- Emoji Skoru
- 9.312
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Lavinya_1014
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yanlıs testi yüklemişim ya sabahki test buKızlar şimdide test böyle cıktı ya bu nedir daha silik çıkması getekmezmiydi 2 gündür baya silikti simdi yaptm koyu cktı biraz neden acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa ama yunurtlama günümde yaptığım test daha koyuydu off Allah ım ya kafam allak bullak oldu bugünüde mi değerlsndirsek adam kacıcak artık bıktı
Benimde boyle çıkmıştı canımm bilmiyorum artık hayîrlısıKızlar şimdide test böyle cıktı ya bu nedir daha silik çıkması getekmezmiydi 2 gündür baya silikti simdi yaptm koyu cktı biraz neden acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa ama yunurtlama günümde yaptığım test daha koyuydu off Allah ım ya kafam allak bullak oldu bugünüde mi değerlsndirsek adam kacıcak artık bıktı
Kızlar yanlıs testi yüklemişim ya
Kaçıncı günün lavinya?Kızlar yanlıs testi yüklemişim ya sabahki test bu
sabahki test bu
Merhaba hoşgeldin aramıza. Akşama da yaparsın koyu çıkarsa değerlendir yarın silik çıkarsa yumurtan çatlamıştır yine değerlendirirsin hayırlısı olsunMerhaba kızlar ben de teste başladım bugün 15. Gündü saatini iyi ayarlamadim sipariş verdim yeni geldi deneme amaçlı yaptim akşam sekiz gibi yapicam tekrar
Silik çıkıyo şmdi yaptm yine anlamdm valla yoksa tuttu muBazı aylarda iki kez yumurtlayabiliyormuşuz çok koyu çıkarsa değerlendir canım bende 11. 12. 13. Günleri değerlendim hakkımızda hayırlısı olsun
Evet canım bu ay ilk defa kullandımİnşallah tutmuştur canım ovulasyon testini ilk bu ay mı başladın kullanmaya .?
Merhaba canım ikimizde aynı günleri bende dün koyu ciZgiydi iyi degerlendirdim inş bu ay dolsun göbişlerimizBence takip etmelisin testle hem yumurtlamanı kaçırmamış olursun. Benimde 4. Ayım bu ay testi denedim ilk kez dün koyuydu çift çizgi bugün silik bugünleri iyi değerlendircem inşallah. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Merhaba canımm inşallah dolsun göbişlerimiz bu ayMerhaba canım ikimizde aynı günleri bende dün koyu ciZgiydi iyi degerlendirdim inş bu ay dolsun göbişlerimiz
Ay bnimki gibi ayni.bende yorumlari merak ediyorumArkadaşlar, ikinci çizgi 5 dk içinde hemen koyulaşmaya başladı ve durum resimde görüdlüğü gibi, siz ne dersiniz
Hayirli olsn canim sen ne zaman hamile oldugunu ogrendinMerhaba canım ikimizde aynı günleri bende dün koyu ciZgiydi iyi degerlendirdim inş bu ay dolsun göbişlerimiz
henüz hamile degilim canım gecen ay ovulasyon denedik olmadı bu ay denemeye devam :)C
Hayirli olsn canim sen ne zaman hamile oldugunu ogrendin