Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİ ÖNERİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beklemekseni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
7.220
8.435
118
28
Arladaşlar merhaba bu ay ovulasyon testi kullanmaya karar verdim ama hangi marka iyidir kullanan var mı önerebileceğiniz bir marka?

Innovita canım baya hassas ben memnun kaldım ilk bu ay kullandım ve cok bariz farkı ortaya koyuyor

Eczanelerde neden 5li ovulasyon testi satiliyor ben eczanede 20li 30lu falan paket bulamadim.bu ay kullanmak istiyodum suan reglinin son gunu adetim duzensiz ne zaman yumurta oluyor bilmiyorum. Internetten alsam.gec kalmis olurmuyum pazartesi sali gelse of kafam cok karisti neden eczanelerde yok yaaa(

Eczanede pahalı oluyormuş bide canım. Bende ilk kez kullanıcam inşallah, adet dönemimdeyim bende bu akşam sipariş vermeye çalıscam sende bu akşam sipariş ver gelir nasılsa hemen. Geç kalmassın hemen yumurtlama dönemi olmaz bence. Yinede ilişki olsun tabi

canım sen ovulasyon testı kullandınmı??ben de kullanmak ıstıyorum innovıta ıyı ama sanırım stoklarda yok gıbı ınstagramda bır gebenın gunlugunden alayım dıyıdum ama bugunde regl 3.gunum bayramdan sonra nezaman siparıse yetısır bılemedım başka marka onerısı olan var mı??

İnnıvitadan memnun kaldım ben hassas baya canım bence hemen sipariş ver 3gün olmadan geldi bana. Adet bitince hemen başla çünkü benim bu ay yumurtlama erken oldu mesela

İnnıvitadan memnun kaldım ben hassas baya canım bence hemen sipariş ver 3gün olmadan geldi bana. Adet bitince hemen başla çünkü benim bu ay yumurtlama erken oldu mesela
sen nerden verdınsiparısı??o markayı bıturlu bulamadım bıyerlerde ya cok zor buldum do da bugun kargolafı cts elimde olacak muhtemlen

Canım geldimi testlerin bende birgebenin günlüğünden alıcaktım stoklar bu ay sonu yenilenicekmiş o yüzden laboquick marka aldım başladım inşallah olumlu sonuç alırım olmazsa bidahakine ondan alıcam hayırlı haberler alırız inşallah

yok canım ya ben ınstagramda başka bır sayfadan buldum ınnovıta markayı o da pazartesı ulasacak elıme hatta heryere sorunxa ıkı ayrı yerde gonderdı pzt elımde olurpzt gunu de 12.gün ben biraz gec kaldım bu ayda napalım artık ılk defa ovulasyon testı yapacam dıger markalarda cızgılerı karısıyomıs falan belkı anlayamam yapamam dıye başka marka almaya cesaret edemedim

Anladım canım belki geçmemiştir ovulasyon günün bat kaçtı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…