Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa denedim bende önemli olan çatlama mı yoksa pik görüldüğünde girilen ilişki mi 4 şubat da adet oldum döngüm de 28-29 gün genelde nadir değişiyor bazen kısa sürüyor20-21 pik gibi
Bugün yarın ve ertesi günü değerlendirmelisinkızlar anlamıyorum bilen var mı pik olmuş mu veya çatlama gerçekleşmiş mi
inşallah çatlar kasıklarım da tek taraflı ağrı var yarın da yapacağım çok teşekkür ederim20-21 de pik olmuş gibi görünüyor yarın da yapın silik çıkarsa yumurtanız çatlamış demektir 20-21-22 sinde ilişki olursa gebelik şansın yüksek
teşekkürlerBugün yarın ve ertesi günü değerlendirmelisin
Evet yarın mutlaka yapın silinene kadar ama günleri mutlaka değerlendirin ben de aynı böyle üç gün üst üste değerlendirdim ilk denemeden tuttu inşallah sizin de güzel haberinizi alırızinşallah çatlar kasıklarım da tek taraflı ağrı var yarın da yapacağım çok teşekkür ederim![]()
ya çok sevindim sizin adınıza tebrik ederim umarım bende güzel haber alırım heyecanla bekliyorumEvet yarın mutlaka yapın silinene kadar ama günleri mutlaka değerlendirin ben de aynı böyle üç gün üst üste değerlendirdim ilk denemeden tuttu inşallah sizin de güzel haberinizi alırız![]()
Bekliyoruz inşallah sağlıklaya çok sevindim sizin adınıza tebrik ederim umarım bende güzel haber alırım heyecanla bekliyorum![]()
bugün ki test bu şekilde sonuç verdi çatlamış mı oluyorBekliyoruz inşallah sağlıkla![]()
Evet çatlamış bugün de mutlaka değerlendirin, ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın hatta bi 20 dk kalçanızın altına yastık koyup ayaklarınızı kaldırın ben öyle yapmıstımbugün ki test bu şekilde sonuç verdi çatlamış mı oluyor
tamamdır öyle değerlendireyim bendeEvet çatlamış bugün de mutlaka değerlendirin, ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın hatta bi 20 dk kalçanızın altına yastık koyup ayaklarınızı kaldırın ben öyle yapmıstım
Merhaba sanırım bu ovulasyon testınden anlıyorsnuz ben bu ay ilk defa yaptım yaptıgım ılk gunu fotografını attım pik olmus ertesi gün siliklesmış catlamıs dedıler peş peşe 3 gun degerlendırıldı pık gun dahıl dogru mu yapmısım ve reglı beklemeden ne zaman test yapmaylıyım cok heyecanlandım daEvet yarın mutlaka yapın silinene kadar ama günleri mutlaka değerlendirin ben de aynı böyle üç gün üst üste değerlendirdim ilk denemeden tuttu inşallah sizin de güzel haberinizi alırız![]()
Merhaba, evet pik öncesi gün hafif koyulasıyor o gün pik günü ve ertesi gün yani ilk silikleştiği günü değerlendirdiyseniz artık sizin yapacagınız bişey yok beklemekten başkaMerhaba sanırım bu ovulasyon testınden anlıyorsnuz ben bu ay ilk defa yaptım yaptıgım ılk gunu fotografını attım pik olmus ertesi gün siliklesmış catlamıs dedıler peş peşe 3 gun degerlendırıldı pık gun dahıl dogru mu yapmısım ve reglı beklemeden ne zaman test yapmaylıyım cok heyecanlandım da
Güvenilir test markası önerir misin? Birde ovulasyan testi regle yakın pik olursa hamilelikmis öyle miMerhaba, evet pik öncesi gün hafif koyulasıyor o gün pik günü ve ertesi gün yani ilk silikleştiği günü değerlendirdiyseniz artık sizin yapacagınız bişey yok beklemekten başkagüvenilir bi test markasıyla regle 4-5 gün kala çok silik yakalarsınız eğer varsa ama erken öğrenmek de stresi artırıyor bence regl gününüz geçtiğinde yapmanız daha iyi olur ben erken öğrendim bir haftadır bu sefer de tutundu mu tutunacak mı stresine girdim
Predictor ile adete 5 gün kala öğrendim ben ama prodoctor da kullanmıştım o da 4 gün kala cok cok silik belli etmişti. Ovülasyon testlerini ben denedim gebeliği öğrendikten sonra ama pik gibi durmadı o yüzden ne desem yalan olurGüvenilir test markası önerir misin? Birde ovulasyan testi regle yakın pik olursa hamilelikmis öyle mi