Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkine de bakabilir misin rica etsemHayır T çizgisi C kadar koyu olacak, yumurtlama olmamış henüz
Sizde 27 Ekim pik olabilir ama yarın da olacak olabilir, tam sınır gibi sanki :) değerlendirin isterseniz bugünü ama yarın da yapın testiBenimkine de bakabilir misin rica etsem
Pik olduktan sonra siliklesmeye mi baslamasini beklicez ve o zamana kadar günleri değerlendirecek miyizSizde 27 Ekim pik olabilir ama yarın da olacak olabilir, tam sınır gibi sanki :) değerlendirin isterseniz bugünü ama yarın da yapın testi
Silikleşme çatlama demek, çatlama olduğu gün de değerli, o yüzden sperm sorunu yoksa pik ve çatlama dahil birkaç günü değerlendirmek şansı artırıyorPik olduktan sonra siliklesmeye mi baslamasini beklicez ve o zamana kadar günleri değerlendirecek miyiz
Tamam dir çok teşekkür ederimSilikleşme çatlama demek, çatlama olduğu gün de değerli, o yüzden sperm sorunu yoksa pik ve çatlama dahil birkaç günü değerlendirmek şansı artırıyor
Bugün oldu sanırım tekrar bakabilir misinizHayır T çizgisi C kadar koyu olacak, yumurtlama olmamış henüz
Evet olmuşBugün oldu sanırım tekrar bakabilir misiniz
Ya benim de testlerim bu şekilde yıldızlı olan günler değerlendirildi şimdi yumurtlamayi dün gördüm ama dün degerlendirme olamadı ondan önce ko gün oldu yani dün degerlendirme yapamadık en sonda ki test bugün yaptım bugün değerlendirme de yaptıkHayır T çizgisi C kadar koyu olacak, yumurtlama olmamış henüz
Çatlama da önemli çatlamayı değerlendirirsinizYa benim de testlerim bu şekilde yıldızlı olan günler değerlendirildi şimdi yumurtlamayi dün gördüm ama dün degerlendirme olamadı ondan önce ko gün oldu yani dün degerlendirme yapamadık en sonda ki test bugün yaptım bugün değerlendirme de yaptık
Sizce pik olmuş mu benim son yaptığım bugünki bir bakarmısınızHayır T çizgisi C kadar koyu olacak, yumurtlama olmamış henüz
Son test pik gibi duruyorSizce pik olmuş mu benim son yaptığım bugünki bir bakarmısınız
Teşekkür ederim nasıl değerlendirmem gerekiyorSon test pik gibi duruyor
Sanırım bugünü değerlendirmeniz gerekiyordu ve çatlama gününüTeşekkür ederim nasıl değerlendirmem gerekiyor
Dünü değerlendirdik Bugünü değerlendiricez yarınıda 3 gün üst üste galibaSanırım bugünü değerlendirmeniz gerekiyordu ve çatlama gününü
Spremle alakalı bir sorun yoksa 3 gün değerlendirebilirsiniz diye biliyorumDünü değerlendirdik Bugünü değerlendiricez yarınıda 3 gün üst üste galiba
Yok dedi doktorSpremle alakalı bir sorun yoksa 3 gün değerlendirebilirsiniz diye biliyorum
Değerlendir canım o zaman kaçırma:)Yok dedi doktor
Teşekkür ederim ❤Değerlendir canım o zaman kaçırma:)