Ovülasyon testi sonucu yardımm lütfenn!!!

Merhaba kızlar ben de teste başladım bugün 15. Gündü saatini iyi ayarlamadim sipariş verdim yeni geldi deneme amaçlı yaptim akşam sekiz gibi yapicam tekrar

Eklentiler

• IMAG0234.jpg
    IMAG0234.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 498
Kızlar şimdide test böyle cıktı ya bu nedir daha silik çıkması getekmezmiydi 2 gündür baya silikti simdi yaptm koyu cktı biraz neden acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa ama yunurtlama günümde yaptığım test daha koyuydu off Allah ım ya kafam allak bullak oldu bugünüde mi değerlsndirsek adam kacıcak artık bıktıo_O:KK45:
Kızlar yanlıs testi yüklemişim ya sabahki test bu

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 176
Kızlar şimdide test böyle cıktı ya bu nedir daha silik çıkması getekmezmiydi 2 gündür baya silikti simdi yaptm koyu cktı biraz neden acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa ama yunurtlama günümde yaptığım test daha koyuydu off Allah ım ya kafam allak bullak oldu bugünüde mi değerlsndirsek adam kacıcak artık bıktıo_O:KK45:
Benimde boyle çıkmıştı canımm bilmiyorum artık hayîrlısı :KK48:

Canım yanlış yüklediğim dün yeni yüklediğim bu sabah benim 17. Sinde koyu cktı değerlendirdm ama simdi böyle vıkınca kafam karıstı buda 3 te yaptığım test silikleşmiş sanki dimi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 164
Belki diğer yumurtalar geliyordur :KK55: işyerindeyim yazamıyorum ondan ćıkınca devam ederiz canım

Bazı aylarda iki kez yumurtlayabiliyormuşuz çok koyu çıkarsa değerlendir canım bende 11. 12. 13. Günleri değerlendim hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba kızlar ben de teste başladım bugün 15. Gündü saatini iyi ayarlamadim sipariş verdim yeni geldi deneme amaçlı yaptim akşam sekiz gibi yapicam tekrar
Merhaba hoşgeldin aramıza. Akşama da yaparsın koyu çıkarsa değerlendir yarın silik çıkarsa yumurtan çatlamıştır yine değerlendirirsin hayırlısı olsun

İnşallah tutmuştur canım ovulasyon testini ilk bu ay mı başladın kullanmaya .?

Kızlar bu da akşam testim az önce yaptım

Eklentiler

• IMAG0235.jpg
    IMAG0235.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 139
Bence takip etmelisin testle hem yumurtlamanı kaçırmamış olursun. Benimde 4. Ayım bu ay testi denedim ilk kez dün koyuydu çift çizgi bugün silik bugünleri iyi değerlendircem inşallah. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Merhaba canım ikimizde aynı günleri bende dün koyu ciZgiydi iyi degerlendirdim inş bu ay dolsun göbişlerimiz

Arkadaşlar, ikinci çizgi 5 dk içinde hemen koyulaşmaya başladı ve durum resimde görüdlüğü gibi, siz ne dersiniz

Eklentiler

• 12434549_10153884837794722_1387160228_n.jpg
    12434549_10153884837794722_1387160228_n.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 139
Back