Eki Görüntüle 2748650 Eki Görüntüle 2748651 arkadaşlar dun tekrar fotograf atmistim 14. gün akşam icin pik mi diye ve simdi sabah yaptim tekli olan fotograf yumurta catladi mi sabah esim ile yan yana geldik sag kasigimda agri var bakar misiniz arkadaşlar
Siliklesmis canim dune gore yumurtan catlamis zannimca degerlendirin bugunu yarini mutlakaEki Görüntüle 2748824
arkadaslar sabah oliv. test yapmıştım simdi aksam yaptim dun koyuydu bugun siliklesti degil mi yorumlarsaniz:)
cok teşekkür ederim cnm ins. guzel sonuclar olur hepimiz içinSiliklesmis canim dune gore yumurtan catlamis zannimca degerlendirin bugunu yarini mutlaka
Canım ben yumurtlamadan 9 ila12 gün içinde oluyorum, bugün de 12. Gün, benim reglm de düzensiz, ben akıntıyla anlıyorum olup olmayacağımı.Kac gunde bir adet oluyorsun ben de dogruysa 15 aralikta pik gordum 17 aralikta siliklesti birden.31 aralik benim bat
Anladim canimCanım ben yumurtlamadan 9 ila12 gün içinde oluyorum, bugün de 12. Gün, benim reglm de düzensiz, ben akıntıyla anlıyorum olup olmayacağımı.
Seninle birebir ayniyiz canim bendede dun akinti geldi bugun kirmizilari gördüm ve yumurtlamadan 12 gun sonra oldumCanım ben yumurtlamadan 9 ila12 gün içinde oluyorum, bugün de 12. Gün, benim reglm de düzensiz, ben akıntıyla anlıyorum olup olmayacağımı.
Hayırlısı olsun canım, inşallah bu kez hamile kalırsın.Seninle birebir ayniyiz canim bendede dun akinti geldi bugun kirmizilari gördüm ve yumurtlamadan 12 gun sonra oldum
hayirlisi ins. ama en azindan duzende ins. alırsın saglikli bir minnos.Kızlar ben kirmizilari gördüm 29 gün oldu döngum gecen ay 32 gündü gitgide duzene girecek sanırımins kirmizilari gormezde hamissinizdir
Ins canimhayirlisi ins. ama en azindan duzende ins. alırsın saglikli bir minnos.
Ins canim kalırız hepimizHayırlısı olsun canım, inşallah bu kez hamile kalırsın.
Bende hala tık yok, adet olamadımKızlar bir çoğumuzdan bu ay ümit yok ama hastalanınca tekrardan başlayacağız tamam mı.ben daha regl olmadım.olmayı bekliyorum.olunca yine buradan devam edeceğim.rabbim belki yeni yılda güzel haberler verir hepimize
Csnım bence ovulasyon testine eğer hamile değilsen regl olduktan sonra devam et.şimdilik bekle bakalım.hala bende regl olmadım.benimde cuma günkü kan testim negatifti.bekliyorum bakalım.biraz bekleyrlim olmadı çarşamba yeniden test yaptırırız olur muBende hala tık yok, adet olamadımcumartesi olmam gerekiyodu. Kan versem ne iyi olur ama yoruldum umut etmekten..cuma negatifti.
Adet olamazsam yine ovulasyon testine devam edeyim mi sence? Yoksa olup bittikten sonra mı başlayayım?
Ilk bebeğime adetim 2 hafta geciktikten sonra hamile kalmıştım. Kararsizim çok..
Çarşamba yumurta catladiktan tam 14 gün sonrası oluyo benim.. aklımdan tam da boyle geçiriyodum. Belirsizlik biraz yoruyo galiba ama hala umut olması da hoşuma gitmiyo değilCsnım bence ovulasyon testine eğer hamile değilsen regl olduktan sonra devam et.şimdilik bekle bakalım.hala bende regl olmadım.benimde cuma günkü kan testim negatifti.bekliyorum bakalım.biraz bekleyrlim olmadı çarşamba yeniden test yaptırırız olur mu
Amin canim insKızlar bir çoğumuzdan bu ay ümit yok ama hastalanınca tekrardan başlayacağız tamam mı.ben daha regl olmadım.olmayı bekliyorum.olunca yine buradan devam edeceğim.rabbim belki yeni yılda güzel haberler verir hepimize
Bende yaptım normal gebelik testi hiç bişi yokAmin canim ins
Hic bilmiyorumki canim bence 31ini bekle bekleyemezsen git kan ver.erken gebelik testi yanlis da çıkabiliyormuş en garanti kan testi git sabahtan saglik ocagina iki dakika ver gitsin rahatlarsin hem.ben adet olunca rahatladim valla belirsizlik sıkıntıBende yaptım normal gebelik testi hiç bişi yokAcaba erken gebelik testimi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?