Merhaba kızlar bende pcos var buna bağlı adet düzensizliği de var tabi uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz birsürü tedavi vs normalde adet olduğumda yumurtama takvimini takip ediyorum ve ovülasyon testleri yapıyordum ama hep negatif çıkıyordu yumurtlama olmuyordu pozitif bir belki 2 defa silik şekilde çıkmıştı en son 21 ekimde adet başlangıcım oldu 2 aydır eylülde ekimde düzenli gidiyordu 4 gün sürdü normaldi zaten sonrasında da takip yaptığımda bişey yoktu eşimlede 2 günde bir deniyorduk yinede aslında geçen hafta tahmini adet zamanımdı ama olmadım ağrım vs olmadı sadece koku alıyordum her zaman içtiğim süt kokmaya başladı durduk yere balık kokusu almaya başladım heryerde pazartesi günü öylesine ovülasyon testi yaptım ve 1. Şekilde çıktı T kısmı daha koyuydu ertesi gün sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ilk ovülasyon testimden 28 saat sonra bidaha yaptım yine aynı T çizgisi daha koyu çıktı bunlara ek alt karnımda bi boşluk hissi var kasıklarımda aralıklı kramplar adet sancısı gibi ağrılar var ama adetim ya tam planladığım günde olur tarih geçtiyse de hiç olmaz bu hep böyleydi geç veya erken olma durumu olmadı sizce hamile olanilir miyim bana yardımcı olun bi fikir verin deneyimi olanlar varsada