- 4 Ocak 2023
- 81
- 9
- 16
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi de eşit koyulukta olması gerekiyor.Her gün anne saatte sıvı alımı olayına dikkat ederek yapmaha devam edin .Arkadaşlar hergün test yapıyorum ama hep böyle silik çıkıyor ovulasyon testim acaba yumurtlamayımı kaçırdım yoksa daha varmı en son 16aralıkta oldum 20sinde bitti lütfen yardım edin
Sabah ki ilk idrarla mı yaptınız eğer öyleyse yanlış gösterebilirTesti hep aynı saatte mi yapıyorsunuz acaba? Bende bu ay kullandım ve sabah negatif olan test akşam pozitife dönmüştü
Merhaba , hayır ilk idrar ile yapmadımSabah ki ilk idrarla mı yaptınız eğer öyleyse yanlış gösterebilir
Genelde yumurtlamaha doğru yavaştan koyulaşma başlar anlarsınız .Bi iki güne yumurtlama olacağını tahmin edersiniz.Siz yine de yapmaya devam edin aynı koyulukta mıydı peki ?Merhaba , hayır ilk idrar ile yapmadım
Farklı saatlerde yaptım sizin hangi test ovulasyon muTesti hep aynı saatte mi yapıyorsunuz acaba? Bende bu ay kullandım ve sabah negatif olan test akşam pozitife dönmüştü
Yok hayır öğlen gibi yaptım ama kimisi sabah yaptımSabah ki ilk idrarla mı yaptınız eğer öyleyse yanlış gösterebilir
Yavaş yavaş belirdiği için tam bakamadım ama sanki bi tık daha koyulaşmasın lazım gibiydiGenelde yumurtlamaha doğru yavaştan koyulaşma başlar anlarsınız .Bi iki güne yumurtlama olacağını tahmin edersiniz.Siz yine de yapmaya devam edin aynı koyulukta mıydı peki ?
Beklemeniz gereken süreyi bekleyip öyle bakın bence .Her gün testinizi bi kağıda yapıştırın yanına tarihi saati ve regliden itibaren kaçıncı gün olduğunu yazarsanız işiniz daha kolaylaşır .Koyulaşma farkını da bu sayede anlarsınızYavaş yavaş belirdiği için tam bakamadım ama sanki bi tık daha koyulaşmasın lazım gibiydi
Genelde yumurtlamaha doğru yavaştan koyulaşma başlar anlarsınız .Bi iki güne yumurtlama olacağını tahmin edersiniz.Siz yine de yapmaya devam edin aynı koyulukta
Her gün aynı saatlerde yaparsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz.(bi de testten 2 saat önce sıvı alımını durdurunYok hayır öğlen gibi yaptım ama kimisi sabah yaptım