Ovulasyon testi pik çok koyu değil

Gerçekten olur mu pik ben pcosum ve ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini gerçekten olur mu ? Bir hafif silik bir belirgin silik olunca acaba büyüyor gibi oluyor büyüyüp catlamayacak mi dedim
Merhaba tabi ki olur adetiniz 34 günü de bulabiliyor muş okudum yazdıklarınızı . Genelde 28 günde bir adet görenler 14. Günde yumurtlama görüyor

Çok teşekkür ederim dua edin olsun lütfen
Merhaba benimde adetm düzenli her ay 32 günde bir adet olurum bazı aylar 30 güne düşüyor Ovülasyon ile yakip ettim 20.günde yumurtlama 21. De çatlama gördüm siz yapmaya devam edin biraz sabır gerekiyor

Olcak canım stres yaratma hiç zaten zamanı gelmemiş o yüzden olmamış . 14 . Gün dedikleri şey beklenen adet tarihinden 14 ü çıkarıyorsun o şekilde yumurtlama hesaplanıyor
merhaba bende 30 günde bir adet oluyorum diğer adete 14 gün kala test yaptım iki çizgi de net çıktı vücut sıcaklığımın artmasından ve kasık ağrısından anlayıp yapmıştım 1 gün sonra testi tekrarladım t çizgim silikleşti , 2. Fotoğraf yeni cektıgım catlama mı oluyor acaba

Eklentiler

• 933E0ED0-E8D5-4B0D-A615-C756E4A2501D.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 209A67A1-4196-4C3D-B5B8-45DD7B49C65C.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 66
Aynı koyuluktayken Silikşetiği zaman çatlama oluyor . Mutlaka değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…