- 29 Mayıs 2024
- 1.765
- 506
- 35
-
- Konu Sahibi lazanya000
Bizimki şuan bıkmış gibiAdetin biter bitmez 2 günde bir düzenli ilişki olursa her türlü yumurtlamayı yakalıyorsun yavrum . Ben ovülasyon testini bu ay bırakacağım elimde kalanlar var onları bitirip sonra dediğim gibi yapıcam . Haha kendimi de ilişki olacağı zaman onun hevesiyle tadını doya doya yaşayıp akışına bırakacağım artık tutup tutmayacağına Rabbim karar verir bence sizde öyle yapın zaten . Vala açık söylemek gerekirse 6 yıllık evliyim hala ilk günkü gibi eşimi istiyor ve seviyorum oda aynı şekilde
Moreller de sıffırrrr sıffııırrt sıfffıırrrBizimki şuan bıkmış gibidestur yeni başladık ya bilemiyorum sanırım bu ayı es gececem bilemedim ya ben mi çok istiyorum acaba oda istiyor ama icratt sıfır hahaha
Bayram ya bizim ev hangar maşallah herkes bizde ben nasıl bebek yapamBize bir kapı daha göründübizde bu şans varken köye gideriz agahshshsj
2 ay olacak bizim tillikliMoreller de sıffırrrr sıffııırrt sıfffıırrrkaç aylık yıllık evlisin
Atla bebeğim boşver sessiz sessiz halledin bitsin gitsinBayram ya bizim ev hangar maşallah herkes bizde ben nasıl bebek yapamşaştım kaldım yumurtlamanın denk geldi güne bak bı bu gece tekiz kaynanam var ama o önemli değil de görümcem.vs gelirse sıkıntı diyorum bugün boş geçemez ama tık yok adamda
Yaaaa2 ay olacak bizim tillikli
Ben hâla pik görüyorum ekdkdkxjdkd sanırım bundan sonrada pik olmaz herhalde t çizgisi c yi geçti yarın artık bi çatlama görürüm inşAminn insallah burdan haberleselim bakalim bu ay tutacak mi denemeler kızlar
Çatladımı çok merak ettim benimde şuan t çizgisi daha koyuŞimdi tam pik2 saat sıvı alımı yapmadan insllah çatlar bide o var
YokÇatladımı çok merak ettim benimde şuan t çizgisi daha koyu
Tam olarak simdi pik olmus yarına çatlar buyuk ihtimalBen hâla pik görüyorum ekdkdkxjdkd sanırım bundan sonrada pik olmaz herhalde t çizgisi c yi geçti yarın artık bi çatlama görürüm inş
Canim ben bi ay oncesinde ovulasyon testiyle takip etmistim pikide cok net gordum degerlendirdim ard arda hamile kalamadim sonraki ay hic test falan yok yapmadim kaldim hamile bence testte stres yapiyo insaniAdetin biter bitmez 2 günde bir düzenli ilişki olursa her türlü yumurtlamayı yakalıyorsun yavrum . Ben ovülasyon testini bu ay bırakacağım elimde kalanlar var onları bitirip sonra dediğim gibi yapıcam . Haha kendimi de ilişki olacağı zaman onun hevesiyle tadını doya doya yaşayıp akışına bırakacağım artık tutup tutmayacağına Rabbim karar verir bence sizde öyle yapın zaten . Vala açık söylemek gerekirse 6 yıllık evliyim hala ilk günkü gibi eşimi istiyor ve seviyorum oda aynı şekilde
Bugünü değerlendirdim yarınıda değerlendirmelimiyimSiliklesmeye baslamis bugunu degerlendir
Yumurtlama gününden 7 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor diye duymuştumBende ele alinir hicbir belirti yok henuz arada regl olucam gibi agri oluyo kasıklarimda 1 haftadir falan galiba tutmadi bu ayda
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıymış zatenBende ele alinir hicbir belirti yok henuz arada regl olucam gibi agri oluyo kasıklarimda 1 haftadir falan galiba tutmadi bu ayda