- 18 Kasım 2019
- 227
- 74
- 28
- 34
Pazartesi yani yarınKaç gün var regl gününe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi yani yarınKaç gün var regl gününe
Ay hadi gelmez inşallah kırmızılar ya bebiş haberi verirsinPazartesi yani yarın![]()
Valla çarşambaya kadar gelmezse gideceğim kan testine. Aminn inşallah çok teşekkür ederimAy hadi gelmez inşallah kırmızılar ya bebiş haberi verirsin![]()
Adet gününde de yapın bence benimde bu şekilde cıkmıştı tam adet günü koyuydu yinede denemekten zarar gelmez
1.sıradaki yumurtlamaKızlar çok anlamıyorum pik ayın 3 ndemi olmuş yumurta çatlamış mi düne göre silik bugün bakabilirmisiniz
Mrb gebelik testi yaptınız mı hicMerhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum. Sizin gebeliğini hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde
Merhabalar evet dün yaptım pozitif çıktı bugünde kan verdim 3 haftalık gebeymişim çok şükür bir konu açtım orada anlattım herşeyi inşAllah birbirimize umut oluruzMrb gebelik testi yaptınız mı hic
Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bir duygudur hayırlısı olsun konu adi nedirMerhabalar evet dün yaptım pozitif çıktı bugünde kan verdim 3 haftalık gebeymişim çok şükür bir konu açtım orada anlattım herşeyi inşAllah birbirimize umut oluruz![]()
Aminn inşAllah bundan sonrası için duanızı eksik etmeyin ne olurAllahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bir duygudur hayırlısı olsun konu adi nedir
Gebelik testi yaptınızmıkızlar, dun ve bugun yaptıgım ovulasyon testime bakabilir misiniz, bat 18 ocak adetime 2 gun var, sizce hamilelik olabilir mi?
hayır henuz yapmadım 2 gun onceden cıkar mı ki?Gebelik testi yaptınızmı
Bende dün böyle çıktı gebeyim bugün öğrendim benimde reglime 5 gün var sen bi test yapkızlar, dun ve bugun yaptıgım ovulasyon testime bakabilir misiniz, bat 18 ocak adetime 2 gun var, sizce hamilelik olabilir mi?
Geç döllenme olmadıysa çıkabiliyor yumurtlamanız ne zamandıhayır henuz yapmadım 2 gun onceden cıkar mı ki?
Çatlama olmuşBenımde yumurtlamam oldu ama t tam silikleşmedi çatlama olmuşmudur sizce
4 ocak yumurtlama zamanımGeç döllenme olmadıysa çıkabiliyor yumurtlamanız ne zamandı
Sevındım şuannn teşekkür ederimm hala koyu olunca acaba mı dedimmÇatlama olmuş
Yumurtlamadan 12 gün geçmiş çıkma ihtimali var 17. Gün daha kesin diyorlar ama. 12 gündede gösterebilir4 ocak yumurtlama zamanım
Hayırlı olsun acaba ovulasyon testi ile mi öğrendiniz gebelik testimi yaptınızBende dün böyle çıktı gebeyim bugün öğrendim benimde reglime 5 gün var sen bi test yap