- 4 Aralık 2020
- 57
- 42
- 3
- 35
Cnm hiç kırmızılık yok gibi sendeki dün çatlamış mı diye emin olmak için giden arkadaş gibi bir dr gitsen baktırsan mı aceba. İçin rahatlar. Genede değerlendir bu günleri. Rabbim nasip etsin inşallah hayırla tez zamanda hepimize.Kızlar bi bakar mısınız testlerim hep boyle ayni gecen ayki gibi kasik agrim var uykum var halsizim ama yumurtlama yok akintim vardi dun ve onceki gun yine bisey yok bu neden boyle ben anlayamiyorum boyle olan hic mi yok
Canim benim sıkıntım oldugum ilde ozel hastane yok devlete gitmistim hic ilgilenmiyorlar sinir oldum baska ile gitmem lazim bu ara da gorevlendirmem var işte ondan kaldi gidemiyorum. Benim hic t cizgizi c gibi koyu bile olamadi hic benim gibi olan yok mu yine garip seyler oluyor bende anlayamiyorumCnm hiç kırmızılık yok gibi sendeki dün çatlamış mı diye emin olmak için giden arkadaş gibi bir dr gitsen baktırsan mı aceba. İçin rahatlar. Genede değerlendir bu günleri. Rabbim nasip etsin inşallah hayırla tez zamanda hepimize.
Himmm anladım cnm. Benimkini de biliyorsun geç yumurtlma oldu üzerinden 9 gün geçti yumurtlamanın. Adet günümden de yarın 3 gün olacak gecikeli. Aşırı sağ kasıkta ağrım batmalar var ve iki gündür acayip midem bulanıyor, basım dönüyor. Allah'ım inşallah hayırlı haberler alırım. Benimde merak ettiğim gec yumurtlama yaşayanlar gününde adet oluyor mu yoksa kaç gün gecikmeleri oluyor. İnşallah gebeliktir olmam adet ama merak ediyorum genede.Canim benim sıkıntım oldugum ilde ozel hastane yok devlete gitmistim hic ilgilenmiyorlar sinir oldum baska ile gitmem lazim bu ara da gorevlendirmem var işte ondan kaldi gidemiyorum. Benim hic t cizgizi c gibi koyu bile olamadi hic benim gibi olan yok mu yine garip seyler oluyor bende anlayamiyorum
Canim benim sıkıntım oldugum ilde ozel hastane yok devlete gitmistim hic ilgilenmiyorlar sinir oldum baska ile gitmem lazim bu ara da gorevlendirmem var işte ondan kaldi gidemiyorum. Benim hic t cizgizi c gibi koyu bile olamadi hic benim gibi olan yok mu yine garip seyler oluyor bende anlayamiyorumCnm hiç kırmızılık yok gibi sendeki dün çatlamış mı diye emin olmak için giden arkadaş gibi bir dr gitsen baktırsan mı aceba. İçin rahatlar. Genede değerlendir bu günleri. Rabbim nasip etsin inşallah hayırla tez zamanda hepimize.
Canim yumurta catladiktan 10 ile 16 gun arasi adet olunuyormus oyle okumustum canım gecikebilir yaniBenimde geç yumurtlama olmuştu bi
Himmm anladım cnm. Benimkini de biliyorsun geç yumurtlma oldu üzerinden 9 gün geçti yumurtlamanın. Adet günümden de yarın 3 gün olacak gecikeli. Aşırı sağ kasıkta ağrım batmalar var ve iki gündür acayip midem bulanıyor, basım dönüyor. Allah'ım inşallah hayırlı haberler alırım. Benimde merak ettiğim gec yumurtlama yaşayanlar gününde adet oluyor mu yoksa kaç gün gecikmeleri oluyor. İnşallah gebeliktir olmam adet ama merak ediyorum genede.
Hayırlısı olsun hakkımızda. Ezanlar okunuyor Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallahCanim benim sıkıntım oldugum ilde ozel hastane yok devlete gitmistim hic ilgilenmiyorlar sinir oldum baska ile gitmem lazim bu ara da gorevlendirmem var işte ondan kaldi gidemiyorum. Benim hic t cizgizi c gibi koyu bile olamadi hic benim gibi olan yok mu yine garip seyler oluyor bende anlayamiyorum
Canim yumurta catladiktan 10 ile 16 gun arasi adet olunuyormus oyle okumustum canım gecikebilir yani
Amin canım aminHayırlısı olsun hakkımızda. Ezanlar okunuyor Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah
Gene olmazsa yumurtlama gitmişsin ama tekrar bir kontrole inşallah cnm. İnşallah olur. Biri 27. Gün görmüş piki sen gene pes etme umudumu kaybetme inşallah.Amin canım aminkasikklarimin agrisi bacagima vuruyor basim agriyor anlamiyorum valla adet olsam da rahatlasam diyorum valla yine yumurtlama olmadi yine buyuk ihtimalle ins hamissindir
Ins canım sonuna kadar bakiyorum ama hayirlisi ins gorurumGene olmazsa yumurtlama gitmişsin ama tekrar bir kontrole inşallah cnm. İnşallah olur. Biri 27. Gün görmüş piki sen gene pes etme umudumu kaybetme inşallah.
Canım yerleşme kanaması filan diyorlar ya öyle olmasınKızlar ben adet oldum 19.gunumde ins siz hamis kalırsınız
Imkansiz canim kan geliyor bugun bildiğin.gecen ay az adet olmustum belkide adetin 3.gununden sonra yumurtlama oldu teste 6.gun basladim elimde testler var devam edicem yapmaya.pazartesi cok kar yagmaazsa il dışında ozel bi hastaneden randevu aldim gidebilirsem gidicemCanım yerleşme kanaması filan diyorlar ya öyle olmasın
Belki deImkansiz canim kan geliyor bugun bildiğin.gecen ay az adet olmustum belkide adetin 3.gununden sonra yumurtlama oldu teste 6.gun basladim elimde testler var devam edicem yapmaya.pazartesi cok kar yagmaazsa il dışında ozel bi hastaneden randevu aldim gidebilirsem gidicem
Hakkımızda hayırlısı olsun canim yani o kadar cok kadin dogumcuya gittim ki iyi denilen ben ne diyeyim ki biri de anlamaz mi bisey varsaBelki deGit iyi bir doktora güzel yönlendirme alırsın benceBen de pik görmüştüm ama tutmadı.Salı günü oldum. Şimdi de başka test sonuçlarım da sorun çıktı. Pazartesi gidiyorum bakalım
Ya çoğu gerçekten anlamıyor, testleri eksik yarım yamalak yapıyorlar , bir de bebek için şans işin içine girince sanırım zorlaşıyor hayatımızHakkımızda hayırlısı olsun canim yani o kadar cok kadin dogumcuya gittim ki iyi denilen ben ne diyeyim ki biri de anlamaz mi bisey varsa
Şans bende pek olmaz da hayırlısı olsun.Ya çoğu gerçekten anlamıyor, testleri eksik yarım yamalak yapıyorlar , bir de bebek için şans işin içine girince sanırım zorlaşıyor hayatımız
Al benden de o kdrŞans bende pek olmaz da hayırlısı olsun.
Evet canım 14 ve 15 pik olmuş gibi 16da da çatlama olmuş muhtemelenKizlarrr bakarmisiniz sizce yumurtlamismiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?