- 11 Mart 2008
- 1.738
- 1.793
Evet koyulaşmış gibi duruyor noluyorBöyle gidiyor pik olacak gibi yapıyor beni kandırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet koyulaşmış gibi duruyor noluyorBöyle gidiyor pik olacak gibi yapıyor beni kandırıyor
Anlamadım neden böyle oldu senin ilk ovülasyon testiyle denemen miydi ?Evet koyulaşmış gibi duruyor noluyor
Evet senin? Belirtin birşey varmı 9 gün var regle gerçide. Ne zamandır deniyorsunuz benim 2. Ayım dahaAnlamadım neden böyle oldu senin ilk ovülasyon testiyle denemen miydi ?
Benimde 2. Ayım belirtili yok . Bu ay ümidim yok yumurtlama görmeyince yalnız söylemiş miydim hatırlamıyorum 2 yaşında çocuğum var onda da belirtili olmamıştı ilk ay hamile kalmıştım . Kaç yaşındasın canımEvet senin? Belirtin birşey varmı 9 gün var regle gerçide. Ne zamandır deniyorsunuz benim 2. Ayım daha
Ben 33 yaşındayım benimde 4 yaşında bir oğlum var. Bende pik görmeeyince umidim kalmadı ama iyide değerlendirdikbilmiyorum napucuuuBenimde 2. Ayım belirtili yok . Bu ay ümidim yok yumurtlama görmeyince yalnız söylemiş miydim hatırlamıyorum 2 yaşında çocuğum var onda da belirtili olmamıştı ilk ay hamile kalmıştım . Kaç yaşındasın canım
İyi bakalım demek ki hamile kalıp doğrayabiliyoruz Buda bir şeydirBen 33 yaşındayım benimde 4 yaşında bir oğlum var. Bende pik görmeeyince umidim kalmadı ama iyide değerlendirdikbilmiyorum napucuuu
Bencede ama niye piklenemiyozİyi bakalım demek ki hamile kalıp doğrayabiliyoruz Buda bir şeydir
Valla o çok garip canım ikimizde de pcos yok. Diğer ayda deneyelim görmezsek doktora gideriz öyle düşünüyorum benBencede ama niye piklenemiyoz
Yok ya en az 6-7 ay denerim ben doktora gitmedenValla o çok garip canım ikimizde de pcos yok. Diğer ayda deneyelim görmezsek doktora gideriz öyle düşünüyorum ben
Ben diğer ayda yumurtlama görmezsem bi giderim duramamYok ya en az 6-7 ay denerim ben doktora gitmeden
Yok ya en az 6-7 ay denerim ben doktora gitmeden
Saat kaçta yapıyorsun içecegi kesiyormusun mesela.Bugün ki testim böyle her an pik olacak gibi yapıyor sonra olmuyor
Saat kaçta yapıyorsun içecegi kesiyormusun mesela.
pike cok yakın duruyor
canım naptın ya son durum neSabah uyanıyorum bir kahve içiyorum 1 2 saate yapıyorum canım
Çcanım naptın ya son durum ne
Bende pik göremeden testim bitti. Ama adet olursam yeni test alcam ben dusundumde pek sıvı alımına dikkat etmedm sanırım ya çay içip yarım saat 45 dk snra test yapıyordm. Bu sefer saat kesicem sıvıyı. Hangi marka alcaksınÇ
Tam pik göremedim canım maalesef. Testim bitti artık adet olursam o gün yeni sipariş veririm . Sende durumlar ne
Bende pik göremeden testim bitti. Ama adet olursam yeni test alcam ben dusundumde pek sıvı alımına dikkat etmedm sanırım ya çay içip yarım saat 45 dk snra test yapıyordm. Bu sefer saat kesicem sıvıyı. Hangi marka alcaksın
Hahaha sen eşittir ben birde saatlerine dikkat etmedim ben. Hangi marka kullanıyorsun
Marka olarak bu innovatşon mı alsam labaquick mi alsam binmiyorum kaset testler net pik oluyor gibi kararsızımBende pik göremeden testim bitti. Ama adet olursam yeni test alcam ben dusundumde pek sıvı alımına dikkat etmedm sanırım ya çay içip yarım saat 45 dk snra test yapıyordm. Bu sefer saat kesicem sıvıyı. Hangi marka alcaksın
Canım naptınMarka olarak bu innovatşon mı alsam labaquick mi alsam binmiyorum kaset testler net pik oluyor gibi kararsızım
Sana yazacaktım baktım sen yazmışsın adet olmadım daha . Sen oldun muCanım naptın