canım benim içini ferah tut allah inşalah tez vakitte nasip etsin, arkadasımında pcosu vardı doktor asla olmaz tüp bebeksiz dedi korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldı ve doğuma çok az kaldı içini ferah tut, rahim filminden sonrada genelde çok kolay kalınıyor diyolar iyi düşün pozitif şeyler bizimle olsun inşallah bende kayıp yaşadım korkularım var tabiki ama hep iyi çekicem bu sefer.Canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de çok istiyorum. Bana da dua eder misin. Pcosum var 1 yıldır deniyoruz bu ay rahim filmi çektirecegim. Ama hiç ovulasyon testini denemedim. İçinde detaylı açıklama var mı neyi nasıl anlayacagimizla ilgili?
Deniycem ben de inşallah olur da yazarım buraya :)canım benim içini ferah tut allah inşalah tez vakitte nasip etsin, arkadasımında pcosu vardı doktor asla olmaz tüp bebeksiz dedi korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldı ve doğuma çok az kaldı içini ferah tut, rahim filminden sonrada genelde çok kolay kalınıyor diyolar iyi düşün pozitif şeyler bizimle olsun inşallah bende kayıp yaşadım korkularım var tabiki ama hep iyi çekicem bu sefer.
ben trendyoldan aldım innovita marka reglden sonra başladım hergün yapmaya ama aynı saatte ve su alımını 2 saat öncesinde kestim. 17.08de iki çizgide koyu olduğunda yumurta oluşumunu yakaladım ertesi günler silikleşmeye başladı o 3-4 günü değerlendirdim.
koyulaşmaya başlamış ama sıvı tüketimine dikkat ediyorsunuz dimi kesmeyinci sıvıyı silik çıkıyor çok fark ediyor, innovita silik çıkmış ama aynı saatte mı yaptmıştınız acabaMerhaba kızlar testime bakarmısınız henüz pik değil sanırım olmaya yakın gibi ? Adet bitiminin 17. Günündeyim
En son bugün tarihli pembe kapak artımed testten birtane kalmıştı ve innovita sipariş etmiştim kargom bugün gelince peçete de ki innovita testinide denemek istedim.
Eklentiler
1.5 saat sıvı almamıştım bugünki testlerdekoyulaşmaya başlamış ama sıvı tüketimine dikkat ediyorsunuz dimi kesmeyinci sıvıyı silik çıkıyor çok fark ediyor, innovita silik çıkmış ama aynı saatte mı yaptmıştınız acaba
Sanki 1 Eylül'de koyulasmis gibi siz degerlendirin muhakkak inşallah hayirli sonuçlar alirsiniz1.5 saat sıvı almamıştım bugünki testlerde
Evet aynı anda yaptım
Sanki bana da öyle geldi gibi teşekkür ederim.Sanki 1 Eylül'de koyulasmis gibi siz degerlendirin muhakkak inşallah hayirli sonuçlar alirsiniz
Kuzum İnstagram kullanıyorsan eğer birgebeningünlügü sayfa ona yaz o sana her ince ayrıntısına kadar anlatır ovülasyon testi var zaten kendi ürünü çokta memnun olan insan varCanım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de çok istiyorum. Bana da dua eder misin. Pcosum var 1 yıldır deniyoruz bu ay rahim filmi çektirecegim. Ama hiç ovulasyon testini denemedim. İçinde detaylı açıklama var mı neyi nasıl anlayacagimizla ilgili?
Ondan mı satın alayım yani?Kuzum İnstagram kullanıyorsan eğer birgebeningünlügü sayfa ona yaz o sana her ince ayrıntısına kadar anlatır ovülasyon testi var zaten kendi ürünü çokta memnun olan insan var
Evet hem iyi hemde detaylı anlatıyor nasıl kullanacağınıOndan mı satın alayım yani?
Tamam yazıcam çok teşekkür ederim. İnşallah benim de bebişlerim olurr :)Evet hem iyi hemde detaylı anlatıyor nasıl kullanacağını
İnşallahhh canımTamam yazıcam çok teşekkür ederim. İnşallah benim de bebişlerim olurr :)
Ya ne diyicem bende bel ve karın ağrısı var yine şeytan dürtüyo acaba hamile olabilir miyim diye. Rahim filmi de çekinicem yakında. Emin olmadan çekinmiyim dimi?İnşallahhh canım
Regl in geçtimi? Yada regle kaç gün varYa ne diyicem bende bel ve karın ağrısı var yine şeytan dürtüyo acaba hamile olabilir miyim diye. Rahim filmi de çekinicem yakında. Emin olmadan çekinmiyim dimi?
1 haftam falan var daha ya. Ama normalde bu dönemler böyle bir bel ağrısı yaşamadım. Kasıklarım ve belim kopuyor sanki. Belki de çok kötü hasta olucam. Ama işte insan düşünüyor ister istemez ihtimalleriRegl in geçtimi? Yada regle kaç gün var
Olabilir belki her ihtimal var tabiki1 haftam falan var daha ya. Ama normalde bu dönemler böyle bir bel ağrısı yaşamadım. Kasıklarım ve belim kopuyor sanki. Belki de çok kötü hasta olucam. Ama işte insan düşünüyor ister istemez ihtimalleri
Ümitlenmek istemiyorum her seferinde hayal kırıklığından çok yoruldum.Olabilir belki her ihtimal var tabiki
Sizce pik mikoyulaşmaya başlamış ama sıvı tüketimine dikkat ediyorsunuz dimi kesmeyinci sıvıyı silik çıkıyor çok fark ediyor, innovita silik çıkmış ama aynı saatte mı yaptmıştınız acaba