- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ins canimİnşAllah düzene girmeye başlamış canım hiç sıkma canını içini ferah tut bir sorun olsaydı doktorlar anlardı ama bişeyin yok demiş sana hiç merak etme bu kez piki görürsün inşAllah
Canım şimdi geldim doktordan.Hatta senin durummunu da sordum.benim yumurtam çatlamış ama ne zaman çatlamış bilemem saat ve gün veremem dedi.Senin durumuna gelince bazen biz bir değil çok yumurta atabiliyormuşuz.sende bu ay çok yumurtlamışsın ki bu memnun olunacak bir durum.Şansını arttırmış oluyorsun.Dediğim gibi sen şu 3 günü de değerlendir mutlaka.Testlerde yanılma payı çok azmış .çünkü doğru kullanıldığında hormon testi olduğu için kolay kolay yanılma olmaz dedi doktor.Şimdilik bendeki bilgiler bu kadar :)Canım bu testlerin yanılma payı olabilir mi sorarsan çok sevinirim. Boşuna uğraşmayalım.hadi inşallah hayırlı haberler alırsın
O zaman ben kesin yumurtlamıyorum bu ay adet olunca 2.gunu gideyim doktoraCanım şimdi geldim doktordan.Hatta senin durummunu da sordum.benim yumurtam çatlamış ama ne zaman çatlamış bilemem saat ve gün veremem dedi.Senin durumuna gelince bazen biz bir değil çok yumurta atabiliyormuşuz.sende bu ay çok yumurtlamışsın ki bu memnun olunacak bir durum.Şansını arttırmış oluyorsun.Dediğim gibi sen şu 3 günü de değerlendir mutlaka.Testlerde yanılma payı çok azmış .çünkü doğru kullanıldığında hormon testi olduğu için kolay kolay yanılma olmaz dedi doktor.Şimdilik bendeki bilgiler bu kadar :)
Canım belki yumurtluyorsundur ama lh hormonunla ilgili bir sıkıntı vardır.Bencede sen bir doktora git ve testlerine baktır.O zaman ben kesin yumurtlamıyorum bu ay adet olunca 2.gunu gideyim doktora
Canım baktırdim hormonlarim normal hicbiseyin yok dediCanım belki yumurtluyorsundur ama lh hormonunla ilgili bir sıkıntı vardır.Bencede sen bir doktora git ve testlerine baktır.
Canım şimdi geldim doktordan.Hatta senin durummunu da sordum.benim yumurtam çatlamış ama ne zaman çatlamış bilemem saat ve gün veremem dedi.Senin durumuna gelince bazen biz bir değil çok yumurta atabiliyormuşuz.sende bu ay çok yumurtlamışsın ki bu memnun olunacak bir durum.Şansını arttırmış oluyorsun.Dediğim gibi sen şu 3 günü de değerlendir mutlaka.Testlerde yanılma payı çok azmış .çünkü doğru kullanıldığında hormon testi olduğu için kolay kolay yanılma olmaz dedi doktor.Şimdilik bendeki bilgiler bu kadar :)
Ayne öyle :)şanslısın demekYani sonradan tekrar çıkan çift çizgi 2.yumurtlamanın işareti öyle mi canım
Kız sen hangi matka test kullanıyorsun?bak ben birçok markayı denedim.laboquick hem ucuz hemde güvenilir.belkide testlerin srni yanıltıyor birşey yoksa hormonlarında bacımCanım baktırdim hormonlarim normal hicbiseyin yok dedi
Laboquick kullaniyorum en son attigim kadar koyu oldu bi tekKız sen hangi matka test kullanıyorsun?bak ben birçok markayı denedim.laboquick hem ucuz hemde güvenilir.belkide testlerin srni yanıltıyor birşey yoksa hormonlarında bacım
Ayne öyle :)şanslısın demek
Ay kuzum ya çok sağol bu yaptığın incelik unutulmaz :) Duamı aldın. İnşallah güzel haberler en kısa sürede gelir.Canım şimdi geldim doktordan.Hatta senin durummunu da sordum.benim yumurtam çatlamış ama ne zaman çatlamış bilemem saat ve gün veremem dedi.Senin durumuna gelince bazen biz bir değil çok yumurta atabiliyormuşuz.sende bu ay çok yumurtlamışsın ki bu memnun olunacak bir durum.Şansını arttırmış oluyorsun.Dediğim gibi sen şu 3 günü de değerlendir mutlaka.Testlerde yanılma payı çok azmış .çünkü doğru kullanıldığında hormon testi olduğu için kolay kolay yanılma olmaz dedi doktor.Şimdilik bendeki bilgiler bu kadar :)
Canım ben sana daha öncede yazmıştım ben burada bu konularla ilgili bir çok yeri okudum.İnan bazılarının sebepsiz aynı senin gibi pik olmuyor ama en koyu zamanlarını değerlendirip hamile kalanlar var.inşallah seninde öyle olur canımLaboquick kullaniyorum en son attigim kadar koyu oldu bi tek
Ins canim ins valla ben iki gune bir degerlendirdim bu ayi devam ediyorum adete kadar da her ihtimale karsi hayırlısı artikCanım ben sana daha öncede yazmıştım ben burada bu konularla ilgili bir çok yeri okudum.İnan bazılarının sebepsiz aynı senin gibi pik olmuyor ama en koyu zamanlarını değerlendirip hamile kalanlar var.inşallah seninde öyle olur canım
Ne demek canım.Benimde dualarım hep sizlerle.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.Bizleri buradan mutlaka bilgilendir çünkü buraya yazdıklarımız başkalarına da umut oluyor.Ay kuzum ya çok sağol bu yaptığın incelik unutulmaz :) Duamı aldın. İnşallah güzel haberler en kısa sürede gelir.
Zaten cifti gorursem ilk buraya yazicamNe demek canım.Benimde dualarım hep sizlerle.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.Bizleri buradan mutlaka bilgilendir çünkü buraya yazdıklarımız başkalarına da umut oluyor.
ay bide hamile olduğunu yazsan şurdan ne mutlu olurum yemin ederim.Hem senin gibi olanlarada umut olmuş olursun.kendim gibi sevinirimIns canim ins valla ben iki gune bir degerlendirdim bu ayi devam ediyorum adete kadar da her ihtimale karsi hayırlısı artik
Canım normalde gebeliği anlaman için ovulasyon gününü 1. gün olarak sayarsan en erken öğrenen 10. gün öğrenmiş ama 12. gün veya 16. günde öğrenen varİnşAllah birinden biri tutar o zaman ne diyelim burada piki göremeyen arkadaşlar var buna şükür.
Peki gebelik ihtimali için daha erken mi ovülasyonda belli olması için acaba
Pik olmasından bu yana 12.gün çatlamadan sonrada tam 10. Gün bugün ama bakalımCanım normalde gebeliği anlaman için ovulasyon gününü 1. gün olarak sayarsan en erken öğrenen 10. gün öğrenmiş ama 12. gün veya 16. günde öğrenen var
Canım bugünde test yaptım dündende koyu çıktı bugün 24.gün regle 5 gün kaldı sence ne anlama geliyor ya. Testleri ekliyorumCanım normalde gebeliği anlaman için ovulasyon gününü 1. gün olarak sayarsan en erken öğrenen 10. gün öğrenmiş ama 12. gün veya 16. günde öğrenen var
Bence gebelik testi yap canim adete 6 gun kala ovulasyonla tekrar koyulasmasi olup gebelik yapip ogrenen var ama sen bilirsinCanım bugünde test yaptım dündende koyu çıktı bugün 24.gün regle 5 gün kaldı sence ne anlama geliyor ya. Testleri ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?