Peki sizce burada en koyu olan şekliyle yumurtlama olmuş mu oluyor ? O koyuluktan sonra direkt ikinci çizgi yok oldu şimdi beklenen adetime 8 gün var ve yavaştan tekrar koyulasmaya başladı son 3 gündür.Hepsini bi deftere yaz yapıştır öyle daha rahat anlarsın ben öyle yapıyorum iki çizgi tam koyu olunca yumurta çatlamış demektir o zamnları değerlendirmen gerekiyo sen zevk almaya bak kafana takma fazla streste tutturmuyo bebeği çünkü olacağı varsa olur diye düşün sadece
İkisi en koyuysa çatlamış oluyo ama bu attığınızda net bir koyulaşma söz konusu değil kaç günde bir regl gördüğünüzede bağlı hesaplamak için mesela benim 28 günde bir adet oluyorum 5 gün sürüyo 14 gün yumurtlama olması gerekiyo ben 7 gün silik çizgi görmüşken 8 de yok denecek kadar bi çizgi gördüm hatta ekleyeyimPeki sizce burada en koyu olan şekliyle yumurtlama olmuş mu oluyor ? O koyuluktan sonra direkt ikinci çizgi yok oldu şimdi beklenen adetime 8 gün var ve yavaştan tekrar koyulasmaya başladı son 3 gündür.
Az evvel yaptığım test, beklenen adete 9 gün var. Düzenli adet olurum ortalama 30 günde bir duzenli adet olurum ve 5 gun surer. Daha önce 1 kimyasal geçirdim ve 1 de bebegin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum. Yumurtlama mi yoksa gec dollenmeden dolayi hamilelik mi bilemiyorumİkisi en koyuysa çatlamış oluyo ama bu attığınızda net bir koyulaşma söz konusu değil kaç günde bir regl gördüğünüzede bağlı hesaplamak için mesela benim 28 günde bir adet oluyorum 5 gün sürüyo 14 gün yumurtlama olması gerekiyo ben 7 gün silik çizgi görmüşken 8 de yok denecek kadar bi çizgi gördüm hatta ekleyeyim
Burdada baya baya pozitif çıkmış bugünü değerlendirin yumurtlama olmuş çünkü lhyle hamilelik öğrenilmiyo hepsi ayrı hormon olduğu için ama dilerimki hayırlı haberler alırız inşallah hepimizAz evvel yaptığım test, beklenen adete 9 gün var. Düzenli adet olurum ortalama 30 günde bir duzenli adet olurum ve 5 gun surer. Daha önce 1 kimyasal geçirdim ve 1 de bebegin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum. Yumurtlama mi yoksa gec dollenmeden dolayi hamilelik mi bilemiyorum
Bazı kişiler öğrenmiş, hatta ben de burada yazanlardan dolayı öğrendim boyle bir durumun varligini. Lh gittikçe artiyormus daha sonra daha koyu oluyormuş falan. O şekilde hamile olduğunu öğrenen, kan veren çok varmış.Burdada baya baya pozitif çıkmış bugünü değerlendirin yumurtlama olmuş çünkü lhyle hamilelik öğrenilmiyo hepsi ayrı hormon olduğu için ama dilerimki hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
Ama bence hcg testi ve kan testi daha sağlıklı durduk yere umutlanıp sonra ğzülmeye gerek yok bu benim düşüncem düşünceniz başkadır saygı duyarımBazı kişiler öğrenmiş, hatta ben de burada yazanlardan dolayı öğrendim boyle bir durumun varligini. Lh gittikçe artiyormus daha sonra daha koyu oluyormuş falan. O şekilde hamile olduğunu öğrenen, kan veren çok varmış.
Amin amin inşallahAmin inşallah hayırlı haberler ve hayırlı evlatlar alırız kucaklarımıza
Yok yok cok haklisiniz, ben zaten şu an bu durumu yumurtlama olarak yorumluyorum, kan verecegim birkaç gün sonra ben de :) kan vermek için zor tutuyorum kendimi ama şimdiden versem anlamı olmaz o sebeple 4-5 gün en erken beklerim ovulasyon böyle giderse.Ama bence hcg testi ve kan testi daha sağlıklı durduk yere umutlanıp sonra ğzülmeye gerek yok bu benim düşüncem düşünceniz başkadır saygı duyarım
Aynen öyle bekleyin hepimiz öyleyiz genelde sabırsızlaşıyoruz :)Yok yok cok haklisiniz, ben zaten şu an bu durumu yumurtlama olarak yorumluyorum, kan verecegim birkaç gün sonra ben de :) kan vermek için zor tutuyorum kendimi ama şimdiden versem anlamı olmaz o sebeple 4-5 gün en erken beklerim ovulasyon böyle giderse.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAynen öyle bekleyin hepimiz öyleyiz genelde sabırsızlaşıyoruz :)
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bana da yardımcı oluş musunuz altı mavi cizgili testi döngümün 11.günü akşam 17.00 de yaptım . İlk renk dalgalanması burda başladı. Sonra 21 saat sonra yani 12.gün öğlen 14.00 da yaptım test altı yesil cizikli olan pik gördüm. Aynı gün akşam 20.00 da 2.testi yaptım ve turuncu cizikli testteki sonuç çıktı. Bu testlere göre pik testimde 2.günum öğlen 2 den sonra yumurtlamış mi oluyorumHepsini bi deftere yaz yapıştır öyle daha rahat anlarsın ben öyle yapıyorum iki çizgi tam koyu olunca yumurta çatlamış demektir o zamnları değerlendirmen gerekiyo sen zevk almaya bak kafana takma fazla streste tutturmuyo bebeği çünkü olacağı varsa olur diye düşün sadece