Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibi Teste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler (En alttan itibaren 8-9-10.gün)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı
- Konu Sahibi peeony
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mayıs 2018
- 45
- 73
- 88
Düzenli adet görenlerde geç ve ya erken yumurtluyor ola bilir benimde bugün yumrutlamaBenim adetim düzenlidir 14.gün diye düşünüyordum bugün 10.gün şaşırttı beni valla
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Takvim bazı aylar yanıltıyor, benimki de 2 gün önce yumurtlama günü gösteriyordu. Ama o gün test negatifti. Ovulasyon testi yaptığımız iyi oldu güzel sonuçlar alırız umarım.Benim adetim düzenlidir 14.gün diye düşünüyordum bugün 10.gün şaşırttı beni valla
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibi Teste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler (En alttan itibaren 8-9-10.gün)
Bu da benim geç oluyor bende yumurtlama 21 günüm bugün
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Merhaba, dün bir ihtimal siliklesme olmustur testte. Siz moral bozmayın sakin guzel düşünün ❤ diğer günleri degerlendirmissinizdir umarım ben olsam sanirim bugünü de değerlendirirdim. Olacağı varsa misler gibi oluyor.Çift çizgiden sonra ne zaman ilişki gerekiyor. Ve hemen tek çizgiye döner mi silik olarak mı kaybolur 1 gün ara vermek zorunda kaldım nöbetimden dolayı bugün tek çizgi
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Ben de pcosluyum. Bir gebeliğim oldu daha önce. Umut olsun bize.. bizler de hamile kalabiliriz. Eminim çok iyi anne oluruz hepimiz, kıymet bilen annelerden oluruz elimizden geleni yapalım yeter ki. Minigimi kaybettim bu yaz ama pcosla alakalı değildi. Üzülmeyelim.Önceki 3 günü değerlendirdik bugünde değerlendiririz inşallah pcos olduğu için düzensiz olmıcak diye korkuyoruz
Stres yapmayın hiç değerlendirin güzel haberler alırsınız inşallahÖnceki 3 günü değerlendirdik bugünde değerlendiririz inşallah pcos olduğu için düzensiz olmıcak diye korkuyoruz
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Merhaba.bende ovulasyon testine bu ay baslayanlardanim.benim adet duzensizligi var pco da yok dediler bisey bulamadilar gecen ay 33.gun adet oldum adet sokturucu kullanmadan yumurtlama günüm belirsiz ben de adetin 4.gunu basladim biraz aceleci oldu garanti olsun diye ilk gunler hayali cizgiydi ama bu ara daha net 15. gunum ama daha pik olmadi acikcasi stres oldum
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Erken başlamakta çok iyi yapmissiniz, ben de öyle yaptim. benim 19. Günde pik oldu, günlere takılmayın sabırla bekleyin göreceksiniz stres olunacak hiç bisey yok, endişe etmeyin. Aklınıza takılırsa buraya sunucunuzu atın hep birlikte değerlendiririz testi.Merhaba.bende ovulasyon testine bu ay baslayanlardanim.benim adet duzensizligi var pco da yok dediler bisey bulamadilar gecen ay 33.gun adet oldum adet sokturucu kullanmadan yumurtlama günüm belirsiz ben de adetin 4.gunu basladim biraz aceleci oldu garanti olsun diye ilk gunler hayali cizgiydi ama bu ara daha net 15. gunum ama daha pik olmadi acikcasi stres oldum
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Benim de dün böyleydi, tam yumurtlama gibi değil yeterince koyu değil. Bugün pik oldu.yorumlayabilir misiniz ?sizce daha var mı ?
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ilk defe denedigim icin birde surekli adet duzensizliginden muzdaribim bazen boyle 30 gunde oluyor 33 gunde oluyor bazen iki ay olmuyorum o kadar cok doktora gittim ki bazisi seni boyle kabul et dedi pco diyen bir doktor oldu digerleri demedi ondan acikcasi bir sorun cikar mi diye stres oldum ama sakin kalmaya çalışıyorumErken başlamakta çok iyi yapmissiniz, ben de öyle yaptim. benim 19. Günde pik oldu, günlere takılmayın sabırla bekleyin göreceksiniz stres olunacak hiç bisey yok, endişe etmeyin. Aklınıza takılırsa buraya sunucunuzu atın hep birlikte değerlendiririz testi.
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Benim de düzensizlik durumum size çok benziyor. O yüzden test kullanayim en azından önemli gunleri görmüş olurum dedim, boylesi daha iyi benim için de. Korkulacak hiç bisey yok. En düzensiz zamanımda 10 kilo daha fazlayken hamile kalmıştım. Anne olalım inşallah sağlıkla...Ilk defe denedigim icin birde surekli adet duzensizliginden muzdaribim bazen boyle 30 gunde oluyor 33 gunde oluyor bazen iki ay olmuyorum o kadar cok doktora gittim ki bazisi seni boyle kabul et dedi pco diyen bir doktor oldu digerleri demedi ondan acikcasi bir sorun cikar mi diye stres oldum ama sakin kalmaya çalışıyorum