Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Y Yabenimsin inşallah dediğimiz gibidir bana da belirgin gibi geldi ama insan emin olamıyor ki

Valla kızlar ben hepimizden umutluyum ya şu yumurtlama olayı bi geçse de şafak saymaya başlasak evde tavuk gibi ay bugün yumurtladım mı acaba dyr dye bi hal oldum

İniallah yaaa hep şüphede kalıyorum ama inşallah doğru tahmin ediyorumdur testi çift çizgiyi
Insalalh canim benim ovulasyon testi bitmis siparis vercem bu aksam yapamicam test ne yapsam acaba? Ilk basta hep cok damlattim galiba bozuk oldular diye cope attim cogunu bi kac kez yaptim o yuzden kaldim simdi .

1.koyu çift çizgi gördüğümüz gün mü yoksa 1hafta boyumu ilişki olacak
2.testleri neden sakliyorsunuz?
3.genelde kaçıncı günler köyü cikiyor,benim 15.gunum daha koyu çizgi görmedim

1.koyu çift çizgi gördüğümüz gün mü yoksa 1hafta boyumu ilişki olacak
2.testleri neden sakliyorsunuz?
3.genelde kaçıncı günler köyü cikiyor,benim 15.gunum daha koyu çizgi görmedim
Canım Yok koyu çizgi konusunda herkes değişik söylüyor ben mesela iki gün koyu çizgi gördüm ama bazen diyorlar ikisi aynı koyulukta bazen diyor daha koyu olacak kafalar karışık yanii

Kızlar benimde akşam biraz daha silik çıktı anlAmadım valla acaba çatladı mı ki akıntım da azaldı bugünde mi çalışsAm ne yapsam bilemedim dün çalışma olmuştu

Valla başımız belada bu testlerle bu ayda olmzsa dijital alcam bnde bugünü de dolu mu geçirsem dye düşünüyorum amaaan dolu gecsin ya

Ee olsun diye hergun ilişki olacaksa biz bu testlere neden para veriyoruz ? Hiç almazdim
Canım normalde zaten iki güne bi ilişki şart hem rahimi hazrlıyorz bebişe ama koyu çizgi çıktığı gün ve ondan snra ki gün kesin ilişki şart zaten bak atayım ben sabah baya koyuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…