• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi pik ne zaman olur

Evanora

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ilk ovülasyon testim döngü 12.gün adeti gece olmuştum 11 gibi de düşünebiliriz henüz daha sanki. Evde misafirler var .. Normalde teste ihtiyaç duymuyorum sancı akıntıdan bir kaç gün içinde yumurta çatlıyor. Bu ay öncesini kaçırmamak adına aldı eşim gece nöbetçi eczaneden. Malum misafir varken gündüz degerlendrmek imkansız. Salı değerlendirebileceğiz en erken bidaha pik görünce bu sabah olacaktı ama azömce testi yaptım ilişki yapmayacağım kasıkta batma bacak uyusuklugum arttı geceden beri. Temennım Perşembe yumurtlamak. Akşam pik olur mu acaba? Ya da yarın olur gibi sanki sancım başlayınca hemen artar 1,2 gunde. Genelde 13 ya da 14 de yumurtam çatlıyor. İlk foto 10.dk 2.si 5.dakikada çekildi

Eklentiler

• IMG_20241230_094827.jpg
    IMG_20241230_094827.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20241230_094632.jpg
    IMG_20241230_094632.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar ilk ovülasyon testim döngü 12.gün adeti gece olmuştum 11 gibi de düşünebiliriz henüz daha sanki. Evde misafirler var .. Normalde teste ihtiyaç duymuyorum sancı akıntıdan bir kaç gün içinde yumurta çatlıyor. Bu ay öncesini kaçırmamak adına aldı eşim gece nöbetçi eczaneden. Malum misafir varken gündüz degerlendrmek imkansız. Salı değerlendirebileceğiz en erken bidaha pik görünce bu sabah olacaktı ama azömce testi yaptım ilişki yapmayacağım kasıkta batma bacak uyusuklugum arttı geceden beri. Temennım Perşembe yumurtlamak. Akşam pik olur mu acaba? Ya da yarın olur gibi sanki sancım başlayınca hemen artar 1,2 gunde. Genelde 13 ya da 14 de yumurtam çatlıyor. İlk foto 10.dk 2.si 5.dakikada çekildi
Pik değil bu teste devam edin bence

Merhaba evet pik olmadığını biliyorum normalde ovulasyon testi yapmıyorum epey pembe olduğu için Bir iki güne olur mu acaba diye sormak istedim eşimin nöbetleri var Perşembe falan çatlasa keşke Ne güzel olur 🙄🙈
En garantisi gün aşırı ilişki olası yumurtlamayı kaçırmazsınız yakın olup olmadığını bilemeyiz böyle canım

En garantisi gün aşırı ilişki olası yumurtlamayı kaçırmazsınız yakın olup olmadığını bilemeyiz böyle canım
Canım evet fakat günaşırı biz de mümkün olamadı 28inde ilişki oldu misafir var evde bir de yumurtlamamı ben anlıyorum uzayan akıntım geldi bugün vücut ısım düşünce iki gün içinde yumurtluyorum muhtemelen sabah da düşer çok uzayan akıntıdan sonra iki gün sonra falan yumurta akım geliyor göğüs ucum hassaslaşıyor yumurtam çatlamış oluyor ya evde kaynana kayınpeder var dua edyrm ki Perşembe catlasın kocam nobette bugun ve çarşamba' 🙈🙈 salı degerlendırcez bdha herşey ustuste geldi yoksa hepsne hakımım. Çoook teşekkür ederim 💓

Back
X