- 20 Temmuz 2023
- 107
- 8
- 32
-
- Konu Sahibi yummyyumos
Gerçekten olur mu pik ben pcosum ve ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini gerçekten olur mu ? Bir hafif silik bir belirgin silik olunca acaba büyüyor gibi oluyor büyüyüp catlamayacak mi dedimMerhaba pik değil . 2-3 gün içinde pik olacak
Merhaba tabi ki olur adetiniz 34 günü de bulabiliyor muş okudum yazdıklarınızı . Genelde 28 günde bir adet görenler 14. Günde yumurtlama görüyorGerçekten olur mu pik ben pcosum ve ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini gerçekten olur mu ? Bir hafif silik bir belirgin silik olunca acaba büyüyor gibi oluyor büyüyüp catlamayacak mi dedim
Çok teşekkür ederimMerhaba tabi ki olur adetiniz 34 günü de bulabiliyor muş okudum yazdıklarınızı . Genelde 28 günde bir adet görenler 14. Günde yumurtlama görüyor
Merhaba benimde adetm düzenli her ay 32 günde bir adet olurum bazı aylar 30 güne düşüyor Ovülasyon ile yakip ettim 20.günde yumurtlama 21. De çatlama gördüm siz yapmaya devam edin biraz sabır gerekiyorÇok teşekkür ederimdua edin olsun lütfen
Dua edin benim içinMerhaba benimde adetm düzenli her ay 32 günde bir adet olurum bazı aylar 30 güne düşüyor Ovülasyon ile yakip ettim 20.günde yumurtlama 21. De çatlama gördüm siz yapmaya devam edin biraz sabır gerekiyor
Olcak canım stres yaratma hiç zaten zamanı gelmemiş o yüzden olmamış . 14 . Gün dedikleri şey beklenen adet tarihinden 14 ü çıkarıyorsun o şekilde yumurtlama hesaplanıyorDua edin benim için
merhaba bende 30 günde bir adet oluyorum diğer adete 14 gün kala test yaptım iki çizgi de net çıktı vücut sıcaklığımın artmasından ve kasık ağrısından anlayıp yapmıştım 1 gün sonra testi tekrarladım t çizgim silikleşti , 2. Fotoğraf yeni cektıgım catlama mı oluyor acabaOlcak canım stres yaratma hiç zaten zamanı gelmemiş o yüzden olmamış . 14 . Gün dedikleri şey beklenen adet tarihinden 14 ü çıkarıyorsun o şekilde yumurtlama hesaplanıyor
Aynı koyuluktayken Silikşetiği zaman çatlama oluyor . Mutlaka değerlendirinmerhaba bende 30 günde bir adet oluyorum diğer adete 14 gün kala test yaptım iki çizgi de net çıktı vücut sıcaklığımın artmasından ve kasık ağrısından anlayıp yapmıştım 1 gün sonra testi tekrarladım t çizgim silikleşti , 2. Fotoğraf yeni cektıgım catlama mı oluyor acaba
Bugün ve dün yaptıklarım tam koyulaşma olmadan silik yine
Peki sizin de bir koyu silik bir ince silik çıkıyor muydu?Aşkım bu pik değil denemeye devam et bende pcosluyum 22.gün pik gördüm
13 ve 15. Gün pil gibi bugün silikleştiEki Görüntüle 3447333 arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz hangi gün yumurtlamış olabilirim