Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi pozitifmi
- Konu Sahibi TurnaKusu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır henüz pik görünmüyorArkadaşlar merhaba ben bu testten hiç bir şey anlamadım geçen ayda adete yakın böyle koyu çıkıyordu şimdi bugün başladım teste adetimin 9. Günü şimdi ben teste göre yumurtlamışyım yumurtluycakmıyım kafam çok karıştı ne olur yardım edin Eki Görüntüle 3426707
Ama yumurtlamada olmamış dimi hani yumurtlama olunca siliklesiyomuş ben anlamıyorum fazla özür dilerimHayır henüz pik görünmüyor
Merhaba, bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum fakat çok anlamadığım için kullanmadım nasıl kullanılıyor neye dikkat etmem gerekliArkadaşlar merhaba ben bu testten hiç bir şey anlamadım geçen ayda adete yakın böyle koyu çıkıyordu şimdi bugün başladım teste adetimin 9. Günü şimdi ben teste göre yumurtlamışyım yumurtluycakmıyım kafam çok karıştı ne olur yardım edin Eki Görüntüle 3426707
Ama yumurtlamada olmamış dimi hani yumurtlama olunca siliklesiyomuş ben anlamıyorum fazlaHayır henüz pik görünmüyor
Merhaba inanın bende yeni başladım geçen aydan itibaren testi kullanmadan önce 2 saat öncesinde sıvı alimimi durduruyorum ve hergun öğlen ilkindi arası aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorum her yaptığım teste tarih ve saat yazıyorum adetimin 8 gününden itibaren başlayıp 17. Güne kadar kadar devam ediyorumMerhaba, bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum fakat çok anlamadığım için kullanmadım nasıl kullanılıyor neye dikkat etmem gerekli
Dün değil ama önceki günü degerlendirdik bugunude değerlendirilen yarinida yani test pik degilmiHayır arkadaşım pik bugünü hatta dünü bugünü yarini 3 4 gun değerlendir gir ilişkiye bacaklarını 20-30 dakika hava Da tut
Öğreneceğim inşallahAma yumurtlamada olmamış dimi hani yumurtlama olunca siliklesiyomuş ben anlamıyorum fazla
Merhaba inanın bende yeni başladım geçen aydan itibaren testi kullanmadan önce 2 saat öncesinde sıvı alimimi durduruyorum ve hergun öğlen ilkindi arası aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorum her yaptığım teste tarih ve saat yazıyorum adetimin 8 gününden itibaren başlayıp 17. Güne kadar kadar devam ediyorum
- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
Kullanımı çok kolay regl başlangıcından 8. 9. Gün kullanmaya başla hergün aynı saatte yapmaya özen göster pik dedikleri şey ikisininde koyu olması anlamına geliyor çizgilerin ama tam yumurtlama zamanı T çizgisi C çizgisinden daha koyu olur o günü kesinlikle değerlendirin yumurta çatladıktan sonra çizgiler silikleşmeye başlayacak ama bazı kadınlar 1 ayda 2 kez yumurtlaya biliyor nadirende olsa regl e yakın pik görürsenizde bilinki ya 2. Kez yumurtladınız yada hamilesinizMerhaba, bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum fakat çok anlamadığım için kullanmadım nasıl kullanılıyor neye dikkat etmem gerekli
Yaa çok teşekkür ederim rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah burayada çok güzel haberlerle gelirimEvet canım pik değerlendir mutlaka bugünü yarını ve yarından sonra ki günü inşallah tutar çok güzel haberler alırsın inşallah Rabbim dek düz versin inşallah
İnanın bende bilmiyordum bu site bana çok şey öğretti henüz tecrübe edinmedim ama inşallah o günlerde gelir rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinÖğreneceğim inşallah
Ben bu ay kalırsam Allah'ın izniyle haber veririm canım seninde habelrerini bekliyorum inşallahUmarım isteklerimize kavuşuruz sevinçli haberleri birbirimize veririz
Bende umutluyum bu aydan inşallah bakalım mutlaka haberleşelimBen bu ay kalırsam Allah'ın izniyle haber veririm canım seninde habelrerini bekliyorum inşallah
Nasıl var mı gelişme hayırlısı ile haberlerini bekliyorumBen bu ay kalırsam Allah'ın izniyle haber veririm canım seninde habelrerini bekliyorum inşallah
Valla bekliyorum canım adetime 7 gün kaldı her ay olan göğüs agrilarim normalde 10 gün önceden başlardi şu anda tık yokNasıl var mı gelişme hayırlısı ile haberlerini bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah iyi haberlerini alırımValla bekliyorum canım adetime 7 gün kaldı her ay olan göğüs agrilarim normalde 10 gün önceden başlardi şu anda tık yok