Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam pik değil ama bence mutlaka değerlendirin yinede benceOvulasyon testi yaptım biraz önce sonucu böyle çıktı. Dün daha silikti. Bu Pik sayılır mı? Bilenler yardım edebilir misiniz?
Yok canım pik değil bu pik olması için çok daha koyu olması lazım en azından C çizgisi kadar koyu olması lazım
Pik değil ama yaklaşmış yarın yumurtlama olabilirMerhaba sizce bu pik mi
Bu gece değerlendirilmeli miiPik değil ama yaklaşmış yarın yumurtlama olabilir
Hayır yumurtlama değil bu. Yumurtlama gördüğünüzde değerlendirin. Ama günaşırı ilerliyosaniz dün ilişki yasamdiysaniz degerlendirinBu gece değerlendirilmeli mii
Az önce tekrar test yaptım dün geceyi de değerlendirmiştim. Sizce bu yumurtlama mı? Bu geceyi de değerlendirmeli miyimHayır yumurtlama değil bu. Yumurtlama gördüğünüzde değerlendirin. Ama günaşırı ilerliyosaniz dün ilişki yasamdiysaniz degerlendirin
Bakın aynen bugün yumurtlama buAz önce tekrar test yaptım dün geceyi de değerlendirmiştim. Sizce bu yumurtlama mı? Bu geceyi de değerlendirmeli miyim
Teşekkür ederim gece değerlendiricemBakın aynen bugün yumurtlama bumutlaka değerlendirin yarında siliklesince degerlendirin
Bol şanslarTeşekkür ederim gece değerlendiricem![]()