- 5 Mayıs 2024
- 56
- 14
- 3
- 31
İnşallah biran önce gebeliğimizi öğrenirizBenim de negatif çıktı maalesef bugün adet günüm umutsuzca bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah biran önce gebeliğimizi öğrenirizBenim de negatif çıktı maalesef bugün adet günüm umutsuzca bekliyorum
Benimkide öyle şuan bende anlamadımSabah gebelik testi yaptım yine negatif ovülasyon pozitif süreklide beyaz sümüksü akıntım oluyo
Adetin düzenlimi olur benim 1 senedir düzenliydi bi bu ay geciktiBenimkide öyle şuan bende anlamadım
Canım normalde değildi ama histeroskopi sonrası 3 aydır düzenli sayılırAdetin düzenlimi olur benim 1 senedir düzenliydi bi bu ay gecikti
Canım bende 2 3 mayısta pik gördüm bugün yumurtlamadan sonra 11.gün daha erken olabilir ama benim 3 gündür Ovalüsyon tekrar pik yaptı gebelikten şüphelendim test yaptım evde ama negatif çıktı bugün tekrar Ovalüsyon bakacam eğer silikleşmişse muhtemelen ikinci defa yumurtlama ilk kez olacak eğer öyleyse ama normalde Ovalüsyon koyulaşınca da gebelik deniyor beklemedeyim sende bi Ovalüsyon deneseneMerhaba arkadaşlar son adetimden 37 gün geçti yumurtlama günüm 3 Mayıs buna göre 16 Mayıs bat ım dün kan tahlili verdim negatif çıktı erken mı verdim sizce 0.20 çıktı pozitife döner mi yoksa bu aydan geçti mi ?
Anladım canım inşallah gebeyizdir benim bugunde ovülasyon pozitifCanım normalde değildi ama histeroskopi sonrası 3 aydır düzenli sayılır
Benim tam pozitif çıkmadı ama yakın bence yumurtlama benimki tekrardan ilk kez ikinci defa yumurtlama görüyorum ilkini adetten hemen bir gün sonra görmüştüm bugün onun 11.günüydü işte ama üç gündür Ovalüsyon tekrar pik yaptı gebelikten şüphelendim ama bence deil çünkü birkaç tane gebelik testi yaptım ve negatif bari bugün değerlendireyim üç gündür görüyorum değerlendirmedim şu önümüzdeki üç gün degerlendirecem bir umut belki tutarAnladım canım inşallah gebeyizdir benim bugunde ovülasyon pozitif
Ay hadi inşallah olurBenim tam pozitif çıkmadı ama yakın bence yumurtlama benimki tekrardan ilk kez ikinci defa yumurtlama görüyorum ilkini adetten hemen bir gün sonra görmüştüm bugün onun 11.günüydü işte ama üç gündür Ovalüsyon tekrar pik yaptı gebelikten şüphelendim ama bence deil çünkü birkaç tane gebelik testi yaptım ve negatif bari bugün değerlendireyim üç gündür görüyorum değerlendirmedim şu önümüzdeki üç gün degerlendirecem bir umut belki tutar![]()
İnşallah canım pek umudum yok amaAy hadi inşallah olur![]()
2 gün yumurtlamışsın gibi gözüküyor sonra çatlamış bazen ili kere üst üste yumurtlama olabiliyorBugünkü silik çıktı böyle çatlama dün mü oldu bugün mü acaba
Öyle değilmiş maalesef doktora gittim pcos olduğumu söyledi yumurtam çatlayamadığı için lh yüksek çıkıyormuş hep2 gün yumurtlamışsın gibi gözüküyor sonra çatlamış bazen ili kere üst üste yumurtlama olabiliyor
Bende pkosluyum takip yapıyorum addet bittiğinden bugüne testlerim böyle bendemi öyle acabaÖyle değilmiş maalesef doktora gittim pcos olduğumu söyledi yumurtam çatlayamadığı için lh yüksek çıkıyormuş hep
Bende pkosluyum takip yapıyorum addet bittiğinden bugüne testlerim böyle bendemi öyle acaba
Öyle değilmiş maalesef doktora gittim pcos olduğumu söyledi yumurtam çatlayamadığı için lh yüksek çıkıyormuş hep
Sizde pcosiseniz öyle olabilir doktorunuza danışınBende pkosluyum takip yapıyorum addet bittiğinden bugüne testlerim böyle bendemi öyle acaba
Bekliyorum cuma yani adet günüm belki kan veririm.Benim de adete 5 gün kala gebelik çok silik çıktı. Şimdi 2 gün var yine gebelik test yaptım yine silik çizgi. Bu arada bugün ovülasyon da yaptım onda da ikinci çizgi neredeyse test çizgisine yakın koyu çıktı.