• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi Pozitif, ancak yumurtlamaya zaman var dendi?!!

Loyaloya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
21
7
16
45
Selam Kizlar. Polikistik overim. Ancak regl düzenlemeyi basardik. 3 aydir hamile kalmak icin ovulasyon testi kullanmaktayim. Bu ay pozitifi görmeme ragmen (hatta kasiklarimda yumurtlama sancisi da cekiyorum) gittigim kadin dogumcum ultrasonda bakip (yumurtam 9mm imis) yumurtlamaya henüz vakit var, bence haftaya olur dedi. Bu nasil oluyor? Benzer seyler yasayanlar var mi? LH seviyesi yükselmesi zaten yumurtlamanin isareti degil mi? Testi mi okuyamiyorum acaba (Laboquick) diye süphelenip, clearblue da yaptim ve gülen yüzü buldum bugün. Regl tarihim de yakin degil. Kafam karman corman:(

Hesap kitap yapmadan canınız istedikçe seks yapsanız daha iyi değil mi? Konu hakkında bilgim yok ama umarım en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir.

Cok tesekkürler. En mantiklisi (hatta cocuk sahibi olmak isteyen ve strese giren arkadaslarima önerdigim sey:D). Yasim Kücük olsa cok da takmayacagim belki de (ki yine stres yapmamaya calisiyorum), ancak 38 olunca en azindan o günleri kacirmak istemiyor insan.

Sakin stres yapmadan iliskiye girerken cok rahat ve istekli gir.ben stres yaptikca bebek beklemem 2 bucuk seneyi buldu taki kafamdan sildigim aman gene regl olacam nasil olsa deyip bosverdigim ay hamile kaldim cok sükür iki aylik oldu:)Allah sanada bu sevinci yasatsin insallah. Allahim kimsenin kucagini Bos birakmasin canim.

Sakin stres yapmadan iliskiye girerken cok rahat ve istekli gir.ben stres yaptikca bebek beklemem 2 bucuk seneyi buldu taki kafamdan sildigim aman gene regl olacam nasil olsa deyip bosverdigim ay hamile kaldim cok sükür iki aylik oldu:)Allah sanada bu sevinci yasatsin insallah. Allahim kimsenin kucagini Bos birakmasin canim.

Amin, sagol:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. son iki ay baya stresli gecti zaten :( Durumu desgistirmem gerekiyor farkindayim. Hayirlisi artik. Allah büyük:)

Hakkı'nızda hayırlısı inşallah .
Yumurta 9 mm demiş belki o yüzden daha erken demiştir benim bildiğim 16-17 de hatta 22 mm de çatlıyor yumurta . İlk defa mı yumurta takibi yapıyorsunuz ?
Pko luyum bende yumurtalarımız iyi büyümüyor bizlerin. Ben hayıt otu tohumu içtim onunla 2 kere hamile kaldım :) kadın hastalıklarına çok iyi geliyor . Ama ben dış gebelik kurbanı oldum :(.
Allahım hayırlısıyla Bebek nasip etsin inşallah isteyen herkese

Hakkı'nızda hayırlısı inşallah .
Yumurta 9 mm demiş belki o yüzden daha erken demiştir benim bildiğim 16-17 de hatta 22 mm de çatlıyor yumurta . İlk defa mı yumurta takibi yapıyorsunuz ?
Pko luyum bende yumurtalarımız iyi büyümüyor bizlerin. Ben hayıt otu tohumu içtim onunla 2 kere hamile kaldım :) kadın hastalıklarına çok iyi geliyor . Ama ben dış gebelik kurbanı oldum :KK43:.
Allahım hayırlısıyla Bebek nasip etsin inşallah isteyen herkese

Amin isallah...Hayirlisi. Evet daha yeni baslayacagiz. Simdi yumrtanin büyümesi ve cogalmasi icin bir ilac verdi Doktorum. Ultrasondan takip edilecek. Dün de ben israr ettigim icin baktik ultrasondan, testim pozitif bakabilir miyiz dedim. Orda da daha var buyumemis dedi. Hayit otu olayini hic duymadim. Sogan kürü önerisi var bicok arkadasimin da. bunu denediniz mi hic?

Amin isallah...Hayirlisi. Evet daha yeni baslayacagiz. Simdi yumrtanin büyümesi ve cogalmasi icin bir ilac verdi Doktorum. Ultrasondan takip edilecek. Dün de ben israr ettigim icin baktik ultrasondan, testim pozitif bakabilir miyiz dedim. Orda da daha var buyumemis dedi. Hayit otu olayini hic duymadim. Sogan kürü önerisi var bicok arkadasimin da. bunu denediniz mi hic?
Evet denedim soğan küründen sonra hayıt tohumu yaptım içtim o ay hamile kaldım dış gebelik oldu ölümden döndüm sezeryanla alındı 1 sene korkudan yapamadım korundum sonra yine hayıt tohumu içtim yine hamile kaldım ve yine dış gebelik oldu .1. Dış gebelikteyse gece acil ameliyat olduğum için sezeryan yapılmıştı o içerde yapışıklık oluşturduğu için 2. Dış gebeliğe sebep oldu .tüpümün 1 İ alındı diğer tüpümde öncekinden hasarlıydı benim artık hamile kalmamam lazım :( hiç çocuğum yok 32 yaşındayım . Tüp bebek le deneyeceğiz ama onda da dış gebelik riskim var malesef çok korkuyorum artık. Hayırlısı inşallah.

Bu arada kesinlikle çocuk düşünerek değil de keyif için ilişki yaşayın. Biz hayıt otu tohumundan sonra yumurtlama döneminde içimizden geldiği Zaman ilişki yaşadık ve tuttu.
Kafanızda Bebek için diye odaklanmayın allah ne Zaman nasip ederse oluyor . Keyfinize bakın tadını çıkararak olsun .:))
Ben bir e pre-seed jel kullanmıştım :) onu da eklemek istedim

Bu arada kesinlikle çocuk düşünerek değil de keyif için ilişki yaşayın. Biz hayıt otu tohumundan sonra yumurtlama döneminde içimizden geldiği Zaman ilişki yaşadık ve tuttu.
Kafanızda Bebek için diye odaklanmayın allah ne Zaman nasip ederse oluyor . Keyfinize bakın tadını çıkararak olsun .:))
Ben bir e pre-seed jel kullanmıştım :) onu da eklemek istedim
Hayıtı bende kullandım ilk ay tuttu ama düştü.Şimdi tekrar kullanıcam.Ne kadar kullandınız acaba ben yumurtlama olunca bırakmıştım hayıt suyunu

Hayıtı bende kullandım ilk ay tuttu ama düştü.Şimdi tekrar kullanıcam.Ne kadar kullandınız acaba ben yumurtlama olunca bırakmıştım hayıt suyunu
Ben adetimin 3. Günü yada 5. Günü başladım yumurtlama dönemine gireceğim Zaman'da bıraktım . İnşallah hayırlısıyla olur . Rabbim sağlıklı bir Bebek nasip etsin sizlere .

Ben adetimin 3. Günü yada 5. Günü başladım yumurtlama dönemine gireceğim Zaman'da bıraktım . İnşallah hayırlısıyla olur . Rabbim sağlıklı bir Bebek nasip etsin sizlere .
Düşmese olacak da ben de aynısını yaptım tuttu düştü sonra bakalım bu ay denicem bugün adetin 4. Günü :)

Evet denedim soğan küründen sonra hayıt tohumu yaptım içtim o ay hamile kaldım dış gebelik oldu ölümden döndüm sezeryanla alındı 1 sene korkudan yapamadım korundum sonra yine hayıt tohumu içtim yine hamile kaldım ve yine dış gebelik oldu .1. Dış gebelikteyse gece acil ameliyat olduğum için sezeryan yapılmıştı o içerde yapışıklık oluşturduğu için 2. Dış gebeliğe sebep oldu .tüpümün 1 İ alındı diğer tüpümde öncekinden hasarlıydı benim artık hamile kalmamam lazım :KK43: hiç çocuğum yok 32 yaşındayım . Tüp bebek le deneyeceğiz ama onda da dış gebelik riskim var malesef çok korkuyorum artık. Hayırlısı inşallah.

Cok gecmis olsun :( Allah yardimcin olsun. Kolay degil eminim ama pozitif dusunmeye calis yine de. Hatta korkuyorsan Tüp bebek meselesi icin biraz daha bekle bence.Herseyin hayirlisi aynen.

Eklentiler

• Test.jpg
    Test.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 333
Back