How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ovülasyon testi önerileriniz

NAZLIEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
1.083
0
46
Nevşehir
Ya kızlar bugün adetim bitiyo ovülasyon testi alcam ama burda eczanelerde bulamadım netten getir dediler bi fikri olann söylesin almam lazım acill hangisini önerirsiniz??????????????

bence ovulasyon testıne fazla takılma senı stresse sokar daha cok canım sen bılırsın yınede kullanmadıgım ıcın yardımcı lamıyıcam Allah hepımızın yuzunu en kısa zamanda guldururu ınsAllah Amın

Yumurtlama gununu aklimiza dusurenlerde suc :27:
Onceden ne bilirdik bu gunu sanki rahat rahat sip diye oluyordu hesaplamayla ugrasmiyorum artik rahatim kafam rahat 1 gun durup 1 gun yapinca hesaplayama gerek yok adet bittikten 2 gun sonra basliyorum ben,ha bende pco var da olmuyo o ayri mesele :31:

Ya kızlar bugün adetim bitiyo ovülasyon testi alcam ama burda eczanelerde bulamadım netten getir dediler bi fikri olann söylesin almam lazım acill hangisini önerirsiniz??????????????

canım test için bişey diyemem ama ben ateş ölçme yöntemini kendim denedim. her gün ölçüyordum, not alıyordum. yumurtlama günlerinde biraz daha yüksek çıkıyorr ateş. adetin düzenliyse yumurtlama gününüde hesaplayabilirsin. birde benden en önemli tafsiye eğer hamile kalmak istiyorsan bu ay ilişki sonrası hemen duş alma. ayaklarını duvara dik bi yarım saat bekle. kesin hamile kalırsın. ( tabi hamile kalmak istiyorsan)

canım test için bişey diyemem ama ben ateş ölçme yöntemini kendim denedim. Her gün ölçüyordum, not alıyordum. Yumurtlama günlerinde biraz daha yüksek çıkıyorr ateş. Adetin düzenliyse yumurtlama gününüde hesaplayabilirsin. Birde benden en önemli tafsiye eğer hamile kalmak istiyorsan bu ay ilişki sonrası hemen duş alma. Ayaklarını duvara dik bi yarım saat bekle. Kesin hamile kalırsın. ( tabi hamile kalmak istiyorsan)

mrhb.ben dün bittim ateş ölçme yöntemini sonradan duydum ve bu sabah başladım olur mu acaba bir de şöyle okudum bi yerde ateş düşük çıktığı günün gecesi ilişkiye girmek lazımmış yani yumurta çatlamaya başlıyomuş düşük çıkınca yükseldiğinde ise yumurtlama gerçekleşmiş oluyomuş doğrumu:??

mrhb.ben dün bittim ateş ölçme yöntemini sonradan duydum ve bu sabah başladım olur mu acaba bir de şöyle okudum bi yerde ateş düşük çıktığı günün gecesi ilişkiye girmek lazımmış yani yumurta çatlamaya başlıyomuş düşük çıkınca yükseldiğinde ise yumurtlama gerçekleşmiş oluyomuş doğrumu:??

inş olur canım bu ay :)

Back