- 4 Aralık 2020
- 57
- 42
- 3
- 35
Canım normalde gebeliği anlaman için ovulasyon gününü 1. gün olarak sayarsan en erken öğrenen 10. gün öğrenmiş ama 12. gün veya 16. günde öğrenen var
Canim senin konuyla alakali yorumlari bir yerde okudum simdi ovulasyon testi adete yakin koyu cikabiliyormus lh da dalgalanmalar olabiliyormuş. T cizgisi bariz c den baya bi koyu olursa gebelik olabilir demislrr ne kadar dogru bilmiyorum ama umudunu kırmak istemem bence en mantiklisi adet gününden bekleyemiyorsan bir iki gun oncesinde erken gebelik testi o da yanlis cikiyormus hos adeti bekleyip normal guvenilir kaset en guveniliri tabi kan testi ins hamissindirCanım bugünde test yaptım dündende koyu çıktı bugün 24.gün regle 5 gün kaldı sence ne anlama geliyor ya. Testleri ekliyorum
Benim bildigim catlamadan itibaren 7 gun icinde rahme ulasiyor 3 gunde falan da hcg kana karisiyor en erken 11 gun sonra kanda cikiyor en dogru sonuc 17 gun sonra olani ben boyle biliyorum canimCnm pikten bu tarafa mı sayacaz aceba.
Canım ben az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorumCanim senin konuyla alakali yorumlari bir yerde okudum simdi ovulasyon testi adete yakin koyu cikabiliyormus lh da dalgalanmalar olabiliyormuş. T cizgisi bariz c den baya bi koyu olursa gebelik olabilir demislrr ne kadar dogru bilmiyorum ama umudunu kırmak istemem bence en mantiklisi adet gününden bekleyemiyorsan bir iki gun oncesinde erken gebelik testi o da yanlis cikiyormus hos adeti bekleyip normal guvenilir kaset en guveniliri tabi kan testi ins hamissindir
Gayet cizgi var canim baska test var mi elinde emin olmak icin bi tane daha yap onda da hemen cizgi cikiyorsa hamissin bence kan ver hemen direk ben senin gibi gorsem dayanamz hemen simdi acile gidip kan verirdim valla ins hamissindirCanım ben az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Ay inanamıyorum gerçekten şoktayımGayet cizgi var canim baska test var mi elinde emin olmak icin bi tane daha yap onda da hemen cizgi cikiyorsa hamissin bence kan ver hemen direk ben senin gibi gorsem dayanamz hemen simdi acile gidip kan verirdim valla ins hamissindir
Valla git kan ver bi an once emin ol umit edip sonra olmazsa o da üzer bence git acile kan ver malum daha erken senin 5 gun vardi dimi artik kanda artis da onemli biliyorsun git acile ya da elinde test varsa bi tane daha yap onda fa cikarsa acile git bence diyorum ya ben olsam simdi gitmiştim acile vallaGayet cizgi var canim baska test var mi elinde emin olmak icin bi tane daha yap onda da hemen cizgi cikiyorsa hamissin bence kan ver hemen direk ben senin gibi gorsem dayanamz hemen simdi acile gidip kan verirdim valla ins hamissindir
Canım sabah Allah izin verirse gideceğiz duanızı eksik etmeyin ne olurValla git kan ver bi an once emin ol umit edip sonra olmazsa o da üzer bence git acile kan ver malum daha erken senin 5 gun vardi dimi artik kanda artis da onemli biliyorsun git acile ya da elinde test varsa bi tane daha yap onda fa cikarsa acile git bence diyorum ya ben olsam simdi gitmiştim acile valla
Tamam canim ins dualarim seninleCanım sabah Allah izin verirse gideceğiz duanızı eksik etmeyin ne olur
Benim 8. Günüm 12. 13. Gün adet olmzasam ins olmam bakayım o zaman. Sağol canımBenim bildigim catlamadan itibaren 7 gun icinde rahme ulasiyor 3 gunde falan da hcg kana karisiyor en erken 11 gun sonra kanda cikiyor en dogru sonuc 17 gun sonra olani ben boyle biliyorum canim
Önemli değil canımBenim 8. Günüm 12. 13. Gün adet olmzasam ins olmam bakayım o zaman. Sağol canım
11 ocak ve 14 ocak pik gibi ama sanki 14 ocak daha koyu sizin testler de benim testlerin tam tersi çoğu koyuEki Görüntüle 2761274 Yorumlar mısınız
11 Ocak üzerinden vakit geçti diye koyu gelmiş olabilir mi acaba, 11-12 Ocak değerlendirdik. Sizde de koyu mu testler11 ocak ve 14 ocak pik gibi ama sanki 14 ocak daha koyu sizin testler de benim testlerin tam tersi çoğu koyu
Bende tam tersi ilk ay pik yok bu 2.ayim 18.gunumdeyim hala pik yokEki Görüntüle 2761274 Yorumlar mısınız
11 Ocak üzerinden vakit geçti diye koyu gelmiş olabilir mi acaba, 11-12 Ocak değerlendirdik. Sizde de koyu mu testler
Aynen olabilir ama 14 ocak daha koyu sen bu aralari da degerlendir canim catlama olur insEki Görüntüle 2761274 Yorumlar mısınız
11 Ocak üzerinden vakit geçti diye koyu gelmiş olabilir mi acaba, 11-12 Ocak değerlendirdik. Sizde de koyu mu testler
Düzensizlik mi varBende tam tersi ilk ay pik yok bu 2.ayim 18.gunumdeyim hala pik yok
Vardi ama 2 aydir 32 gunde ve en son 29 gunde adet oldum ilacsiz duzene bindi nedenseDüzensizlik mi var
Bendede polikistik over var canımVardi ama 2 aydir 32 gunde ve en son 29 gunde adet oldum ilacsiz duzene bindi nedense
Canim polikistik over nasil oluyor her ay yumurtlama olmuyor mu bana sende bisey yok dediler bin tane doktora gittim hersey normal dediler yaBendede polikistik over var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?