Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi bakar mısınız testlerim hep boyle ayni gecen ayki gibi kasik agrim var uykum var halsizim ama yumurtlama yok akintim vardi dun ve onceki gun yine bisey yok bu neden boyle ben anlayamiyorum boyle olan hic mi yok
Cnm hiç kırmızılık yok gibi sendeki dün çatlamış mı diye emin olmak için giden arkadaş gibi bir dr gitsen baktırsan mı aceba. İçin rahatlar. Genede değerlendir bu günleri. Rabbim nasip etsin inşallah hayırla tez zamanda hepimize.

Canim benim sıkıntım oldugum ilde ozel hastane yok devlete gitmistim hic ilgilenmiyorlar sinir oldum baska ile gitmem lazim bu ara da gorevlendirmem var işte ondan kaldi gidemiyorum. Benim hic t cizgizi c gibi koyu bile olamadi hic benim gibi olan yok mu yine garip seyler oluyor bende anlayamiyorum

Benimde geç yumurtlama olmuştu bi
Himmm anladım cnm. Benimkini de biliyorsun geç yumurtlma oldu üzerinden 9 gün geçti yumurtlamanın. Adet günümden de yarın 3 gün olacak gecikeli. Aşırı sağ kasıkta ağrım batmalar var ve iki gündür acayip midem bulanıyor, basım dönüyor. Allah'ım inşallah hayırlı haberler alırım. Benimde merak ettiğim gec yumurtlama yaşayanlar gününde adet oluyor mu yoksa kaç gün gecikmeleri oluyor. İnşallah gebeliktir olmam adet ama merak ediyorum genede.

Canim benim sıkıntım oldugum ilde ozel hastane yok devlete gitmistim hic ilgilenmiyorlar sinir oldum baska ile gitmem lazim bu ara da gorevlendirmem var işte ondan kaldi gidemiyorum. Benim hic t cizgizi c gibi koyu bile olamadi hic benim gibi olan yok mu yine garip seyler oluyor bende anlayamiyorum
Canim yumurta catladiktan 10 ile 16 gun arasi adet olunuyormus oyle okumustum canım gecikebilir yani

Hayırlısı olsun hakkımızda. Ezanlar okunuyor Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah

Hayırlısı olsun hakkımızda. Ezanlar okunuyor Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah
Amin canım amin kasikklarimin agrisi bacagima vuruyor basim agriyor anlamiyorum valla adet olsam da rahatlasam diyorum valla yine yumurtlama olmadi yine buyuk ihtimalle ins hamissindir

Amin canım amin kasikklarimin agrisi bacagima vuruyor basim agriyor anlamiyorum valla adet olsam da rahatlasam diyorum valla yine yumurtlama olmadi yine buyuk ihtimalle ins hamissindir
Gene olmazsa yumurtlama gitmişsin ama tekrar bir kontrole inşallah cnm. İnşallah olur. Biri 27. Gün görmüş piki sen gene pes etme umudumu kaybetme inşallah.

Kizlar esimle iliskiye girdikten bir saat sonra kahverengi lekelenme oldu ama aşırı azdi şimdi daha fazla adet mi oluyorumki ya boyle olan olmusmuydu ama daha bata 11 gün var.bugun 19.günüm

Canım yerleşme kanaması filan diyorlar ya öyle olmasın
Imkansiz canim kan geliyor bugun bildiğin.gecen ay az adet olmustum belkide adetin 3.gununden sonra yumurtlama oldu teste 6.gun basladim elimde testler var devam edicem yapmaya.pazartesi cok kar yagmaazsa il dışında ozel bi hastaneden randevu aldim gidebilirsem gidicem

Belki de Git iyi bir doktora güzel yönlendirme alırsın benceBen de pik görmüştüm ama tutmadı.Salı günü oldum. Şimdi de başka test sonuçlarım da sorun çıktı. Pazartesi gidiyorum bakalım

Belki de Git iyi bir doktora güzel yönlendirme alırsın benceBen de pik görmüştüm ama tutmadı.Salı günü oldum. Şimdi de başka test sonuçlarım da sorun çıktı. Pazartesi gidiyorum bakalım
Hakkımızda hayırlısı olsun canim yani o kadar cok kadin dogumcuya gittim ki iyi denilen ben ne diyeyim ki biri de anlamaz mi bisey varsa

Hakkımızda hayırlısı olsun canim yani o kadar cok kadin dogumcuya gittim ki iyi denilen ben ne diyeyim ki biri de anlamaz mi bisey varsa
Ya çoğu gerçekten anlamıyor, testleri eksik yarım yamalak yapıyorlar , bir de bebek için şans işin içine girince sanırım zorlaşıyor hayatımız

Ben yaptim 5 ocakta yumurtlama oldu iliski de oldu ama sanırım gebelik ve olmadı

Kizlarrr bakarmisiniz sizce yumurtlamismiyimmm

Eklentiler

• IMG-20210116-WA0001.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20210116-WA0000.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…