• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sizce pozitifmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bende bir ay iğne kullandım yumurtam sağlıklı olusunca net göründü ovulasyon testinde sanıyorum bu ayın yumurtası sağlıksız ondan net cıkmıyor😒
Geçen ayda ben hiç görmedim böyle gördüm ama tam koyu olmuyordu ikinci çizgi bi sayfa var buna yardımcı olan ona attım o yumurtlama demişti ama olmadı zaten bence yumurtlama değildi çünkü tam koyu olmamıştı.Sonra şeyi öğrendim yılda bi kere yumurtlama olmadığı oluyormuş kadınlarda.

Heh evett bu çok belli işte ☺️ Çok net belirmiş zaten. Bende bu yüzden şüpheye düşmüştüm bunu görmek lazım mış🥰 teşekkürlerrrr 😍 güzel haberinizide alırız inşallah🌸
Bakalım canım haber veririm sanada İnşallah olumlu veririm ☺️

aynen bende bir ay iğne kullandım yumurtam sağlıklı olusunca net göründü ovulasyon testinde sanıyorum bu ayın yumurtası sağlıksız ondan net cıkmıyor😒
O yüzden kendileri kontrol edip söylemek istiyo yada iğne yapalım demek için sanırım 😞 olsun illa olur üzmeyelim kendimizi 🌸🥰

Geçen ayda ben hiç görmedim böyle gördüm ama tam koyu olmuyordu ikinci çizgi bi sayfa var buna yardımcı olan ona attım o yumurtlama demişti ama olmadı zaten bence yumurtlama değildi çünkü tam koyu olmamıştı.Sonra şeyi öğrendim yılda bi kere yumurtlama olmadığı oluyormuş kadınlarda.
İnan artık anlamıyorum atacam bugününki ile fakat yine yumurtluyor gibiyim

0C1D3B8B-E03E-43AC-8FF2-14EADD44880E.jpeg

Eklentiler

• 81172925-8428-4158-9861-0DC4347F88DE.jpeg
    81172925-8428-4158-9861-0DC4347F88DE.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 162
Kafam allak bullak inan bak devam ediyorum ovu yapmaya hala koyu devam ediyor
Ama hiç pik olmamış sanki 13. Gün biraz belirginleşmiş akşam olan 😕 T çizgisinin çok koyu olması lazım koyuluktan sonra silikleşmeye başlasın ki çatlama olduğunu anlayabilelim . Ama adete kadar yapmaya devam et. Adete yakında yumurta çatlayabiliyor.

Ama hiç pik olmamış sanki 13. Gün biraz belirginleşmiş akşam olan 😕 T çizgisinin çok koyu olması lazım koyuluktan sonra silikleşmeye başlasın ki çatlama olduğunu anlayabilelim . Ama adete kadar yapmaya devam et. Adete yakında yumurta çatlayabiliyor.
Tamam canım yapmaya devam edecem hayırlısı olsun bakalım 🤗

Umarım istediğiniz sonucu en yakın zamanda alırsınız. 🥰
Bir şey daha sormak istiyorum.
Dün geceyi degerlendirdik... yumurtlama günümdü.
Bide çatlama günü büyünmüş ya sabah 8 de de degerlendirdik .. bu akşamda degerlendirirsek dollenme olurmu mu yani bu birlikte olduğum günlerde. Yumurtlamayı kaçırmadım yani dimi yumurtlama gununde ve çatlama gününde degerlendirdik yani .

Bir şey daha sormak istiyorum.
Dün geceyi degerlendirdik... yumurtlama günümdü.
Bide çatlama günü büyünmüş ya sabah 8 de de degerlendirdik .. bu akşamda degerlendirirsek dollenme olurmu mu yani bu birlikte olduğum günlerde. Yumurtlamayı kaçırmadım yani dimi yumurtlama gununde ve çatlama gününde degerlendirdik yani .
Hayır kaçırmadınız. Bu dönemlerde hergün ilişki yaşamak şansı arttırıyor. Bu akşam da geç saatlerde değerlendirebilirsiniz.

Pik olmuş 🥰 bugün yarın kesin değerlendirin 🌸
Valla ben 6 gündür full değerlendirdim 2 gün daha değerlendirelim bakalım.. Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🙈🙈
Inşallah olur.
Peki dün yumurtlamam oldu ya 2 gün önce birlikte olduğum da tutar mi

Valla ben 6 gündür full değerlendirdim 2 gün daha değerlendirelim bakalım.. Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🙈🙈
Inşallah olur.
Peki dün yumurtlamam oldu ya 2 gün önce birlikte olduğum da tutar mi
Eveeett çok yüksek, spermler max 3 gün yaşayabiliyormuş eğer içlerinden yaşayan varsa tutunmuş olabilir ☺️ Hadi inşallah. Ama yumurtlamayı piki görmeniz çok önemliydi ☺️ Güzel haberlerini alırız inşallahh 🌸🌸

Back