• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yapanlar

babyphtographer

fotoğraf aşığı
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
146
67
28
34
kızlar dünden beri yazıyorum hala yeteri kadar kişiye ulaşamadım. 2 yıldır evliyim. 5 aydır çocuk deniyoruz 25 yaşındayım. Hormonlarımda yada kist vs gibi bi sorunum yok. Bu ay ovulasyon testi aldım yumurtlama gününü yakalayabilmek için. Adet oldum ve adetimin 4. Gününde testi denemek için yaptım pozitif çıktı. Şaşırdım adetliyken yumurtlama dönemine nasıl girebilirim diye. Bugün 5. Günüm testi tekrar yaptım hala pozitif yani sanırım en koyu haline henüz ulaşmadı. Fotoğrafta inceleyebilirsiniz. Buna göre ben adet döneminden 1 gün sonra falan mı yumurtluyorum anlayamadım. Normalde her takvimde 14. Gün vs. Diyor ama test öyle demiyor

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    27,4 KB · Görüntüleme: 673
Bu pozitif değil canım vücutta her zaman lh hormonu vardır oyüzden ikinci çizgi herzaman çıkar ancak yumurtladığın zaman lh artar ve ikinci çizgi aynı diğeri gibi kopkoyu olur işte ozaman iş başına by at bends kullandim her gun ayni saatte yap koyulasmayi farkedeceksin

Bak buda benim yumurtlama gününde yaptığım test

Eklentiler

• IMG_20160629_193623.jpg
    IMG_20160629_193623.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 477
Back