- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
- 13
Canım ben 6 aydır adet olmadım geçen gün bi akıntı geldi ama ben onu unutmuştum rastgele deniyeyim bakalım dedim testi dedim böyle çizgi gördüm belki de o adet sayıldı yani bilmiyorum eminde değilim ama bakalım devam edicem testlere. Sende devam et canım testlere kaçıncı günde yumurtlama görenler var pes etmeCanim polikistik over nasil oluyor her ay yumurtlama olmuyor mu bana sende bisey yok dediler bin tane doktora gittim hersey normal dediler yaben kendi kendime polikistik overim dedim onlara da dedim yok dediler bana
Iste bende adet oluyorum hatta erken oluyorum hamilemiyim acaba demeden adet oluyorumCanım ben 6 aydır adet olmadım geçen gün bi akıntı geldi ama ben onu unutmuştum rastgele deniyeyim bakalım dedim testi dedim böyle çizgi gördüm belki de o adet sayıldı yani bilmiyorum eminde değilim ama bakalım devam edicem testlere. Sende devam et canım testlere kaçıncı günde yumurtlama görenler var pes etme
Aynen canım stres başı zaten yaa hiç stres yapmamak gerekiyor. İnancını hiç yitirme gerçekten hastalıklar ciddi oluyor gene de gebelik engel olmuyor ya da hiç bi sorun olmuyor gebelik olmuyor hepsinin vakti zamanı var o yüzden inşallah ikimizde tez zamanda o pozitifi görürüzIste bende adet oluyorum hatta erken oluyorum hamilemiyim acaba demeden adet oluyorumnormalde 35 gunde falan oluyorum ben ama boyle arada olamadigim oluyor stres falan olduğum zamanlarda olamiyorum ama diyorum ya bisey çıkmıyor. Benim arkadasim pko idi ama 4.ay denemesinde hamile kaldi o ne ovulasyon yapti ne baska bisi hatta benim dugunume geldiginde hamileymiş o kadar rahat biriki hamile oldugunu bile gec ogrendi yani rahat olmak lazim biz bunu basaramiyoruz sanirim
Ins Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin elini bis birakmasinAynen canım stres başı zaten yaa hiç stres yapmamak gerekiyor. İnancını hiç yitirme gerçekten hastalıklar ciddi oluyor gene de gebelik engel olmuyor ya da hiç bi sorun olmuyor gebelik olmuyor hepsinin vakti zamanı var o yüzden inşallah ikimizde tez zamanda o pozitifi görürüz
canim hala adet olmadım ama bugun sabah yaptim test ne gatif cikti demekki bekleyen testler baya yaniltiyor. hala adet olmadim ama ya gercekten nasil oldu anlamadim ama hayırlısıAmin canim hepimiz icin ins
ay gebesin inşallah yaa.süper süper.çok mutlu oldum.kaçıncı yumurta takibindi.bize hemen belirtilerinden bahset lütfenCanım bugünde test yaptım dündende koyu çıktı bugün 24.gün regle 5 gün kaldı sence ne anlama geliyor ya. Testleri ekliyorum
Gitmek istemiyorsun biliyorum canim ama kan mi versen en dogru sonuç o çünkü ben artik ovulasyonda da gebelikte de testlerin guvenirliliginden supheliyim yani garanti olan kan canim ama sen bilirsincanim hala adet olmadım ama bugun sabah yaptim test ne gatif cikti demekki bekleyen testler baya yaniltiyor. hala adet olmadim ama ya gercekten nasil oldu anlamadim ama hayırlısı
oyy ya nasıl mutluyum şuan.inan sanki kendim hamile kalmış gibiyim.güne güzel başladık resmen.hamilesin canım.hemde kesin.bu arada bize tüm belirtilerinden, yaşından, kaç senelik evli olduğundan, ne kadardır korunmadığından felan bilgileri ver ki herkese umut olsun.Canım ben az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Canımm hala inanamıyorum kan verdim doktora gideceğim bir şoku atlatayım herşeyi anlatacağım sizin merakınızı gidermek için elimden geleni yapacağımay gebesin inşallah yaa.süper süper.çok mutlu oldum.kaçıncı yumurta takibindi.bize hemen belirtilerinden bahset lütfen
Canımm herşeyi anlatacağım hiç merak etmeoyy ya nasıl mutluyum şuan.inan sanki kendim hamile kalmış gibiyim.güne güzel başladık resmen.hamilesin canım.hemde kesin.bu arada bize tüm belirtilerinden, yaşından, kaç senelik evli olduğundan, ne kadardır korunmadığından felan bilgileri ver ki herkese umut olsun.
Naptin canim sonucun ne merak ettimCanımm hala inanamıyorum kan verdim doktora gideceğim bir şoku atlatayım herşeyi anlatacağım sizin merakınızı gidermek için elimden geleni yapacağım
Canımm şimdi anlatayım size ama diğer soran arkadaşlar nasıl görecek en iyisi yeni bir konu açayım değil miNaptin canim sonucun ne merak ettim
Canım benimmmm şimdi anlatayım size ama diğer soran arkadaşlar nasıl görecek en iyisi yeni bir konu açayım benoyy ya nasıl mutluyum şuan.inan sanki kendim hamile kalmış gibiyim.güne güzel başladık resmen.hamilesin canım.hemde kesin.bu arada bize tüm belirtilerinden, yaşından, kaç senelik evli olduğundan, ne kadardır korunmadığından felan bilgileri ver ki herkese umut olsun.
Canim yaz burdan konu acmana gerek yok görürler herhaldeCanımm şimdi anlatayım size ama diğer soran arkadaşlar nasıl görecek en iyisi yeni bir konu açayım değil mi
Canım az önce konu açıp yazdım herşeyiCanim yaz burdan konu acmana gerek yok görürler herhalde
Canım şimdi yeni bir konu açıp herşeyi yazdım umut olur inşAllahay gebesin inşallah yaa.süper süper.çok mutlu oldum.kaçıncı yumurta takibindi.bize hemen belirtilerinden bahset lütfen
Nerden bakılıyor ben bilmiyorum canim yeniyimCanım az önce konu açıp yazdım herşeyi
Canım kullancı adıma tıkla profile gir orada görünüyor açılan konularNerden bakılıyor ben bilmiyorum canim yeniyim
eşime dedim durumumu anlattım o da olmadı gidelim kan verelim yada doktordan randevu alıp gidelim dedi. yani olsamda olmazsamda gitmem şart artık belki kist vardır bilemiyorum ki insan bence kendini dinlememeli yani adetten önce hep bir strele bekleme işte durumum farklı olunca yapacak birşey yok. ama doktora gidecm yaGitmek istemiyorsun biliyorum canim ama kan mi versen en dogru sonuç o çünkü ben artik ovulasyonda da gebelikte de testlerin guvenirliliginden supheliyim yani garanti olan kan canim ama sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?