Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu testlerin yanılma payı olabilir mi sorarsan çok sevinirim. Boşuna uğraşmayalım. hadi inşallah hayırlı haberler alırsın
Canım şimdi geldim doktordan.Hatta senin durummunu da sordum.benim yumurtam çatlamış ama ne zaman çatlamış bilemem saat ve gün veremem dedi.Senin durumuna gelince bazen biz bir değil çok yumurta atabiliyormuşuz.sende bu ay çok yumurtlamışsın ki bu memnun olunacak bir durum.Şansını arttırmış oluyorsun.Dediğim gibi sen şu 3 günü de değerlendir mutlaka.Testlerde yanılma payı çok azmış .çünkü doğru kullanıldığında hormon testi olduğu için kolay kolay yanılma olmaz dedi doktor.Şimdilik bendeki bilgiler bu kadar :)

O zaman ben kesin yumurtlamıyorum bu ay adet olunca 2.gunu gideyim doktora

Yani sonradan tekrar çıkan çift çizgi 2.yumurtlamanın işareti öyle mi canım

Ay kuzum ya çok sağol bu yaptığın incelik unutulmaz :) Duamı aldın. İnşallah güzel haberler en kısa sürede gelir.

Laboquick kullaniyorum en son attigim kadar koyu oldu bi tek
Canım ben sana daha öncede yazmıştım ben burada bu konularla ilgili bir çok yeri okudum.İnan bazılarının sebepsiz aynı senin gibi pik olmuyor ama en koyu zamanlarını değerlendirip hamile kalanlar var.inşallah seninde öyle olur canım

Ins canim ins valla ben iki gune bir degerlendirdim bu ayi devam ediyorum adete kadar da her ihtimale karsi hayırlısı artik

Ay kuzum ya çok sağol bu yaptığın incelik unutulmaz :) Duamı aldın. İnşallah güzel haberler en kısa sürede gelir.
Ne demek canım.Benimde dualarım hep sizlerle.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.Bizleri buradan mutlaka bilgilendir çünkü buraya yazdıklarımız başkalarına da umut oluyor.

İnşAllah birinden biri tutar o zaman ne diyelim burada piki göremeyen arkadaşlar var buna şükür.
Peki gebelik ihtimali için daha erken mi ovülasyonda belli olması için acaba
Canım normalde gebeliği anlaman için ovulasyon gününü 1. gün olarak sayarsan en erken öğrenen 10. gün öğrenmiş ama 12. gün veya 16. günde öğrenen var

Canım normalde gebeliği anlaman için ovulasyon gününü 1. gün olarak sayarsan en erken öğrenen 10. gün öğrenmiş ama 12. gün veya 16. günde öğrenen var
Canım bugünde test yaptım dündende koyu çıktı bugün 24.gün regle 5 gün kaldı sence ne anlama geliyor ya. Testleri ekliyorum

Eklentiler

• 29A00748-9BEC-4940-A0A1-A4CBE25334A5.jpeg
    221 KB · Görüntüleme: 50
  • C98E7EEC-4DF7-46DD-8421-B030BF82FE8A.jpeg
    209,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 5BCCC74C-4761-4637-83C2-46A0C974E5A1.jpeg
    167,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…