- 19 Eylül 2022
- 30
- 22
- 28
-
- Konu Sahibi ogretmen3557
canım yumurtlamayı açıkcası takip etmedim yumurtlama uygulamada 5 ekim olarak gözüküyor şuan 6 gün kaldı regliye test sipraiş verdim yarın elimde olur buyuk ihtimalle yapıcam inşallah vardır cok istiyorum ama bilmiyorum ümidimde yokCanım tekrar ovülasyon testi yapsaydın aynı idrarla. İlk defa görüyorum t cden bu kadar koyu şekilde. C çok silik olduğu için test bozuk derdim ama yukarıda biri daha yazmış. Çok merak ettim. Kaç gün geçti yumurtlama üstünden bi kan versen keşke inşallah çıkar
Niye ümidin yok kuzum hamilesindir inşallah niye öyle dedin. Daha erken değil mi test için. Beklesen biraz çıkmaz şimdicanım yumurtlamayı açıkcası takip etmedim yumurtlama uygulamada 5 ekim olarak gözüküyor şuan 6 gün kaldı regliye test sipraiş verdim yarın elimde olur buyuk ihtimalle yapıcam inşallah vardır cok istiyorum ama bilmiyorum ümidimde yok
erken gebelik testi aldım canım 5 gün kalmış oluyor merak ettim açıkcası siz böyle konusunca aklımda yoktu :) 2 gün üst üste bu şekilde çıktı 3.gün normale döndü ovülasyonNiye ümidin yok kuzum hamilesindir inşallah niye öyle dedin. Daha erken değil mi test için. Beklesen biraz çıkmaz şimdi
Ovülasyonda anlaşılıyor diyenler oluyor ama yine araştırınca kesin olmadığını düşündüm. O yüzden bu noktadan sonra ovülasyon testi yapma bence. Gebelik testini de en erken bat 3 kala yap. Ki o bile kesin değil. Negatif görürsen adete kadar bekle o zaman kesin olur. Moral bozmadan ovülasyon testine devam edersin. Biraz zor bir yol bu maalesef hemen olmuyorerken gebelik testi aldım canım 5 gün kalmış oluyor merak ettim açıkcası siz böyle konusunca aklımda yoktu :) 2 gün üst üste bu şekilde çıktı 3.gün normale döndü ovülasyon
Doğru diyosun canım benim çok sabır gerektiren bi dönem insan isteyince vakitte geçmiyor bakalım bekliycem hayırlısıyla rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin hepimiz hamile kalalım en kısa zamandaOvülasyonda anlaşılıyor diyenler oluyor ama yine araştırınca kesin olmadığını düşündüm. O yüzden bu noktadan sonra ovülasyon testi yapma bence. Gebelik testini de en erken bat 3 kala yap. Ki o bile kesin değil. Negatif görürsen adete kadar bekle o zaman kesin olur. Moral bozmadan ovülasyon testine devam edersin. Biraz zor bir yol bu maalesef hemen olmuyor
İnşallah canım. Plan yapmaya başlayınca ilk ayda da olabilir aylar sonra da olabilir. Tamamen nasipDoğru diyosun canım benim çok sabır gerektiren bi dönem insan isteyince vakitte geçmiyor bakalım bekliycem hayırlısıyla rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin hepimiz hamile kalalım en kısa zamanda
bugun test yaptm 5 gün var ekren gebelik testi koskacamm negatif malesef biliyordumCanım tekrar ovülasyon testi yapsaydın aynı idrarla. İlk defa görüyorum t cden bu kadar koyu şekilde. C çok silik olduğu için test bozuk derdim ama yukarıda biri daha yazmış. Çok merak ettim. Kaç gün geçti yumurtlama üstünden bi kan versen keşke inşallah çıkar
Canım tekrar ovülasyon testi yapsaydın aynı idrarla. İlk defa görüyorum t cden bu kadar koyu şekilde. C çok silik olduğu için test bozuk derdim ama yukarıda biri daha yazmış. Çok merak ettim. Kaç gün geçti yumurtlama üstünden bi kan versen keşke inşallah çıkar
Canım şu erken gebeliği at gitsin adet gününü bekle. 5 kala çıkmaması çok normalbugun test yaptm 5 gün var ekren gebelik testi koskacamm negatif malesef biliyordum