- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Dedigim gibi bugünü degerlendir canim akşama biraz daha koyulasir büyük ihtimalEki Görüntüle 2019204 Eki Görüntüle 2019204 Sizce benim ne durumda akşam yedi gbi bi daha test yapcam kasıklarımda cok az agrı var
Aynen ümitsiz olmayalım hayırlısıyla hamiş olalım inşallah.İster istemez insanın içi rahat etmiyor inşallah akşam daha da koyulaşır yaa artık valla ümitsiz olmak istemiyorum
Bencedeeee inşallah kızlarAynen ümitsiz olmayalım hayırlısıyla hamiş olalım inşallah.
İnşallah kabuşuruz ya bebişlerimize ben esimle beş yıldır tanışıyorum daha sekz aylık evliyiz ama çok sabırsızım o da dyo daha yadın genç niye stres yapıyon ilk aylardan dye ama sakin olunmuyo işte
Y Yabenimsin inşallah dediğimiz gibidir bana da belirgin gibi geldi ama insan emin olamıyor ki
Valla kızlar ben hepimizden umutluyum ya şu yumurtlama olayı bi geçse de şafak saymaya başlasak evde tavuk gibi ay bugün yumurtladım mı acaba dyr dye bi hal oldum
Kızlaaaar şimdi yine yaptım test böyle çıktı koyulaşmaya devam mı olmuş mu sizceee
Dun aksam benimde böyleydi canim senin dun daha koyuydu bence dün oldumu ilişki? Bugünde yapın benceKızlaaaar şimdi yine yaptım test böyle çıktı koyulaşmaya devam mı olmuş mu sizceee
Yok bu dünden de daha koyu çıktı dün evet oldu birliktelik ama bugün biraz daha koyu bugünde deneyeyim diyorumDun aksam benimde böyleydi canim senin dun daha koyuydu bence dün oldumu ilişki? Bugünde yapın bence
Yok bu dünden de daha koyu çıktı dün evet oldu birliktelik ama bugün biraz daha koyu bugünde deneyeyim diyorum
İniallah yaaa hep şüphede kalıyorum ama inşallah doğru tahmin ediyorumdur testi çift çizgiyiBoş geçme canim illaki birinden biri tutar inşallah l
Insalalh canim benim ovulasyon testi bitmis siparis vercem bu aksam yapamicam test ne yapsam acaba? Ilk basta hep cok damlattim galiba bozuk oldular diye cope attim cogunu bi kac kez yaptim o yuzden kaldim simdi .İniallah yaaa hep şüphede kalıyorum ama inşallah doğru tahmin ediyorumdur testi çift çizgiyi
Canım Yok koyu çizgi konusunda herkes değişik söylüyor ben mesela iki gün koyu çizgi gördüm ama bazen diyorlar ikisi aynı koyulukta bazen diyor daha koyu olacak kafalar karışık yanii1.koyu çift çizgi gördüğümüz gün mü yoksa 1hafta boyumu ilişki olacak
2.testleri neden sakliyorsunuz?
3.genelde kaçıncı günler köyü cikiyor,benim 15.gunum daha koyu çizgi görmedim
Geçir canimmm ne olacakkk :) kocalar bizimmValla başımız belada bu testlerle bu ayda olmzsa dijital alcam bnde bugünü de dolu mu geçirsem dye düşünüyorum amaaan dolu gecsin ya
Canım normalde zaten iki güne bi ilişki şart hem rahimi hazrlıyorz bebişe ama koyu çizgi çıktığı gün ve ondan snra ki gün kesin ilişki şart zaten bak atayım ben sabah baya koyuyduEe olsun diye hergun ilişki olacaksa biz bu testlere neden para veriyoruz ? Hiç almazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?