Nette daha pahalı görünüyor testleri mi çok acaba?
kızlar herkese merhaba,
tatilden döndüm sizlerle yumurtlama günü ile ilgili paylaşmak istediğim şeyi anlatıcam...benimle aynı durumda olan arkadaşlar olabilir..
ağustos 9 da regl oldum..periyodum 30 gün sürüyor..hesaplara göre 16. gün yumurtlama günüm çıkıyor..
tatile çıkarken ovulasyon testi aldım... clear blue digital..
ayın 20 sinde testi uyguladım ve ekranda gülen yüz çıktı yani 24 ila 48 saat arasında yumurtlama olacağını bildiryor...18 inde de yapmıştım negatifti...bu durumda yumurtlama günüm 11.13. gün arası olmuş oluyor yani hesaplardan erken...testi yaptığım gün sol kasığımda bir ağrı vardı..yumurta akı gibide bir akıntı geldi çok az..şüpheyle yaptım yoksa o tarihte yapmayı planlamıyordum..sonra ayın 22 sinde yaptım testi acaba yumurtlama gerçekleşti mi diye ve negatif çıktı yani o arada yumurtlama olmuş...
erken yada geç yumurtlama olabilir arkadaşlar...hesaplar şaşabilir...takip önemli epeydir uğraşan arkadaşlara tavsiye ederim..her ay stresten ve gebelik testlerindense.. belirli günü saptamak olasılığı arttırıyor...
Evet yaklasiyor olmali. Bendede oyle oluyor. 1. cizgi 2. si kadar yada ondanda koyu cikmali ama sen 2 gunde bir iliskiyi ihmal etme.slm arkadaşlar ben 6 ekimde adet oldum adetlerim düzensiz olduğu için adaçaı içtim v e 11 günde itibarn ovulasyon testi yapmaya başladım bir gün arayla ve dün çizgi silik çıktı ama önceleri hiç çizgi yoktu bugün gene yaptım gene aynı çizgi birinci kadar koyu değil ama sizce yaklaşıyormu yumurtlama gnüm yoksa oldumu yorum yaparmısınız
slm arkadaşlar ben 6 ekimde adet oldum adetlerim düzensiz olduğu için adaçaı içtim v e 11 günde itibarn ovulasyon testi yapmaya başladım bir gün arayla ve dün çizgi silik çıktı ama önceleri hiç çizgi yoktu bugün gene yaptım gene aynı çizgi birinci kadar koyu değil ama sizce yaklaşıyormu yumurtlama gnüm yoksa oldumu yorum yaparmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?