık içersen kokudan içemeyebilirsin . Dediğim gibi bu ay 5 gün yaptim regl olursam yine baslicam bu kez 15 gün yapmayı planliyorum . Bence hiç tereddütün olmasin

Deneyelim cnm bakalım inşallah işe yarar regl bittikten 2 gün sonra başlıyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…