Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben dünü degerlendirdim akşam yaptığım biraz daha silik çıkmıştı bügünü de degerlendircem üç gün üst üste oluyo ama olsun artık sonra da bat beklicem
Evet canım çatlamış yumosun ben de koyu çıktığı günle siliklestigi günü iki gün üst üste degerlendirdim. Dedigin gibi artik bat bekliycez

CANİm benim dun sabah yaptigim koyuydu misafirim oldugu icin aksam test yapamadim onlar gidince gece bos gecmedik bu sabah tekrar yaptim silik az once yine yaptim bi bakarmisin yumurtam catlamismidir
Bence seninki de çatlamış canım ama elini çabuk tut yımurtanon 24 saat yaşıyacagını varsayarsak faxla vakit yok kociş evdeyse yapış akşamı bekleme ben ayıptır söylemesi yapıştım az önce

Canım olur mu öyle şey biz de bişey bilmiyoruz tam olarak birbirimizden yardım almaya çalışıyoruz smacımız birbirimize destek olabilmek ben de ilk defa deniyorum
Al benden de o kadar bnde ilk kullanıyorum hep eski topikleri okudum Allah'tan bu topiği açtın selin birbirimize yardımımız oluyo bildiğimiz kdr hem dertleşiyoruz

Evde olsa hiç affetmezdim ama aksam gec geliyor isten malesef bizede sabahlar olmasin artik

Aynen cnm ya bakalım takvimde de 25 temmuz gzüküyo ve takvimdeki güne göre yumurtladım peşpeşe güzel haberler alırız inşallah kaçıncı denemeydi bu biz daha çok yeniyiz ikinci ayımız
Benim iki sene oluyor nerdeyse canim. Mayısta 2 aylık hamileydim bebegimin kalbi atmayinca kurtaj oldum. Korundum kurtsj sonrası bu ilk denemem inşallah tutar da rabbim giden evladimin yerini doldurur hemen

Burda birbirimze destek olduk çok iyi oldu . Benim test he uz gelmedi iki gündür takip edemiyorum ama benim de pazartesi coft cizgi hafif koyulasmisti kasık ağrıma dayanarak bugünü de degerlenndirip esime elveda diyeceğim bekleyelim bakalim 1 imiz bile burda hamis olsak birbirimze umut oluruz en azindan ki insallah hepimizin tutar

Aynen canim benim Rabbim hepimize nasip etsin insallah hep birlikte mutlu haberler alalim

Valla sormayın iki gündür üst üste hamile haberleri alıyorum arkadaşlarımdan la dyorum hangi ara yaptınız millet hiç ugrasmıyo valla

Valla sormayın iki gündür üst üste hamile haberleri alıyorum arkadaşlarımdan la dyorum hangi ara yaptınız millet hiç ugrasmıyo valla
Sorma adamlar ceket atıyo da hamile kalıyorlar kadinlar ben anlamıyorum
Bizimde denemedigimiz şey kalmıyo sıkıntı streside cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…