Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben kirmizilari gördüm 29 gün oldu döngum gecen ay 32 gündü gitgide duzene girecek sanırım ins kirmizilari gormezde hamissinizdir

Canım ben yumurtlamadan 9 ila12 gün içinde oluyorum, bugün de 12. Gün, benim reglm de düzensiz, ben akıntıyla anlıyorum olup olmayacağımı.
Seninle birebir ayniyiz canim bendede dun akinti geldi bugun kirmizilari gördüm ve yumurtlamadan 12 gun sonra oldum

Kızlar bir çoğumuzdan bu ay ümit yok ama hastalanınca tekrardan başlayacağız tamam mı.ben daha regl olmadım.olmayı bekliyorum.olunca yine buradan devam edeceğim.rabbim belki yeni yılda güzel haberler verir hepimize

Kızlar yumurtlama test örneği atayım size yardımcı olur

Eklentiler

• DBAD02A5-DC12-4F00-8F8D-99AFF63A2E22.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 52
Ve arkadaşlar ben çok düzenli adet görüyorum 28 günde bir bende yumurtlamamı 14. Gün zannediyordum ama testlerde 17. Gün ve 18. Gün çıktı o yüzden telefondaki uygulamalara itibar etmeyin

Bende hala tık yok, adet olamadım cumartesi olmam gerekiyodu. Kan versem ne iyi olur ama yoruldum umut etmekten..cuma negatifti.
Adet olamazsam yine ovulasyon testine devam edeyim mi sence? Yoksa olup bittikten sonra mı başlayayım?

Ilk bebeğime adetim 2 hafta geciktikten sonra hamile kalmıştım. Kararsizim çok..

Csnım bence ovulasyon testine eğer hamile değilsen regl olduktan sonra devam et.şimdilik bekle bakalım.hala bende regl olmadım.benimde cuma günkü kan testim negatifti.bekliyorum bakalım.biraz bekleyrlim olmadı çarşamba yeniden test yaptırırız olur mu

Çarşamba yumurta catladiktan tam 14 gün sonrası oluyo benim.. aklımdan tam da boyle geçiriyodum. Belirsizlik biraz yoruyo galiba ama hala umut olması da hoşuma gitmiyo değil bi acaba diyorum. Belirtiler de var hayırlısı artık

Bende yaptım normal gebelik testi hiç bişi yok Acaba erken gebelik testimi alsam
Hic bilmiyorumki canim bence 31ini bekle bekleyemezsen git kan ver.erken gebelik testi yanlis da çıkabiliyormuş en garanti kan testi git sabahtan saglik ocagina iki dakika ver gitsin rahatlarsin hem.ben adet olunca rahatladim valla belirsizlik sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…