- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.141
Canım ben değerlendirdim ama beb adet sancılarına başladım bilmiyorum benim bu ay içime doğmuyor açıkcası ama Tuğçe inşallah hamile bize de yol gösterexeeekSen degerlendirdim dedin selin bence seninde bebis geliyorr . Bu ay unutlu degilim önümüzdeki ay bende tam koyulastiginda yapicam olcak inanıyorum
Sende belirti varmi?Kızlar bat yarın demişim ya iki gün sonra pardon :)
Canım ovulasyonla takşp ettin dimi sen bu ay? Benim henüz koyulaşmadı ama inşallah koyulaşırda bende sevinirim snein gibiAskm hepimiz insallah yazariz buraya
Bizde önümüzdeki ay olur insalllah skmamaya çalış canını. Benim bazen hic o duyguyu tatmayacakmisim gibi geliyoCanım ben değerlendirdim ama beb adet sancılarına başladım bilmiyorum benim bu ay içime doğmuyor açıkcası ama Tuğçe inşallah hamile bize de yol gösterexeeek
Bence deeBence de Zaten eğer varsa nşallah bebeğin çıkar yarın testte 3 gün kalıyor mutlaka yaptır bence
Beklicem canim biraz daha hazir degilim kan testine filanNe zaman normal test yapabilecejsin yarin git kan testi yaptır beklemee ya ay cok heyecanlandimm
Yok ya beklicem canimBence de Zaten eğer varsa nşallah bebeğin çıkar yarın testte 3 gün kalıyor mutlaka yaptır bence
Aynen canim adetim bittiginden beri yapiyorum yumurtlamayi yakaladim sonrasinda yapmaya devam ettimCanım ovulasyonla takşp ettin dimi sen bu ay? Benim henüz koyulaşmadı ama inşallah koyulaşırda bende sevinirim snein gibi
Valla aynı şeyi bende hissediyorumBizde önümüzdeki ay olur insalllah skmamaya çalış canını. Benim bazen hic o duyguyu tatmayacakmisim gibi geliyo
Canım maalesef ya pek anlamıyrum blirtiyi bn mesela hep uykuya düşkünümdür hala öyleyim bu arada kasığıma bi anda ağrı vuruyo bi de belime tamam dyorum regli olcm bakıyorum yarım saat snra hiç ağrım yokSende belirti varmi?
Uff çok heyecanlıYok ya beklicem canim
Ruh hastasi olduk valla kendimizi dinlemekten sonra hasta olunca dünyam başıma yıkılıyoCanım maalesef ya pek anlamıyrum blirtiyi bn mesela hep uykuya düşkünümdür hala öyleyim bu arada kasığıma bi anda ağrı vuruyo bi de belime tamam dyorum regli olcm bakıyorum yarım saat snra hiç ağrım yok
en cnm ya ama bnde umutlu değilim geçen aylardan farklı hiç bişey yaşamadım ilk kırmızı kartı ben yicem galibaRuh hastasi olduk valla kendimizi dinlemekten sonra hasta olunca dünyam başıma yıkılıyo
Senden sonra kırmızı kartı ben yicemAyn
en cnm ya ama bnde umutlu değilim geçen aylardan farklı hiç bişey yaşamadım ilk kırmızı kartı ben yicem galiba
Aynen yaUff çok heyecanlı
Yok kirmizi kart filanSenden sonra kırmızı kartı ben yicem
GörürsünYok kirmizi kart filan
Aman ya önceden de sevmezdim regli olmayı şimdi daha çok mefret eder oldumSenden sonra kırmızı kartı ben yicem
Valla bende evlendiğimden beri o kırmızıları görmekten nefret ettim bi ümit ümit bekliyorum sonra görünce sinirlerim harap oluyor felaket sancım var sabahları kaç gündür kalktığımda belim sırtım tutmuyor kesin adet olucam dün de o beyaz akıntı gelince anladım kesin olacağımıAman ya önceden de sevmezdim regli olmayı şimdi daha çok mefret eder oldum
Olumsuz dusunmeyin hemenValla bende evlendiğimden beri o kırmızıları görmekten nefret ettim bi ümit ümit bekliyorum sonra görünce sinirlerim harap oluyor felaket sancım var sabahları kaç gündür kalktığımda belim sırtım tutmuyor kesin adet olucam dün de o beyaz akıntı gelince anladım kesin olacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?