ben de inip bi test alayım ozaman bakalım ne olcak birazdan sana sonucu yazarım dua et benim için
hakkında hayırlısı olsun canım. güzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de inip bi test alayım ozaman bakalım ne olcak birazdan sana sonucu yazarım dua et benim için
hakkında hayırlısı olsun canım. güzel haberlerini bekliyorum
yok cnm ya olumsuz bekleyeceğim artık adetimi hayırlısı olsun sağol yinede işlh benimde en yakın zamanda olur bebişim
bide mesela bu yaptığımdan 4 gün önce de yapmıştım idrar testi o zaman hiç çizgi çıkmamıştı.belki senin için de erkendir daha.
kizlar ya benim bir sikintim var. yukarida yazdim ya ovulasyon gunumu belirledi cubuk diye. ama benim kafama takilan bir sey var. benim sicaklik 1 gun sonra yukselmiyor. 2 gun sonra yukseliyor. bu durumu yasayan var mi? ben sicaklik olcmuyorum bu arada yanlis anlasilmasin. 3 ay olctum biraktim. sadece yumurtlama oldugundan emin olmak icin bir sabah olcuyorum. sicaklik yukselmisse diyorum tamam yumusrtladim ve bir daha da olcmuyorum.
ama ikidir dikkatimi ceken bir sey var. test sali gunu pozitif oldu ya bu demektir ki carsamba gun veya persembe sabah yumurtlayacam. ama sicaklik cuma degil cmt yukseliyor.
sicaklik 2 gun sonra yukselebilir mi?
kızlar ben ovulasyon tetsi yaptım benim adetim 28 inde başladı ayın ikisinde bitti ayın 6 da yani dün test yaptım iki çizgide kırmızı ama ikinci çizgi birinciye göre biraz daha silikti ama belirgin kırmızı şimdi benim yumurtlamam bugün yarın olcakmı demek yardım edin
kızlar merhaba,
haziran ayında adetime yakın sürede korunmayı bıraktık ..adet periyodum 26 dan 30 a çıktı..temmuz ayında çok umutluydum...26 ve 30 günlere göre yumurtlama hesabı yapıp uyguladık..yataktan 20-30 dk kadar kalkmadım..vs..ama 9 ağustosta 31. gün regl oldum..birçok gebelik belirtisi hissetmem beni çok üzdü..sanırım herşey psikolojikti..önümüzdeki hafta kısmet olursa tatile çıkıcaz..yumurtlama sürem değişir diye Clearblue digital gebelik testi aldım..bir faydasını görür müyüm bilmiyorum ama..faydasını gören var mı?...bu marka hakkında bilgisi olan var mı.. geçmiş yazıları okumaya çalışıyorum..ara ara..herkese sağlıklı bebişler nasip olsun...inşallah
canım ben de gebelik testiyle ne alakası var diye düşünüyordum. Canım bunu hiç kullanmadım ama epey pahalıydı diye hatırlıyorum. Sen kullan hamiş olursan biz de alırız. şimdiye kadar buraya bu test hakkında kimse bişey yazmadı. Netten bakmıştım ve epey pahalıydı. Hadi allah rastgetirsin.
kızlar merhaba,
haziran ayında adetime yakın sürede korunmayı bıraktık ..adet periyodum 26 dan 30 a çıktı..temmuz ayında çok umutluydum...26 ve 30 günlere göre yumurtlama hesabı yapıp uyguladık..yataktan 20-30 dk kadar kalkmadım..vs..ama 9 ağustosta 31. gün regl oldum..birçok gebelik belirtisi hissetmem beni çok üzdü..sanırım herşey psikolojikti..önümüzdeki hafta kısmet olursa tatile çıkıcaz..yumurtlama sürem değişir diye Clearblue digital gebelik testi aldım..bir faydasını görür müyüm bilmiyorum ama..faydasını gören var mı?...bu marka hakkında bilgisi olan var mı.. geçmiş yazıları okumaya çalışıyorum..ara ara..herkese sağlıklı bebişler nasip olsun...inşallah
Canim clearblue iyi bir marka. Bence en iyisini almissin. Hakkinda hayirlisi olsun.
Canim inan bana benim hissetmedigim gebelik belirtisi kalmadi gecen ay. Sakin sen sen ol, hicbir seye belirti deme. Yoksa hamile olmadigini ogrendiginde cok aci oluyor. Sadece sakin ol ve zamana birak bunu, bu ay olsun deme, Allahtan hayirlisini dile.
Brisling canım ben de bugün adet oldm acaba diyorum her ay o kullanıp atılan testler yerine seninkinden mi alsam? Nasıl kullanılıyor? Birazcık anlatır mısın. fiyatı ve aldığın yer hakkında reklama girmeden bilgi vereilir misin? İyi tatiller arkadaşım. ..