- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
15.3 çıktı değerim nasıl hiç bilmiyorum doktora yazdım şimdi cevap bekliyorum adetime daha 4 gün var değer normalmidir acaba
Canım ovulasyon testin var mi varsa yapar misin merak ediyorum koyu mu çıkıyor?Canim cok sevindim gozun aydin senin catlama ne zaman olmustu kac gun gecmisti deger artar bence ins saglikli ilerler bizede dua et darısı başımıza
Valla hiç kalmadı son 1 taneydi zaten bu ay almamıştım onu adetin 14.günü yapmıştım yumurtlamaydı sonra bidaha yapamadım çatlamayıda göremedim o yüzden bugün adetin 24.günü.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için dua et bende edicemm inşallah sağlıklı olur herşey hepimiz içinCanım ovulasyon testin var mi varsa yapar misin merak ediyorum koyu mu çıkıyor?
O zaman deger normal bence canim daha 10 gun olmus ne zaman catladi bilmiyorsun bile baya erken ogrenmis oldunValla hiç kalmadı son 1 taneydi zaten bu ay almamıştım onu adetin 14.günü yapmıştım yumurtlamaydı sonra bidaha yapamadım çatlamayıda göremedim o yüzden bugün adetin 24.günü.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için dua et bende edicemm inşallah sağlıklı olur herşey hepimiz için
Ay hadi inşallah ağız tadıyla sevinemedim tamO zaman deger normal bence canim daha 10 gun olmus ne zaman catladi bilmiyorsun bile baya erken ogrenmis oldun
Daha kanda yeni yukselmeye başlıyor o yüzden değer normal bence canım benim. Sen gönlünü ferah tut ve dua et. Çok sevindim senin adınaValla hiç kalmadı son 1 taneydi zaten bu ay almamıştım onu adetin 14.günü yapmıştım yumurtlamaydı sonra bidaha yapamadım çatlamayıda göremedim o yüzden bugün adetin 24.günü.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için dua et bende edicemm inşallah sağlıklı olur herşey hepimiz için
Hayırlısı olsun canim hakkındakizlar pazartesi doktora gottim hala olmadiysan söktürücü verecem dedi tam 41. gun sonra adet oldum yani bugün artik doktor kontrolune gidecem doktor yarin sabah gel tahlil ver dedi bu kez onun kontrolunde ilerliyeyim hormon tahlili istiyecekmis ins. guzel cikar da normal seyirde kontrol olur.
Amin cnm hepimizin sen ne yaptın. kac gun kaldi adeteHayırlısı olsun canim hakkında
Benim daha 7.gunum bugun canim yumurtlama olmadi daha ovulasyon testlerine devam ins yumurtlama olur bu ay prowomen işe yarar. Iki ayri ovulasyon testi kullaniyorum loboquick ve bir gebenin gunlugu sayfasindan siparis verdigim strip yani sari papatya denilen test bakalim hayırlısıAmin cnm hepimizin sen ne yaptın. kac gun kaldi adete
Canim su alımına dikkat ettin mi farkettiysen birde 18 de yaptığın testde c cizgisi aşırı koyu diger testlere göre. Testleri hep sabah yapiosan belki dun sabahtan sonra pik oldu ve bu sabah yaptiginda piki gördün 18de de 24 saat dolmustu sen bu aralari degerlendir gerisi nasipMerhaba. Bugün adetin 23. Gününde piki gördüm sabah 11’de çok sevindķim. Değerlendirdik. Akşam 18 gibi tekranr yaptım bakim ne durumda diye ve biraz silikleştiğini gördüm. Çatladı heralde ama şaşırdığım şey şu, dün hem sabah hem akşam yaptığımda ben pik görmedimki. Ne ara 24 saat pik durumunu yaşadım da çatladı bu yumurta?Sağdaki fotoğrafta en alttan başlayanlar sabah pik olanlar. En üstteki de akşam 18deki. Soldakinde de pik öncesi günleri ekledim. zamanım azaldı diye strese girdim.
Yumurtlicağımı anladığım için son birkaç gün sabah akşam yaptım. O yüzden ne ara pik olduğuna şaşırdım. Su alımını 2-3 saat kesmiştim. Yarın sabah da test yapıcam. Tam silikleşti mi naptı görürüm artık. Yazarım daCanim su alımına dikkat ettin mi farkettiysen birde 18 de yaptığın testde c cizgisi aşırı koyu diger testlere göre. Testleri hep sabah yapiosan belki dun sabahtan sonra pik oldu ve bu sabah yaptiginda piki gördün 18de de 24 saat dolmustu sen bu aralari degerlendir gerisi nasip
hayirlisi cnm ben bugün hormon sonuclarim cikti bendede yumurta tembelliği çıktı klomen verdi ise yarar mi acaba bende pik te yapti tembelliği anlamadim neye gore dedi tembellik varBenim daha 7.gunum bugun canim yumurtlama olmadi daha ovulasyon testlerine devam ins yumurtlama olur bu ay prowomen işe yarar. Iki ayri ovulasyon testi kullaniyorum loboquick ve bir gebenin gunlugu sayfasindan siparis verdigim strip yani sari papatya denilen test bakalim hayırlısı
hayirlisi cnm ben bugün hormon sonuclarim cikti bendede yumurta tembelliği çıktı klomen verdi ise yarar mi acaba bende pik te yapti tembelliği anlamadim neye gore dedi tembellik var
prowomen ne işe yariyor klomen gibiBanada oyle dedi hormonlarda sıkıntım yok bende prowomen kullaniyorum bakalim hayirlisi hakkimizda canim
Klomeni bilmiyorum da prowomen yumurta olgunlasmasini sağlıyormuş 3 ay kullan dedi canimprowomen ne işe yariyor klomen gibi
bana yumurtaliklar tembel klomeni sali basla sabah akşam ve 1 subatta gel dedi sanirim ayni gibi ama benim 1 subata randevum var hayirlisi ile olur ikimizinde ya adetin nasildi cok mu geldi suan bende pet yetismiyor gibiKlomeni bilmiyorum da prowomen yumurta olgunlasmasini sağlıyormuş 3 ay kullan dedi canim
Benim cok az oluyor canım ama azligi coklugu onemli degilmis doktor bana onu dedi pco dedibana yumurtaliklar tembel klomeni sali basla sabah akşam ve 1 subatta gel dedi sanirim ayni gibi ama benim 1 subata randevum var hayirlisi ile olur ikimizinde ya adetin nasildi cok mu geldi suan bende pet yetismiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?