Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir canım bi gebelik testi yapMerhaba sat 7 nisan 20 Nisan'da ovülasyon testi koyuydu 19 nisanı 20 nisanı 22 nisanı değerlendirdik bugün elimde ovülasyon testi vardı yaptım tekrar iki çizgide çok koyu tekrar mı yumurta çatlıyor yoksa hamile olabilir miyim
Tebrik ederim canım . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahErken gebelik testi yaptım pozitif mişpazartesi kan vereceğim inş bir sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim amin inş sağlıklıca doğar ☺ 2023 haziran ayında 5 aylık bebeğimi kalp anomalisi yüzünden düşük yaptım zor bir süreçtiTebrik ederim canım . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hoş geldin fasülye :)
Teşekkür ederim amin inş sağlıklıca doğar ☺ 2023 haziran ayında 5 aylık bebeğimi kalp anomalisi yüzünden düşük yaptım zor bir süreçtiRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Teşekkür ederim amin inş sağlıklıca doğar inş bu seferÇok geçmiş olsun canım , Allah bir daha yaşatmasın kimseye inşallah , zordur tabi olmaz mıAllah bebeğini sana bağışlasın
Benimde sürekli böyle pozitif çıkıyorMerhaba sat 7 nisan 20 Nisan'da ovülasyon testi koyuydu 19 nisanı 20 nisanı 22 nisanı değerlendirdik bugün elimde ovülasyon testi vardı yaptım tekrar iki çizgide çok koyu tekrar mı yumurta çatlıyor yoksa hamile olabilir miyim
Acaba hamile misiniz test yapın isterseniz sürekli pik çıkmaz cunkuBenimde sürekli böyle pozitif çıkıyor
Henüz yapmadım ama sürekli pik çıkması hiç hayra alamet değil gibi görünüyor moralim çok bozuk yaAcaba hamile misiniz test yapın isterseniz sürekli pik çıkmaz cunku
Neden hamilelik düşünmüyor musunuz sürekli gittiğiniz doktorunuz varsa bir muayene olun bnceHenüz yapmadım ama sürekli pik çıkması hiç hayra alamet değil gibi görünüyor moralim çok bozuk ya![]()
Merjaba belirtileriniz neler acabaMerhaba sat 7 nisan 20 Nisan'da ovülasyon testi koyuydu 19 nisanı 20 nisanı 22 nisanı değerlendirdik bugün elimde ovülasyon testi vardı yaptım tekrar iki çizgide çok koyu tekrar mı yumurta çatlıyor yoksa hamile olabilir miyim
Düşünüyorum çokta istiyoruz ama bu durum etkiledi beni sürekli pozitif çıkması çünkü kimsede görmedim böylesini. Adetin ilk günü gel demişti en son doktor hormon testi yapacaktıNeden hamilelik düşünmüyor musunuz sürekli gittiğiniz doktorunuz varsa bir muayene olun bnce
Benimde geçen sene 5 aylık hamileyken kalp anomalisi yüzünden düşük yaptım adetim düzenli değildi 2 aya bir adet görüyordum Allah ım nasip etti tekrar sizde dua edin gerekli testleri yaptırın stres yapmayın inş sizde hamile kalırsınızDüşünüyorum çokta istiyoruz ama bu durum etkiledi beni sürekli pozitif çıkması çünkü kimsede görmedim böylesini. Adetin ilk günü gel demişti en son doktor hormon testi yapacaktı
Ay ne güzel rabbim sağlık versin. Ben bugün tekrar ovulasyon testini yaptım sonunda silik çıktı herhalde çatlamıştır artık değerlendirdik inşallah iyi haberler alırım. Başka şeylerden korkmuştum gebelik değil de hormonlarda sıkıntı var diye neyse ki silik çıktıBenimde geçen sene 5 aylık hamileyken kalp anomalisi yüzünden düşük yaptım adetim düzenli değildi 2 aya bir adet görüyordum Allah ım nasip etti tekrar sizde dua edin gerekli testleri yaptırın stres yapmayın inş sizde hamile kalırsınız![]()
İnşallah Rabbim sağlıklıca versin tüm bebek isteyenlereAy ne güzel rabbim sağlık versin. Ben bugün tekrar ovulasyon testini yaptım sonunda silik çıktı herhalde çatlamıştır artık değerlendirdik inşallah iyi haberler alırım. Başka şeylerden korkmuştum gebelik değil de hormonlarda sıkıntı var diye neyse ki silik çıktı
Amin inşallah :)İnşallah Rabbim sağlıklıca versin tüm bebek isteyenlere![]()
Benimde adete 4 gün kala böyle çıkmıştı erken gebelik yaptım pozitif çıktı erken gebelik testi yap benceKızlar adete 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi? Yumurtlamadan 13 gün geçti