Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim polikistik over nasil oluyor her ay yumurtlama olmuyor mu bana sende bisey yok dediler bin tane doktora gittim hersey normal dediler ya ben kendi kendime polikistik overim dedim onlara da dedim yok dediler bana
Canım ben 6 aydır adet olmadım geçen gün bi akıntı geldi ama ben onu unutmuştum rastgele deniyeyim bakalım dedim testi dedim böyle çizgi gördüm belki de o adet sayıldı yani bilmiyorum eminde değilim ama bakalım devam edicem testlere. Sende devam et canım testlere kaçıncı günde yumurtlama görenler var pes etme

Iste bende adet oluyorum hatta erken oluyorum hamilemiyim acaba demeden adet oluyorum normalde 35 gunde falan oluyorum ben ama boyle arada olamadigim oluyor stres falan olduğum zamanlarda olamiyorum ama diyorum ya bisey çıkmıyor. Benim arkadasim pko idi ama 4.ay denemesinde hamile kaldi o ne ovulasyon yapti ne baska bisi hatta benim dugunume geldiginde hamileymiş o kadar rahat biriki hamile oldugunu bile gec ogrendi yani rahat olmak lazim biz bunu basaramiyoruz sanirim

Aynen canım stres başı zaten yaa hiç stres yapmamak gerekiyor. İnancını hiç yitirme gerçekten hastalıklar ciddi oluyor gene de gebelik engel olmuyor ya da hiç bi sorun olmuyor gebelik olmuyor hepsinin vakti zamanı var o yüzden inşallah ikimizde tez zamanda o pozitifi görürüz

Ins Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin elini bis birakmasin

canim hala adet olmadım ama bugun sabah yaptim test ne gatif cikti demekki bekleyen testler baya yaniltiyor. hala adet olmadim ama ya gercekten nasil oldu anlamadim ama hayırlısı
Gitmek istemiyorsun biliyorum canim ama kan mi versen en dogru sonuç o çünkü ben artik ovulasyonda da gebelikte de testlerin guvenirliliginden supheliyim yani garanti olan kan canim ama sen bilirsin

Canım ben az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
oyy ya nasıl mutluyum şuan.inan sanki kendim hamile kalmış gibiyim.güne güzel başladık resmen.hamilesin canım.hemde kesin.bu arada bize tüm belirtilerinden, yaşından, kaç senelik evli olduğundan, ne kadardır korunmadığından felan bilgileri ver ki herkese umut olsun.

ay gebesin inşallah yaa.süper süper.çok mutlu oldum.kaçıncı yumurta takibindi.bize hemen belirtilerinden bahset lütfen
Canımm hala inanamıyorum kan verdim doktora gideceğim bir şoku atlatayım herşeyi anlatacağım sizin merakınızı gidermek için elimden geleni yapacağım

Canımm herşeyi anlatacağım hiç merak etme

Canım benimmmm şimdi anlatayım size ama diğer soran arkadaşlar nasıl görecek en iyisi yeni bir konu açayım ben

Gitmek istemiyorsun biliyorum canim ama kan mi versen en dogru sonuç o çünkü ben artik ovulasyonda da gebelikte de testlerin guvenirliliginden supheliyim yani garanti olan kan canim ama sen bilirsin
eşime dedim durumumu anlattım o da olmadı gidelim kan verelim yada doktordan randevu alıp gidelim dedi. yani olsamda olmazsamda gitmem şart artık belki kist vardır bilemiyorum ki insan bence kendini dinlememeli yani adetten önce hep bir strele bekleme işte durumum farklı olunca yapacak birşey yok. ama doktora gidecm ya

Kızlar bi bakar mısınız testlerim hep boyle ayni gecen ayki gibi kasik agrim var uykum var halsizim ama yumurtlama yok akintim vardi dun ve onceki gun yine bisey yok bu neden boyle ben anlayamiyorum boyle olan hic mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…