Miratech mi test markanızKızlar adete 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi? Yumurtlamadan 13 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miratech mi test markanızKızlar adete 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi? Yumurtlamadan 13 gün geçti
EvetMiratech mi test markanız
Testler bozuk mu ya benimde günlerce pozitif çıktı bitek bu sabah sonunda silikleşti eczaneden mi aldınız siz
Eczaneden aldım ama benim pik olduktan sonra silik çıkmıştıTestler bozuk mu ya benimde günlerce pozitif çıktı bitek bu sabah sonunda silikleşti eczaneden mi aldınız siz
Acaba pko var mıydı sizde, onda da çıkabilirDüşünüyorum çokta istiyoruz ama bu durum etkiledi beni sürekli pozitif çıkması çünkü kimsede görmedim böylesini. Adetin ilk günü gel demişti en son doktor hormon testi yapacaktı
Hayır adetim düzenli daha önce doktora gittiğimde de bir problemim yokmuşAcaba pko var mıydı sizde, onda da çıkabilir
Bugünkü silik çıktı böyle çatlama dün mü oldu bugün mü acabaAcaba pko var mıydı sizde, onda da çıkabilir
Benimki şöyle bi bugün silik çıktı. Çatlama dün mü bugün mü oldu acaba.Eczaneden aldım ama benim pik olduktan sonra silik çıkmıştı
Pozitif olduğunda 24 - 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor. İlişkiye devam ediniz.Benimki şöyle bi bugün silik çıktı. Çatlama dün mü bugün mü oldu acaba.
Tamam canım teşekkürlerPozitif olduğunda 24 - 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor. İlişkiye devam ediniz.
Benim adetim iki gün gecikti yumurtlamadan 11 gün geçti ovülasyon testi pozitif ama gebelik negatif hamilemiyim acaba tekrar gebelik testi yapmalımıyımBenimde adete 4 gün kala böyle çıkmıştı erken gebelik yaptım pozitif çıktı erken gebelik testi yap bence![]()
Benim de negatif çıktı maalesef bugün adet günüm umutsuzca bekliyorumBenim adetim iki gün gecikti yumurtlamadan 11 gün geçti ovülasyon testi pozitif ama gebelik negatif hamilemiyim acaba tekrar gebelik testi yapmalımıyım
Canım son durumun nedir benimde bçyumurtlamadan sonra bugün 10.günüm ve 3 gündür tekrar pik yaptı anlam veremedim gebelik testi negatif amaBenim adetim iki gün gecikti yumurtlamadan 11 gün geçti ovülasyon testi pozitif ama gebelik negatif hamilemiyim acaba tekrar gebelik testi yapmalımıyım
Son durumun nedir canım benimde yumurtlamadan sonra 10 günüm ama 3 gündür Ovalüsyon pik çıkıyorBenim de negatif çıktı maalesef bugün adet günüm umutsuzca bekliyorum
Hala adet olmadım canım bekliyorum bir daha test de yapmadım zatenSon durumun nedir canım benimde yumurtlamadan sonra 10 günüm ama 3 gündür Ovalüsyon pik çıkıyor
Benim eğer doğruysa yumurtlamadan 17 gün geçti anlamadım bu 14 gün olaylarınıCanım son durumun nedir benimde bçyumurtlamadan sonra bugün 10.günüm ve 3 gündür tekrar pik yaptı anlam veremedim gebelik testi negatif ama
İnşallah gebeliktendir tekrar Ovalüsyon yaptınız mıHala adet olmadım canım bekliyorum bir daha test de yapmadım zaten
İnşallahİnşallah gebeliktendir tekrar Ovalüsyon yaptınız mı
Sabah gebelik testi yaptım yine negatif ovülasyon pozitif süreklide beyaz sümüksü akıntım oluyoCanım son durumun nedir benimde bçyumurtlamadan sonra bugün 10.günüm ve 3 gündür tekrar pik yaptı anlam veremedim gebelik testi negatif ama