- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Canım normalde zaten iki güne bi ilişki şart hem rahimi hazrlıyorz bebişe ama koyu çizgi çıktığı gün ve ondan snra ki gün kesin ilişki şart zaten bak atayım ben sabah baya koyuydu
Valla o dünden razı zatenGeçir canimmm ne olacakkk :) kocalar bizimm
Kaç günde regl oluyosun cnm bnmde bugün on dördüncü gün15gun oldu koyu çıkmadı bende daha.o kadar gebelik testi yaptım negatif ovulasyon bile negatifçift çizgi goremicem heralde
Benim de seninki gibi oluyor ama aynı koyuluk olmuyor mu yani bu koyuluk yetmiyor mu anlamadkmT çizgisinin sağ tarafı c çizgisiyle aynı renkteydi ama sol tarafı daha açık nedenini anlamadım
Silah zoruyla yapıyo nerdeyse benimkiValla o dünden razı zaten
Bnde anlamadım kuruyunca iyice silik oluyo ama bnce dün akşam yumurtlamaya basldım (tavuk gbi)Benim de seninki gibi oluyor ama aynı koyuluk olmuyor mu yani bu koyuluk yetmiyor mu anlamadkm
Valla aynen bende öyle artık şansa kaldı işimiz yapıcak bişey yokBnde anlamadım kuruyunca iyice silik oluyo ama bnce dün akşam yumurtlamaya basldım (tavuk gbi)dün çünkü akıntım sümüksü gbiydi nugün de var ama daha az ondan bugünü boş geçirmicem yarın da silik olursa o da dolu olur sonrası bana beklemek düşer
Bunlarda hemen şımarıyo ya biz yapmasak peşimize düşerler Allah'tan bizimkisi sıkıntı çıkartmıyoSilah zoruyla yapıyo nerdeyse benimki
Valla benimkinde de bi sorun yok ama işte bi tuttursaydıkBunlarda hemen şımarıyo ya biz yapmasak peşimize düşerler Allah'tan bizimkisi sıkıntı çıkartmıyo
İstanbul canım 28 yaş Kemale eriyor ArtıkKızlar bu arada nerelerdensiniz yaş kaç
İşk bebek olcak sanırım bnm de 23 istanbul herkes erkn dyo ama ben taa liseden beri dyodum evlenim çocuk ycam dye hatta 22 yaşa şartlamıştım kndimi anne olmk için :)İstanbul canım 28 yaş Kemale eriyor Artık
Sen daha gençsin be canım beni düşün bi de gerçi Yen'i evlendim benİşk bebek olcak sanırım bnm de 23 istanbul herkes erkn dyo ama ben taa liseden beri dyodum evlenim çocuk ycam dye hatta 22 yaşa şartlamıştım kndimi anne olmk için :)
bnde yeni ewlendim ama yaşım otuza glmeden iki çocuk sahibi olayım dyorum olurum inş ayy bu ay hepimiz hamiş olsakta bi kç sene snra bu topiği okuyacaklara örnek olsakSen daha gençsin be canım beni düşün bi de gerçi Yen'i evlendim ben
Keşke valla biz de diğer nesillere örnek olsakbnde yeni ewlendim ama yaşım otuza glmeden iki çocuk sahibi olayım dyorum olurum inş ayy bu ay hepimiz hamiş olsakta bi kç sene snra bu topiği okuyacaklara örnek olsak
Benimki simardi ocuk istiyo ama gökten gelcek saniyo heralde su siraBunlarda hemen şımarıyo ya biz yapmasak peşimize düşerler Allah'tan bizimkisi sıkıntı çıkartmıyo
Tutarr Alalhin izniyleValla benimkinde de bi sorun yok ama işte bi tuttursaydık
İşk bebek olcak sanırım bnm de 23 istanbul herkes erkn dyo ama ben taa liseden beri dyodum evlenim çocuk ycam dye hatta 22 yaşa şartlamıştım kndimi anne olmk için :)
Bunlarda hemen şımarıyo ya biz yapmasak peşimize düşerler Allah'tan bizimkisi sıkıntı çıkartmıyo
Valla benimkinde de bi sorun yok ama işte bi tuttursaydık
İşk bebek olcak sanırım bnm de 23 istanbul herkes erkn dyo ama ben taa liseden beri dyodum evlenim çocuk ycam dye hatta 22 yaşa şartlamıştım kndimi anne olmk için :)
Bunlarda hemen şımarıyo ya biz yapmasak peşimize düşerler Allah'tan bizimkisi sıkıntı çıkartmıyo
Au bwnde öyle 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim bende istiyorum artik istanbuldayim :)İşk bebek olcak sanırım bnm de 23 istanbul herkes erkn dyo ama ben taa liseden beri dyodum evlenim çocuk ycam dye hatta 22 yaşa şartlamıştım kndimi anne olmk için :)
benimkide kendimi çocuk yapma objesi olarak hissediyorum artık diyoBunlarda hemen şımarıyo ya biz yapmasak peşimize düşerler Allah'tan bizimkisi sıkıntı çıkartmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?