- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Diyarbakirlimisin sende canimDiyarbakır candır
Yok ama üniversitede en yakın arkadaşlarım Diyarbakırlıydı ayrıca çocukluk arkadaşım siirtliDiyarbakirlimisin sende canim
Valla bnde olucam bnce ama kırmızıları grene kdr yelkenleri indirmk yokOlucam olucam ümit 0 canım
Kirmizi yok hayatimizdan kirmiziyi cikariyoruzValla bnde olucam bnce ama kırmızıları grene kdr yelkenleri indirmk yok
Bende geceleri oluyor canim birde sabahKuzlar bi de bnde gaz problemi başladı sanırım szde var mı byle bsey
vet yok kırmızı zaten ben hiç sevmem kırmızıyıBende geceleri oluyor canim birde sabah
Ya ne guzel oldu boyle ya arkadas bulduk kendimizeE
vet yok kırmızı zaten ben hiç sevmem kırmızıyı
Aynısını bende yaşıyorum aa diye bir anda bağırcak kadar saplanma oluyor ama karnımda değil özel bölgede nedir anlamadımKızlar bu batma hissinden dolayı ağrıdan ölücem yaa nasıl bişey bu
O gaz problemi aynen bende de varKuzlar bi de bnde gaz problemi başladı sanırım szde var mı byle bsey
Aynen valla arkadaşlık dertleşmek önemliii birbirimize iyi destek olduk burdaYa ne guzel oldu boyle ya arkadas bulduk kendimizeesim bugun banyoda ovulasyon testini gebelik testi sanmis adam havalara uctu ya
Evet canimAynen valla arkadaşlık dertleşmek önemliii birbirimize iyi destek olduk burda
Ayy canım ya kıyamam inş bu ay o güzel haberi vericeksin dualarım seninleYa ne guzel oldu boyle ya arkadas bulduk kendimizeesim bugun banyoda ovulasyon testini gebelik testi sanmis adam havalara uctu ya
Birimizden de güzel haberi alsak günler geçmiyor ama 1 hafta kaldıEvet canim
Hepimiz icin dua ediyorum valla canim insallah guzel haberleri aliriz hamileligimizi birlikte geciririz burdaAyy canım ya kıyamam inş bu ay o güzel haberi vericeksin dualarım seninle
Ben yine soyluyorum senden cok umutluyum yaBirimizden de güzel haberi alsak günler geçmiyor ama 1 hafta kaldı
Ya evet burda bi ımutsuz vaka bnm ama zaten daha ikinci ay olmazsa üzülürüm ama denemeye devam derimBen yine soyluyorum senden cok umutluyum ya
Ben senden sen benden bakalım kim haklı çıkacak canım ama bence sen olacaksınBen yine soyluyorum senden cok umutluyum ya
Denemeye devam edeceğiz ne yapalım artık ama öyle planlı yapmıcam ben kısmetse diyerekYa evet burda bi ımutsuz vaka bnm ama zaten daha ikinci ay olmazsa üzülürüm ama denemeye devam derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?