Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hergün test yapıyorum ama hep böyle silik çıkıyor ovulasyon testim acaba yumurtlamayımı kaçırdım yoksa daha varmı en son 16aralıkta oldum 20sinde bitti lütfen yardım edin
Arkadaşlar hergün test yapıyorum ama hep böyle silik çıkıyor ovulasyon testim acaba yumurtlamayımı kaçırdım yoksa daha varmı en son 16aralıkta oldum 20sinde bitti lütfen yardım edin
Genelde yumurtlamaha doğru yavaştan koyulaşma başlar anlarsınız .Bi iki güne yumurtlama olacağını tahmin edersiniz.Siz yine de yapmaya devam edin aynı koyulukta mıydı peki ?
Genelde yumurtlamaha doğru yavaştan koyulaşma başlar anlarsınız .Bi iki güne yumurtlama olacağını tahmin edersiniz.Siz yine de yapmaya devam edin aynı koyulukta mıydı peki ?
Beklemeniz gereken süreyi bekleyip öyle bakın bence .Her gün testinizi bi kağıda yapıştırın yanına tarihi saati ve regliden itibaren kaçıncı gün olduğunu yazarsanız işiniz daha kolaylaşır .Koyulaşma farkını da bu sayede anlarsınız
Genelde yumurtlamaha doğru yavaştan koyulaşma başlar anlarsınız .Bi iki güne yumurtlama olacağını tahmin edersiniz.Siz yine de yapmaya devam edin aynı koyulukta