- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Evet canım çatlamış yumosun ben de koyu çıktığı günle siliklestigi günü iki gün üst üste degerlendirdim. Dedigin gibi artik bat bekliycezCanım ben dünü degerlendirdim akşam yaptığım biraz daha silik çıkmıştı bügünü de degerlendircem üç gün üst üste oluyo ama olsun artık sonra da bat beklicem
Bence seninki de çatlamış canım ama elini çabuk tut yımurtanon 24 saat yaşıyacagını varsayarsak faxla vakit yok kociş evdeyse yapış akşamı bekleme ben ayıptır söylemesi yapıştım az önceCANİm benim dun sabah yaptigim koyuydu misafirim oldugu icin aksam test yapamadim onlar gidince gece bos gecmedik bu sabah tekrar yaptim silik az once yine yaptim bi bakarmisin yumurtam catlamismidir
Al benden de o kadar bnde ilk kullanıyorum hep eski topikleri okudum Allah'tan bu topiği açtın selin birbirimize yardımımız oluyo bildiğimiz kdr hem dertleşiyoruzCanım olur mu öyle şey biz de bişey bilmiyoruz tam olarak birbirimizden yardım almaya çalışıyoruz smacımız birbirimize destek olabilmek ben de ilk defa deniyorum
Ayy hadi hepimiz için hayırlısı üst üste yumurtladık hepimizEvet canım çatlamış yumosun ben de koyu çıktığı günle siliklestigi günü iki gün üst üste degerlendirdim. Dedigin gibi artik bat bekliycez
Eskiden düzenliydi ama şimdi uzadı 35-40 gun arasiKaç günde regl oluyosun cnm bnmde bugün on dördüncü gün
Canım benim 28.inde ama bakalım beklemeye başlayacağızA
İnsallah sonuc basarili olur canim benim senin bat ne zaman birde onu beklemesi var
24 temmuz senin de 25 26 temmuz gibi herhaldeAyy hadi hepimiz için hayırlısı üst üste yumurtladık hepimizsenin bat kaçtı canım
Aynen cnm ya bakalım takvimde de 25 temmuz gzüküyo ve takvimdeki güne göre yumurtladım peşpeşe güzel haberler alırız inşallah kaçıncı denemeydi bu biz daha çok yeniyiz ikinci ayımız24 temmuz senin de 25 26 temmuz gibi herhalde
Evde olsa hiç affetmezdim ama aksam gec geliyor isten malesef bizede sabahlar olmasin artikBence seninki de çatlamış canım ama elini çabuk tut yımurtanon 24 saat yaşıyacagını varsayarsak faxla vakit yok kociş evdeyse yapış akşamı bekleme ben ayıptır söylemesi yapıştım az önce
Hep birlikte guzel haberler paylasalim insallahCanım benim 28.inde ama bakalım beklemeye başlayacağız
Benim iki sene oluyor nerdeyse canim. Mayısta 2 aylık hamileydim bebegimin kalbi atmayinca kurtaj oldum. Korundum kurtsj sonrası bu ilk denemem inşallah tutar da rabbim giden evladimin yerini doldurur hemenAynen cnm ya bakalım takvimde de 25 temmuz gzüküyo ve takvimdeki güne göre yumurtladım peşpeşe güzel haberler alırız inşallah kaçıncı denemeydi bu biz daha çok yeniyiz ikinci ayımız
Amin canım inşallahBenim iki sene oluyor nerdeyse canim. Mayısta 2 aylık hamileydim bebegimin kalbi atmayinca kurtaj oldum. Korundum kurtsj sonrası bu ilk denemem inşallah tutar da rabbim giden evladimin yerini doldurur hemen
Aynen canim benim Rabbim hepimize nasip etsin insallah hep birlikte mutlu haberler alalimBurda birbirimze destek olduk çok iyi oldu . Benim test he uz gelmedi iki gündür takip edemiyorum ama benim de pazartesi coft cizgi hafif koyulasmisti kasık ağrıma dayanarak bugünü de degerlenndirip esime elveda diyeceğim bekleyelim bakalim 1 imiz bile burda hamis olsak birbirimze umut oluruz en azindan ki insallah hepimizin tutar
Sorma adamlar ceket atıyo da hamile kalıyorlar kadinlar ben anlamıyorumValla sormayın iki gündür üst üste hamile haberleri alıyorum arkadaşlarımdan la dyorum hangi ara yaptınız millet hiç ugrasmıyo valla
Valla ya gerçi ben yeni öğrendim yok yumurtlma yok akıntı takibi bileydim bunları hiç korunmazdımSorma adamlar ceket atıyo da hamile kalıyorlar kadinlar ben anlamıyorum
Bizimde denemedigimiz şey kalmıyo sıkıntı streside cabası
Eskiler böyle şeylerle uğraşmıyomus ki vbende yeni öğrendim :)Valla ya gerçi ben yeni öğrendim yok yumurtlma yok akıntı takibi bileydim bunları hiç korunmazdım
Bence geç yumurtluyo olabilirsin hakkaten tavuğa döndükBugün 17.gunum negatif çıkıyor silik çizgi bile çıkmıyor,ben yumurtlamiyor muyum? Acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?