- 20 Temmuz 2023
- 107
- 8
- 32
-
- Konu Sahibi yummyyumos
Hayır pik görmemişsin t çizgisi c kadar koyu olmalıBu fotoğrafta pik olabilir mi lütfen yorumlayın. Kimse yok mu?
Peki olabilir mi bu teste göreHayır pik görmemişsin t çizgisi c kadar koyu olmalı
Daha yumurtlama olmamis pik gormemissiniz devam edin lutfen pcos oldugu icin gec yumurtlama olabilirPcosum var lh değeri çıkmayabilir mi?
Teste devam edin birdenbire de pik olabilir benimde var pcosum şu zamana kadar şu testlerden yapıpta hiç yumurtlama görmedim çünkü adet olmuyorum.Peki olabilir mi bu teste göre
Birkaç güne görürsünüz ozaman yumurtlamaBen düzenli her ay oluyorum sadece 30-32-34 olabiliyor ama adet oluyorum ilk defa çörekotu kürü denedim pıhtılaşma yüzünden boş gebelik yasadım 6 ay korundum şimdi 6. Ay denememiz hamilelik oluşmadı ovulasyon testi kullanayım dedim.
Bende biter bitmez başladım 15 gün pik gördüm değerlendirdim 13 cu gün öyle yaptım gene pikti ama. Bende bir pik oldu bir silik bir pik hatta tavukmu oldum 1 ayda 3 kez mi yumurtluyorum diye konu açtım 3 cu pik hamileliktenmis aynı gün pozitif gördüm şükürMerhaba arkadaşlar ben ovülasyon testi ile takip ediyorum. İlk defa başladım. Reglimin 10. gününde başladım 12. güne kadar çok silikti ve hafif belirginleşti 13. gün biraz daha belirgin ama silik diğer günlere göre bugün 14. gün ilk yaptığım silikliğe ulaştı ben pik gördüm mü var mı bunları yaşayan lütfen cevap verin.
Bir de ben sabahları 10-10.30 arası yapıyorum kaç gibi yapmalıyım?Bende biter bitmez başladım 15 gün pik gördüm değerlendirdim 13 cu gün öyle yaptım gene pikti ama. Bende bir pik oldu bir silik bir pik hatta tavukmu oldum 1 ayda 3 kez mi yumurtluyorum diye konu açtım 3 cu pik hamileliktenmis aynı gün pozitif gördüm şükürinşallah sende görürsün
Ben sabah akşam yaptım o civarda yaptım bendeBir de ben sabahları 10-10.30 arası yapıyorum kaç gibi yapmalıyım?
Silik ama diğer günlere göre belirgin sizce olur mu bugün 16. Günüm 18-20 arası da ovü olabiliyor
Merhaba pik değil . 2-3 gün içinde pik olacak