Ben her ihtimale karşı biraz koyu gördüğüm günü de değerlendirdim ama.. benim genel de tek yumurtam gelişir eğer olgunlaşmadan catladiysa bu ayı da boş geçtik demektirYumurta tam olgunlaşmadan catlama olmuş olabilir ama yinede devam edin test yapmaya
Peki bakalım öyle yapalım ama umudum kırıldıMerhaba ,test yapmaya devam edin. Tam koyu görene kadar yapın.
İlk yaptığımda bende dd öyle oldu. Pcos var bende. Geç yumurtluyorum. 12.gün biraz koyulaşıyor ama 30. Gün pik oluyorPeki bakalım öyle yapalım ama umudum kırıldı
Canım benim ki öyle değil işte. Adetlerim düzenli. 28-30 günde bir adet görürüm. Gecikse bile en fazla 1,2 gün gecikirİlk yaptığımda bende dd öyle oldu. Pcos var bende. Geç yumurtluyorum. 12.gün biraz koyulaşıyor ama 30. Gün pik oluyor
İyi yapmışsınız değerlendirmekle zamanla koyulasacaktır inşallah pik görürsünüzBen her ihtimale karşı biraz koyu gördüğüm günü de değerlendirdim ama.. benim genel de tek yumurtam gelişir eğer olgunlaşmadan catladiysa bu ayı da boş geçtik demektir
Biraz umudum kırıldı açıkçası. Çünkü forumda da çok baktım yani yok böyle tam koyulaşmadan silik gören... Zaten 4 ay klomen kullanıp 5. Ay olumsuz bir aşılama da yaşayınca umudum kırıldı birazİyi yapmışsınız değerlendirmekle zamanla koyulasacaktır inşallah pik görürsünüz
Ben yasiyorum ovulasyonda tam koyu olmadan test silikleşiyor o kadar doktora da gittim hiç tedaviye baslamadılar bu ay tekrardan ovulasyon testine başlıcam umarım yine aynı şeyi yaşamamBiraz umudum kırıldı açıkçası. Çünkü forumda da çok baktım yani yok böyle tam koyulaşmadan silik gören... Zaten 4 ay klomen kullanıp 5. Ay olumsuz bir aşılama da yaşayınca umudum kırıldı biraz
Peki silikleştikten sonra koyu görüyor musun ? Benim yumurta takibim yapıldı. Yumurtamın gereken zamanda gerektiği kadar geliştiği tespit edilmedi o yüzden tedaviye başlamıştımBen yasiyorum ovulasyonda tam koyu olmadan test silikleşiyor o kadar doktora da gittim hiç tedaviye baslamadılar bu ay tekrardan ovulasyon testine başlıcam umarım yine aynı şeyi yaşamam
benimde bu ay tam pik olmadan silikleşti bu neden kaynaklanıyor olabilirBen yasiyorum ovulasyonda tam koyu olmadan test silikleşiyor o kadar doktora da gittim hiç tedaviye baslamadılar bu ay tekrardan ovulasyon testine başlıcam umarım yine aynı şeyi yaşamam
Tam pik olmadan silikleşiyor test yapmayı o zaman bşrakıyorum aradan 10 gün falan geçiyor tekrardan test yaptığım zaman yine ayni şekilde oluyorPeki silikleştikten sonra koyu görüyor musun ? Benim yumurta takibim yapıldı. Yumurtamın gereken zamanda gerektiği kadar geliştiği tespit edilmedi o yüzden tedaviye başlamıştım
Bende bilmiyorumbenimde bu ay tam pik olmadan silikleşti bu neden kaynaklanıyor olabilir
Ben birşey diyeyim mi bu testler de bir tuhaf. Ben dün akşam artık kafayı yiyecektim çünkü akıntılarım da başlamıştı tam yumurtalama belirtisi kalkıp akşam test yaptım yine daha koyu çıktı. Sanki en mantıklısı 10. Günden itibaren gün aşırı değerlendirmek... Olursa zaten öyle olacakTam pik olmadan silikleşiyor test yapmayı o zaman bşrakıyorum aradan 10 gün falan geçiyor tekrardan test yaptığım zaman yine ayni şekilde oluyor Eki Görüntüle 3242739 böyle olduktan sonratest tamamen negatifoluyor
Test yanıltabiliyor aslında dediğiniz gibi gün aşırı ilişki yada 2 günde bir ilişkide bulunmak inşallah bu ay nasip olur hamilelik. Adetimden sonra incir kürüne başlamayı düşünüyorum ve gün aşırı ilişkiBen birşey diyeyim mi bu testler de bir tuhaf. Ben dün akşam artık kafayı yiyecektim çünkü akıntılarım da başlamıştı tam yumurtalama belirtisi kalkıp akşam test yaptım yine daha koyu çıktı. Sanki en mantıklısı 10. Günden itibaren gün aşırı değerlendirmek... Olursa zaten öyle olacak
Bende bu ay adetim bittikten hemen sonra bal , propolis, arı sütü karışımına başladım da bakalım testler doğruysa pek bir faydasını göremedim heraldeTest yanıltabiliyor aslında dediğiniz gibi gün aşırı ilişki yada 2 günde bir ilişkide bulunmak inşallah bu ay nasip olur hamilelik. Adetimden sonra incir kürüne başlamayı düşünüyorum ve gün aşırı ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?