Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen degerlendirdim dedin selin bence seninde bebis geliyorr . Bu ay unutlu degilim önümüzdeki ay bende tam koyulastiginda yapicam olcak inanıyorum
Canım ben değerlendirdim ama beb adet sancılarına başladım bilmiyorum benim bu ay içime doğmuyor açıkcası ama Tuğçe inşallah hamile bize de yol gösterexeeek

Canım ben değerlendirdim ama beb adet sancılarına başladım bilmiyorum benim bu ay içime doğmuyor açıkcası ama Tuğçe inşallah hamile bize de yol gösterexeeek
Bizde önümüzdeki ay olur insalllah skmamaya çalış canını. Benim bazen hic o duyguyu tatmayacakmisim gibi geliyo

Ruh hastasi olduk valla kendimizi dinlemekten sonra hasta olunca dünyam başıma yıkılıyo

Aman ya önceden de sevmezdim regli olmayı şimdi daha çok mefret eder oldum
Valla bende evlendiğimden beri o kırmızıları görmekten nefret ettim bi ümit ümit bekliyorum sonra görünce sinirlerim harap oluyor felaket sancım var sabahları kaç gündür kalktığımda belim sırtım tutmuyor kesin adet olucam dün de o beyaz akıntı gelince anladım kesin olacağımı

Olumsuz dusunmeyin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…