- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Ya okuyorum bazılarının altı gün vrkn flan cıkmış testlerde bnde gaza gldim yaptım cuma da yapmayı düşünüyorumAhahahah aynen benim de öyle kocaman bir tek çizgi çıktı teşekkürler gebelik testi dedim kaldırdımmm
Cok korkuyoruuuuuumYa git kan ver bn bile öldüm meraktn
Yapmaya devam et belli olmaz canimMeraba kızlar.ovulasyon denememde ilk ay.25 gün adet döngüm.tahminime göre 12.gün çatlama ama herhangibi koyulaşma yok testte bi aksilik varmı sizceEki Görüntüle 2023126
Tahmine göre düşünme sen yapmaya devam et çıkar iki çizgiMeraba kızlar.ovulasyon denememde ilk ay.25 gün adet döngüm.tahminime göre 12.gün çatlama ama herhangibi koyulaşma yok testte bi aksilik varmı sizceEki Görüntüle 2023126
Git kan ver zaten bebişin varsa çıkar kanda bence bi hafta varCok korkuyoruuuuuum
Ya simdi gidecem kan verecem negatif cikacak hoop erkenmi yaptim diye yine beklemeye gececem bosveeerGit kan ver zaten bebişin varsa çıkar kanda bence bi hafta var
Katılıyorum size o da ayrı bir skntı oluyor :)Ya simdi gidecem kan verecem negatif cikacak hoop erkenmi yaptim diye yine beklemeye gececem bosveeer
Kızlar bu batma hissinden dolayı ağrıdan ölücem yaa nasıl bişey buKatılıyorum size o da ayrı bir skntı oluyor :)
Ara ara ama batıyor iğne gibi sancı yapıyorCnm bgn bnm de cok batyo sol kask sanki tuvaletimi çok tutmuşum gbi
Aynen özellikle yürürken oluyoAra ara ama batıyor iğne gibi sancı yapıyor
Kiz benimde agrim var temizlik yaptim bugun yorgunluktandir heraldeKızlar bu batma hissinden dolayı ağrıdan ölücem yaa nasıl bişey bu
Yapma kız temzlik bak senden cok ümitliyim bebişi yormaKiz benimde agrim var temizlik yaptim bugun yorgunluktandir heralde
BEn de otururken oluyor valla muhtemelen ya yendiğim bişeyden ya da adet olacam diyeKiz benimde agrim var temizlik yaptim bugun yorgunluktandir heralde
Kiz ben diyarbakirlilarin geliniyim bize oturmak yok bebis varsada bastan alistirayimYapma kız temzlik bak senden cok ümitliyim bebişi yorma
Sende adet olacagin yoksada olacaksin ha kuzumBEn de otururken oluyor valla muhtemelen ya yendiğim bişeyden ya da adet olacam diye
Olucam olucam ümit 0 canımSende adet olacagin yoksada olacaksin ha kuzum
Diyarbakır candırKiz ben diyarbakirlilarin geliniyim bize oturmak yok bebis varsada bastan alistirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?