Hangi marka ovülasyon testi kullaniyorsunKızlar selam. Genelde ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler oluyormuş. Biliyorum ikisi farklı hormon ama ovülasyonda silik çizgi görüp hcg testi çift çizgi olan var mı acaba ? Reglime 4 gün kaldı. Korkumdan hcg bakamıyorum negatif çıkarsa diye. Öylesine bi ovülasyon testi yapayım dedim o da silik çıktı. Bu gebelik yok demek mi moralimi bozdum hemengebelerin hepsinin gerçekten lh testleri de pozitif mi ?
Bir gebenin günlüğü canımHangi marka ovülasyon testi kullaniyorsun
Az da olsa silik çıkması adete yakın salgılanan lh hormonudur , gebelik göstermez. Gebelik testini yaparsan daha iyi olurKızlarrr kimse yok mu
Kuzum evet ama bazı kişiler lh da pik görünce hcg yapmışlar o da pozitif çıkmış. Ben de lh da silik görünce acaba hcg pozitif çıkmayacak mı diye endişelendimAz da olsa silik çıkması adete yakın salgılanan lh hormonudur , gebelik göstermez. Gebelik testini yaparsan daha iyi olur
Hiç belirtiniz var mı şu an benim de 3 gün kaldı regleBende ovulasyon kullandım bakalım nasıl olucak adete 4 gün kala test yaptım negatif şuan 2 gün kaldı bakalım nasip
Anladım kuzumm çok teşekkür ederim. O zaman benim muhtemelen hcg negatif sanırımmmTam olarak o kişi benim aynı marka testimden vardı Reglim 3 gün gecikti yaptım 4 gün gecikti yaptım hep ovülasyon pik gösteriyordu tabi ben 3 kez kimyasal 1 kez boş gebelik geçirdim bu süreçte oldu bunlarda . Atayım belki yardımcı olur
İlk resimdeki test Ocak ayına ait bu şekilde çıktı normal test yaptım pozitif çıktı hcg verdim 30 çıktı .
İkinci resim Temmuz ayına ait beta 500 lerde çıktı ki zaten bu testte çok belliydi ovülasyon testleri sayesinde resmen hamile olduğumu öğrenir oldum . Başka sorun varsa sorabilirsin
Canım bu de belirtilerin neydi ? Sen de regl olacakmışsın gibi ağrı hissettin miTam olarak o kişi benim aynı marka testimden vardı Reglim 3 gün gecikti yaptım 4 gün gecikti yaptım hep ovülasyon pik gösteriyordu tabi ben 3 kez kimyasal 1 kez boş gebelik geçirdim bu süreçte oldu bunlarda . Atayım belki yardımcı olur
İlk resimdeki test Ocak ayına ait bu şekilde çıktı normal test yaptım pozitif çıktı hcg verdim 30 çıktı .
İkinci resim Temmuz ayına ait beta 500 lerde çıktı ki zaten bu testte çok belliydi ovülasyon testleri sayesinde resmen hamile olduğumu öğrenir oldum . Başka sorun varsa sorabilirsin
Benim çok ağrılarım vardı . İlk başım döndü kurban bayramıydı . Regl olmam gerekiyordu o gün eşim de düşüyorum sanıp tuttu . O an anladım hamile olduğumu. Toplamda 4 kez hamilelik geçirdim diyebiliriz kimyasallarla beraber nerdeyse hepsinde baş dönmesi uyku hali vardı . Boş gebelikte zaten resmen hamileydim . Yerleşme kanaması zannettim 7+6 da kanmam vardı . Kese içinde bebek olmayınca anladık . Bulantı zaten asla ilk haftalarda göstermiyor kendini 8. Haftadan sonra başlıyorCanım bu de belirtilerin neydi ? Sen de regl olacakmışsın gibi ağrı hissettin mi
anladım canımm. Benim de kasıklarımda batma oluyor bazen de regl olacakmışım gibi ağrı hissediyorum. Mide bulantısı var ama o sanırım bununla ilgili değil kokular falan rahatsız ediyor. Öne eğilince kasıklarım batıyor. Bi de göğüslerim aşırı şiş ama zaten çoğu regl belirtisiBenim çok ağrılarım vardı . İlk başım döndü kurban bayramıydı . Regl olmam gerekiyordu o gün eşim de düşüyorum sanıp tuttu . O an anladım hamile olduğumu. Toplamda 4 kez hamilelik geçirdim diyebiliriz kimyasallarla beraber nerdeyse hepsinde baş dönmesi uyku hali vardı . Boş gebelikte zaten resmen hamileydim . Yerleşme kanaması zannettim 7+6 da kanmam vardı . Kese içinde bebek olmayınca anladık . Bulantı zaten asla ilk haftalarda göstermiyor kendini 8. Haftadan sonra başlıyor
Ya çok zor bi soru ben hep Erken yaptğım testlerde hayal kırıklığına uğradığım İçin ya regl günümü bekliyorum yada gecikmesini çok merak ediyorsan yap varsa çıkacaktır zaten . Ama herşeye hazırla kendini yapmadan bazen belirtiler aldatabiliyor .anladım canımm. Benim de kasıklarımda batma oluyor bazen de regl olacakmışım gibi ağrı hissediyorum. Mide bulantısı var ama o sanırım bununla ilgili değil kokular falan rahatsız ediyor. Öne eğilince kasıklarım batıyor. Bi de göğüslerim aşırı şiş ama zaten çoğu regl belirtisiyarın 3 gün kalmış olcak sabah test yapayım mı sence
Evet bende öyle öğrendim ovülasyon hep pikti adetten 4 gün önce yapmaya başlamıştım hep pik ti şimdi Rabbim e binlerce şükürler olsun emziriyorum uyutuyorum 15 buçuk aylıkKızlar selam. Genelde ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler oluyormuş. Biliyorum ikisi farklı hormon ama ovülasyonda silik çizgi görüp hcg testi çift çizgi olan var mı acaba ? Reglime 4 gün kaldı. Korkumdan hcg bakamıyorum negatif çıkarsa diye. Öylesine bi ovülasyon testi yapayım dedim o da silik çıktı. Bu gebelik yok demek mi moralimi bozdum hemengebelerin hepsinin gerçekten lh testleri de pozitif mi ?
Benim gögslerim şiş halsizlik var ama adettede böyle oluyordu yani bilemedim süpriz olucak olursaHiç belirtiniz var mı şu an benim de 3 gün kaldı regle
Lh testi regl e yakın pik yapıyor mu gebelik olmasa daTam olarak o kişi benim aynı marka testimden vardı Reglim 3 gün gecikti yaptım 4 gün gecikti yaptım hep ovülasyon pik gösteriyordu tabi ben 3 kez kimyasal 1 kez boş gebelik geçirdim bu süreçte oldu bunlarda . Atayım belki yardımcı olur
Merhaba bende aynı konuyla ilgili sorabilir miyim size reglime 2 gün var bugün sabah normal gebelik testi yaptım tek çizgi koyu çıktı bide ovulasyon testim vardı evde onu da yaptım o da ikinci çizgi silik çıktı acaba erken gebelik testi alsam mı bilemedimAz da olsa silik çıkması adete yakın salgılanan lh hormonudur , gebelik göstermez. Gebelik testini yaparsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?