- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Bugün yumurtan çatlama olgunluğuna ulaşmış canim artik siliklesince catladigini anlarsin.Kızlar bugün de benim böyle çıktııııı
O zaman yumurtan çatlamıştır. Bugünü degerlendir.Kizla buda bugunki test dunki dsha koyuydu siliklesti
Tesekkur ederim canim hayirlisiyla tutar insallahO zaman yumurtan çatlamıştır. Bugünü degerlendir.
Canım biz dün de koyu çıktı dün de değerlendirdik bugün de mi değerlendiricemBugün yumurtan çatlama olgunluğuna ulaşmış canim artik siliklesince catladigini anlarsin.
Canim ilişki günlerini yazsana üst üste yapmak da sperm kalitesini düşürüyor. Mesela benim 7-9-11-14-15 ilişki oldu.Canım biz dün de koyu çıktı dün de değerlendirdik bugün de mi değerlendiricem
Canım biz 2 gündür üst üste oluyor bugün de koyulaştı 3 gün olcak fındık fıstık yedirmem lazım bizimkineCanim ilişki günlerini yazsana üst üste yapmak da sperm kalitesini düşürüyor. Mesela benim 7-9-11-14-15 ilişki oldu.
Canım akşam da test yap koyu çıkarsa yarin da yapabilirsiniz bence ama karar sizin canim bir de eşinin sperm sorunu yoksa olabilir bugünCanım biz 2 gündür üst üste oluyor bugün de koyulaştı 3 gün olcak fındık fıstık yedirmem lazım bizimkine
Yani test falan yaptırdık bi sorun yok yani bugün çok koyu cıktıCanım akşam da test yap koyu çıkarsa yarin da yapabilirsiniz bence ama karar sizin canim bir de eşinin sperm sorunu yoksa olabilir bugün
O zaman degerlendir canimYani test falan yaptırdık bi sorun yok yani bugün çok koyu cıktı
YANİ inşallah bi sorun zaman yaaa ama günü çok Net koyu çıktıO zaman degerlendir canim
Evet canım en koyu bugün.YANİ inşallah bi sorun zaman yaaa ama günü çok Net koyu çıktı
Şimdi bugün yumurtlama günüm değil miEvet canım en koyu bugün.
Yumurtlaman yakın demek yumurtlama ve çatlama aynı şey yanlış bilmiyorsam. Su anda yumurtan çatlama olgunluğunda. Catlayinca testin tekrar siliklesecek.Şimdi bugün yumurtlama günüm değil mi
Cnm sonunda grmüşsün çift çizgyi gzün aydınKızlar bugün de benim böyle çıktııııı
Evet canım ya sonunda dün de birliktelik oldu yine koyuluk görmüştüm ama bugün tamamen koyulaşmış bugün çalışma yapmak lazım inşallah hepimizin olur yaaa bi sevindim bugün Allah hepimize hayırlısını versinCnm sonunda grmüşsün çift çizgyi gzün aydın
Bugün kasıklarımlarım da da ağrı varCnm sonunda grmüşsün çift çizgyi gzün aydın
Bnm de var dün akşam silikleşmişti şimdi dışardayım eve gidince beste yapıcam bnde inş hepimiz mutlu sona ulaşırızBugün kasıklarımlarım da da ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?