kızlar lütfen yardım edin gebelik testi kesin doğru mudur

2 aylık mı nasıl olur 2 aylık hamileysem nasıl regli olabilirim ki hem geçen ay kontrolde hamile oldugum gözükürdü heralde :KK43:

Daha once hic "üstüne görme" diye birsey duymadin mi canim? Bazi kadinlar hamile olduklari halde adete benzer akinti yasarlar.. Eger gercekten hamileysen bir onceki yani mayistaki adet tarihine gore hesap yapman lazim cunku hazirandaki adetine gore hamile kalmis olsan bile idrar testinde cikmasi kesinlikle imkansiz..

Sen yarın acil olarak sabah kan ver ve kesin sonucu gör çünki bahsettiğin kanama yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek yani hamilesin

Belli olmaz şimdiden bişey demek imkansız değer katlama yaparsa hamilesindir lakin gününü hatırlamaya çalış tam olarak geçen ay hangi gün rahatsizlandın
gerçekten geçen ayı hatırlamıyorum ama ortasıydı büyük ihtimal.. en iyisi biraz daha beklemek hayırlısı artık:)

Z zilankla cnm merhba bende 26 mayista baslayan regli seklinde yasadim ccok cok azdi benim bi kac gun leke gibi geldi ve suan hamileyim bence sen bi kan ver buyuk ihtimal hamilesin

X